svartevarg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lactate είπε Εδώ και κάποιες μέρες κοιμάμαι 8ωρο και δεν κοιομάμαι το μεσημέρι. Γενικά ο μεσημεριανός ύπνος είναι κάτι που ποτέ δεν συνήθιζα, εκτός αν είμαι άυπνος. Μπορεί να κοιμηθώ κανά 20 λεπτο μετά την προπόνηση ή απλά να ξαπλώσω. 20 - 30 λεπτά μεσημεριανός ύπνος είναι αρκετά, αρκεί να κλείσεις βέβαια τα παντζούρια για να μπορεί να παράξει η υπόφυσή σου μελατονίνη. Πρόσεξε αν νιώθεις παράξενα κουρασμένος, διότι μπορεί να είναι σημάδι υπερκόπωσης. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από svartevarg
Vagosman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Φαγητό απέξω και υγιεινό δεν μπορεί να γίνει εκτός αν πληρώσεις αρκετά σε κανονικό εστιατόριο. Οι πρώτες ύλες είναι της κακιάς ώρας, τα λάδια το ίδιο, ο τρόπος παρασκευής το ίδιο. Τα σουβλάκια είναι πλέον φασον, με γύρο από Κίνα χειριστής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Τα κοτόπουλα ενέσιμα (όπως και του σούπερ μάρκετ) για να φουσκώνουν και αν το ψήσεις μένει το 1/3 από την απώλεια υγρασίας. Ακόμα και τα ψώνια μας δεν είναι πλέον υγιεινά, πρέπει να πληρώσεις πολλά και να ψάξεις παραγωγούς. Όσοι μένουμε σε μεγαλουπόλεις τρώμε βιομηχανοποιημένα προϊόντα δυστυχώς. Δοκιμάστε ντομάτα από το χωριό και ντομάτα από το σουπερ. Ελληνικές και οι 2. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε το τζατζίκι πόσες θερμίδες και λιπαρά έχει (αν ξέρεις δλδ) Ανά μερίδα που είναι 20g, περίπου 95 θερμίδες και 9-10% λιπαρά. Από τη μαγιονέζα που είναι τίγκα στα κορεσμένα, φυσικά είναι πιο υγιεινό.
lactate Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε Ανά μερίδα που είναι 20g, περίπου 95 θερμίδες και 9-10% λιπαρά. Από τη μαγιονέζα που είναι τίγκα στα κορεσμένα, φυσικά είναι πιο υγιεινό. δεν μου πάει με το κοτόπουλο γαμώτο. Θέλω τζατζικι με χοιρινό και σως με κοτόπουλο.. βέβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν τρώω σουβλακι πια. άπειρο αλάτι (διψάω μέχρι και την επόμενη και κάπως νιώθω ότι με φουσκώνει. Όχι εκείνη την ωρα, γενικότερα το νιώθω σαν ένα δυσάρεστο πρήξιμο).
sexymwro7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζονται μερικοι λεγοντας τους οτι και σπιτι τους μπορει να τρωνε (τζανκ) σαβουρα...Δηλαδη οτι μαγειρευεις σπιτι σου ειναι αυτοματως υγιεινο ή οτι παιρνεις απο εξω ειναι αυτοματως σαβουρα? Αν βαζεις 20 λιτρα λαδι σε καθε φαγητο, αν παιρνεις και ψηνεις αρνια και προβατινες και τρως τις πετσες και τα λιπια, αν βαζεις 10 κιλα κιτρινα τυρια απο πανω για να τα νοστιμησεις και 50 τονους αλατι αν αν αν...ειναι καλυτερο απο το να παρεις ενα σουβλακι κοτοπουλο πχ απο εξω? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από sexymwro7 3 1
j2k Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_glycation_end-product Αυτα ειναι η πραγματικη σαβουρα... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από j2k
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, lactate είπε δεν μου πάει με το κοτόπουλο γαμώτο. Θέλω τζατζικι με χοιρινό και σως με κοτόπουλο.. βέβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν τρώω σουβλακι πια. άπειρο αλάτι (διψάω μέχρι και την επόμενη και κάπως νιώθω ότι με φουσκώνει. Όχι εκείνη την ωρα, γενικότερα το νιώθω σαν ένα δυσάρεστο πρήξιμο). Συνήθεια είναι, για το κοτόπουλο μια υγιεινή σως είναι -λεμόνι, μουστάρδα, ελαιόλαδο-. Για την δίψα και το πρήξιμο, πριν ξεκινήσεις να τρως πίνεις 3 ποτήρια νερό.
lactate Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 https://www.eatthis.com/mcdonalds-worst-menu-items/ Το διαβάζω και νιώθω ότι παχαίνω
jgeorgiou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sexymwro7 είπε Δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζονται μερικοι λεγοντας τους οτι και σπιτι τους μπορει να τρωνε (τζανκ) σαβουρα...Δηλαδη οτι μαγειρευεις σπιτι σου ειναι αυτοματως υγιεινο ή οτι παιρνεις απο εξω ειναι αυτοματως σαβουρα? Αν βαζεις 20 λιτρα λαδι σε καθε φαγητο, αν παιρνεις και ψηνεις αρνια και προβατινες και τρως τις πετσες και τα λιπια, αν βαζεις 10 κιλα κιτρινα τυρια απο πανω για να τα νοστιμησεις και 50 τονους αλατι αν αν αν...ειναι καλυτερο απο το να παρεις ενα σουβλακι κοτοπουλο πχ απο εξω? Υπάρχουν άνθρωποι της υπαίθρου που ζουν με πολύ ελαιόλαδο και πολύ κρέας (προβατίνες/αρνια/κτλ) και τρώνε και τις "πέτσες & ζωικά βούτυρα" και πολλά τυριά. Εγώ προσωπικά ξέρω έναν τέτοιο 80χρονών που ανεβαίνει τα βουνά σαν κατσίκι και στο δεκάλεπτο εγώ κουράζομαι. (το 95% της διατροφής του είναι κρεμμύδι/σκόρδο/χόρτα/κρέας/ελαιόλαδο/ντομάτες/τυρια , με το ελαιόλαδο του κάνω πλάκα "πόσο βάζεις ρε μπάρμπα δεν θα πλύνουμε τα βρακιά μας") Το πρόβλημα με το έξω είναι τα παρα φύση φαγώσιμα Λάδια/λίπη παρά φύση , κάνετε ένα πείραμα βάλτε μια φυτίνη (που είναι 100 φορές καλύτερη από τα λάδια/λίπη που χρησιμοποιούν τα φαγητάδικα) έξω στον ήλιο μερικές μέρες με ζεστό καιρό. Τι θα παρατηρήσετε? ΑΘΙΚΤΗ η φυτίνη , ούτε καν εντομα/σκουλίκια δεν πάνε!!! Πως? Γιατί είναι παρα φύση προιόν τεχνητά κατασκευασμένο που το πεπτικό μας σύστημα που εξελίσσεται εδώ εκατομμύρια χρόνια (από τότε που είμασταν πιθήκοι) δεν ξέρει ακριβώς τι να κάνει με αυτό το τεχνητό πράγμα που τρώμε. Χιλλιες φορές καλύτερο το ζωικό-φυσιολογικό βούτυρο (με τα προβλήματα που φέρνει η υπερκατάναλωση του) από το τεχνητό κατασκεύασμα που είναι παντελώς άχρηστο και δεν είμαστε σίγουροι τις πραγματικές επιπτώσεις στην υγεία μας. (το χρησιμοποιούμε συστηματικά λίγες δεκαετίες και δεν έχουμε ερευνήσει τις πραγματικές επιπτώσεις) ΥΓ Προσωπικά το χοιρινο καλαμακι , αλάδωτη πίτα , ντομάτα , τζατζίκι , κρεμμυδι το θεωρώ ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από το τζανκ-φουντ των fast-food και των φθηνών φαγητάδικων. Επίσης στην Ελλάδα έχουμε "συκοφαντήσει" τα τηγανιτά σαν παπαγάλοι γιατί τα κατηγορούν αυτοί του τηγανίζουν καρκινογόνα φαγώσιμα με τρανς λίπη που προσωπικά δεν δίνω ούτε στον σκύλο μου γιατί τον λυπάμαι. Ετσι για παράδειγμα ένα σωστά τηγανισμένο προιόν σε παρθένο ελαιόλαδο νομίζουμε ότι είναι "κακό" γιατί είμαστε απλοί παπαγάλοι χωρίς κρίση. Οταν τρώμε ΠΑΝΤΑ ρωτάμε/μαθαίνουμε για την ποσότητα των ΤΡΑΝΣ-παρα φύση λιπαρών που έχουν χρησιμοποιήσει. Το τζατζίκι για παράδειγμα έχει αγνά υλικά αν φτιάχνεται παραδοσιακά και κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στην υγεία μας. (σε αντίθεση με τις μαγιονέζες που για εμένα θα έπρεπε να τις απογορεύσουν ακόμη και σε σκυλοτροφές) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lactate είπε Ταυτίζομαι αρκετά με αυτά που λες εσύ. Εγώ ήμουν του γλυκού, αν είχα μόνο τις θερμίδες των αλμυρών θα ήμουν 50 κιλά. Έκανα κάτι σαν τη δίαιτα της πίτσας, που πριν απο κάθε γεύμα τρως μια μεγάλη πίτσα και έτσι τρως λιγότερο από το γεύμα Έτρωγα ένα μεγάλο κουτί πουράκια με σοκολάτα και το βράδυ soft kings. Mc donalds και τέτοια δεν έτρωγα. Δηλαδή άντε μια φορα το τρίμηνο να έτρωγα ένα γεύμα από εκεί. Βέβαια το φαγητό μου ήταν όλο κάτι με μακαρόνι. Ώσπου μια μέρα ζυγίζομαι βλέπω ένα νούμερο 123 και παθαίνω εγκεφαλικό (1.83 ύψος). Τρώω το τελευταίο γλυκό που είχε μείνει και λέω είναι η τελευταία φορά που βλέπω τριψήφιο στη ζυγαριά μου. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι πείνασα στη διαίτα στις αρχές γιατί είχα θυμώσει τόσο με τον εαυτό μου, δεν μου επέτρεπα καν να σκεφτώ ότι πεινάω. Τώρα είμαι 96 κιλά και πάω 4-5 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο σε mini group personal. Θέλω να πέσω πιο κάτω, αλλά δεν είναι εύκολο. Δείχνω γεροδεμένος, το μόνο που θα θελα να φτιάξει είναι εκεί γύρω από το σωσίβιο και ακόμα το γυμναστήριο είναι εδώ και 3 μήνες που πάω οπότε θα γίνουν πολλές αλλαγές ακόμα. Νιώθω όμως την ανάγκη σε όποιον περνάει μια φάση σαν τη δικιά μου που τρώει χωρίς να συνειδητοποιεί ότι κάνει κακό στον εαυτό του να του το πω ευγενικά ότι κάνει κακό στον εαυτό του, όπως έκανα κακό στον δικό μου. Δεν ξέρω όμως πως μπορεί να αλλάξει κάποιος διατροφικές συνήθειες. Το να πεις σε κάποιον ότι είναι χοντρός, απλά σε θέση άμυνας θα τον βάλει. Το να είσαι χοντρός για πολλά χρόνια σε κάνει μάλλον να νιώθεις ότι έτσι απλά είσαι, ότι το να χεις ωραίο σωμα απλά δεν είναι για σενα είναι για τους άλλους. Και στη ζωή σου μπορείς να είσαι είτε ο γλυκός χοντρούλης του όμορφου φίλου σου είτε να είσαι ο μοναχικός χοντρούλης που από τα τόσα κιλά κλείστηκες στον εαυτό σου και περιμένεις να βουλώσουν οι αρτηρίες σου. ΥΓ έχω ραγάδες στην κοιλιά, δεν με απασχολεί πια τόσο. Στην αρχή έλεγα ότι πάντα θα τις έχω και θα μου λέει ότι το σώμα σου θα είναι χοντρό. Προτιμ.ώ να το βλέπω σαν ένα σημάδι που μου δείχνει τον δρόμο που διένυσα και διανύω για να μαι χαρούμενος για το σώμα μου. Και φέτος είναι η πρώτη φορά που το κατάφερα. το τζατζίκι πόσες θερμίδες και λιπαρά έχει (αν ξέρεις δλδ) Για να πω την αλήθεια δε μπορώ να εκφέρω άποψη, αν δεν είχα αρρωστήσει, ειδικά με τη ζωή που κάνω τώρα μπορεί να ξαναήμουν πολλά κιλά. Νομίζω τα κιλά σου δεν είναι άσχημα ειδικά αν γυμνάζεσαι, εγώ στα 85 κιλά δεν έδειχνα κακός με 1.70 ύψος και αγύμναστος αλλά θα έλεγα πως νορμαλ πάντα έδειχνα κοντά στα 74, εκεί πιάνω τοίχο, δεν έχω καταφέρει να πέσω κάτω από 70. Αν δεν κάνεις αγχώδη ζωή και καθιστική τότε δε το θεωρώ δύσκολο να αδυνατίσεις, εμένα προσωπικά δε μου έβγαινε να φάω όταν δεν κουραζόμουν και δεν είχα στρες. Όταν όμως έπαιζα 24 ώρες σερί χωρίς ύπνο στα νιάτα μου τότε πραγματικά μπορούσα να φάω όλο το ψυγείο για πλάκα, βασικά το φαΐ ήταν απαραίτητο για την επιβίωσή μου. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που τρώει επειδή μπορεί. Πάντως οι μακαρονάδες ήταν πολύ νόστιμες, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι θέλω κάτι παραπάνω. Είναι από τα φαγητά που μπορώ να τρώω κάθε μέρα χωρίς να βαρεθώ ποτέ. Είναι κάπως τραγικό, κάποτε ήμουν πολλά κιλά και πίστευα δεν θα το ξεπεράσω ποτέ και το σκεφτόμουν συνέχεια στο μυαλό μου (μέχρι που βρήκα το κόλπο με τα μακαρόνια) το οποίο πιστεύω θα μπορούσα ίσως να επαναλάβω αν ξαναπάχενα, τώρα όμως είμαι λίγα κιλά και δε μπορώ να χαρώ τίποτα σε φαγητό, απλά τραγικό. Τώρα σκέφτομαι αν θα ξανακαταφέρω να φάω burger χωρίς να το βγάλω μετά από 2-4 ώρες. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
lactate Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Για να πω την αλήθεια δε μπορώ να εκφέρω άποψη, αν δεν είχα αρρωστήσει, ειδικά με τη ζωή που κάνω τώρα μπορεί να ξαναήμουν πολλά κιλά. Νομίζω τα κιλά σου δεν είναι άσχημα ειδικά αν γυμνάζεσαι, εγώ στα 85 κιλά δεν έδειχνα κακός με 1.70 ύψος και αγύμναστος αλλά θα έλεγα πως νορμαλ πάντα έδειχνα κοντά στα 74, εκεί πιάνω τοίχο, δεν έχω καταφέρει να πέσω κάτω από 70. Αν δεν κάνεις αγχώδη ζωή και καθιστική τότε δε το θεωρώ δύσκολο να αδυνατίσεις, εμένα προσωπικά δε μου έβγαινε να φάω όταν δεν κουραζόμουν και δεν είχα στρες. Όταν όμως έπαιζα 24 ώρες σερί χωρίς ύπνο στα νιάτα μου τότε πραγματικά μπορούσα να φάω όλο το ψυγείο για πλάκα, βασικά το φαΐ ήταν απαραίτητο για την επιβίωσή μου. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που τρώει επειδή μπορεί. Πάντως οι μακαρονάδες ήταν πολύ νόστιμες, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι θέλω κάτι παραπάνω. Είναι από τα φαγητά που μπορώ να τρώω κάθε μέρα χωρίς να βαρεθώ ποτέ. θα ήθελα ιδανικά να φτάσω τα 88, όχι πιο κάτω, δεν είναι το σκαρί μου. Σκέψου ότι πάνω από την μπλούζα μπορεί να φανούν οι πλευρές καθώς η κοιλιά μπαίνει σιγά σιγα προς τα μέσα. Δηλαδή αν φτάσω 80 δεν θα έδειχνα πολύ υγιής πιστεύω. Αγχώδη ζωή όλοι κάνουν πιστεύω. Καθιστική δεν ξέρω αν κάνω, γυρνάω σπίτι και ψιλοπονάνε τα πόδια μου.. αλλα ότι και να κάνω με το crossfita γίνεται δουλειά. Το άγχος μου το διαχειρίστηκα. Ακόμα και τα βράδια που έρχονται σκέψεις, απλά λέω όπως είστε φύγετε δεν με νοιάζετε και κοιμάμαι. Πχ έχω κάτι που με αγχώνει για την Τρίτη, έρχεται στο μυαλό μου από χτες και απλά το διώχνω. Πέρσι έφθειρα τον εαυτό μου. Πολύ άγχος, με είχε κυριεύσει, είχα μπει σε μια λογική ότι έπρεπε να λύσω τα προβλήματα με τη σχολή μου θυσιάζοντας όλα τα υπόλοιπα. Φέτος το παίζω αλλιώς το εργάκι. Αγάπησα τον εαυτό μου, ήθελα να δείχνω πιο ωραίος, άλλαξε η ενέργεια μου. Δε θα κάτσω να φάω επειδή κουράστηκα με μια εργασία ας φάω ένα κρουασάν ανάμικτο +1000 θερμίδες. Θα φτιάξω έναν καφέ και θα διαβάσω. Δε θα περάσω όλη μου τη ζωή με το να αγχώνομαι για όλα αυτά. Θα ζήσω μια ωραία ζωή και θα αντιμετωπίζω τα προβλήματα μου. 1
Aurumnus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, lactate είπε βλέπω όμως κάτι τεράστια μπεργκερ που όλοι τρελαίνονται σε απίστευτα μεγάλες μερίδες με άπειρες πατάτες. Και απίστευτα υψηλά τιμές. 14 ώρες πριν, Black Demis είπε αυτό είναι μεγάλη αλήθεια ξέρω πάρα πολλά άτομα που τρώνε μονο καλά φαγητά σπίτι υγιεινά κλπ αλλά τρώνε για 3 άτομα (και λίγα λέω) και τους περισσότερους αν ρωτήσεις γιατί... σου απαντάνε.. το καλύτερο αντικαταθλιπτικό... Φαντάσου πόσο χάλια αισθάνονται ψυχολογικά δηλαδή.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Γενικά στις μεσογειακές χώρες δεν έχουν πιάσει τα mc και τα kfc. Ελλάδα; Τουρκία; Λίβανο; Ισπανία; Ιταλία; Αρμενία (αν και δεν είναι μεσογειακή)
panagiotis1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα το 90%+ των ατόμων που είναι χοντροί είναι επειδή αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχολογικο προβλημα... Το υπόλοιπο 10% απλά λατρεύει να τρώει... Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που ανήκουν και στις 2 κατηγορίες... εγώ ναι μεν έχω πέσει στα 77 - 78 κιλά με 1.85 ύψος, αλλά τρώω όχι μόνο από ανάγκη αλλά και επειδή αγαπώ το φαγητό...απλά όταν κάνω την παρασπονδία μου, έχω επίγνωση ότι κάνω παρασπονδία και όχι δεν την κάνω σε συνδυασμό με άλλες...δηλαδή σήμερα έφαγα ένα κομμάτι πίτσα το μεσημέρι μαζί με το κανονικό μου φαγητό...για 1-2 εβδομάδες δεν θα ξανακάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα μου γίνει ανεξέλεγκτο...και όχι επειδή δεν είμαι καλά ψυχολογικά, αλλά επειδή λατρεύω οτιδήποτε τρώγεται... Το junk food κυρίως εξυπηρετεί την ανάγκη των "χοντρών" να τρωνε δίχως αύριο με ευκολία...γιατί αν δεν υπήρχαν θα έπρεπε ο αλλος που θέλει να φάει πχ πίτσα, να κάτσει να φτιάξει ζυμαρι, να περιμένει να φουσκώσει, να λερωθει να βάλει τα υλικά, να την ψήσει και μετά από 3 ώρες αφορου τον έπιασε λιγούρα να φάει...ε απλά δεν θα φάει... Αν όλοι τρώγαμε όπως έπρεπε τα junk food θα ήταν ελαχιστα. Τόσο απλά...για αυτό έχουμε πήξει με τοοοοσα μαγαζιά στην Ελλάδα... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από panagiotis1988
evkar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια επίσκεψη σε οποιαδήποτε καρδιολογική κλινική , θα σας αλλάξει γρήγορα τη γνώμη για σουβλάκια , πίτσες , φέτες , λουκάνικα και δε συμμαζεύεται . Σε μια επίσκεψή μου σε καρδιολογική κλινική μεγάλου Νοσοκομείου για έναν φίλο ,μου έλεγε ο καρδιολόγος ότι δυστυχώς έχει κατέβει πολύ η μέση ηλικία που ο κόσμος αρχίζει τα μπαλονάκια , στέντ , by pass κλπ , που όλα αυτά δείχνουν καρδιακή ανεπάρκεια . Ακόμη και 40αριδες είδα να έχουν κάνει μπαλονάκι . Φάτε junk ,φάτε , μετά όμως να μην παραπονιέστε για τις συνέπειες …. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από evkar 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα