yiankap Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή προετοιμάζω κάποιες διαφάνειες για Powerpoint και χρειάζομαι δύο monitor για την δουλειά μου, έβαλα προσωρινά (ήδη ψάχνομαι για μόνιμη λύση) ένα δεύτερο monitor LG M2352D δίπλα στο κανονικό monitor μου DELL 2209WA. Ήμουνα σίγουρος ότι οι δυο απεικονίσεις θα είχαν σημαντικές διαφορές αλλά μιλάμε για την μέρα με την νύχτα. H DELL έχει σαφώς πιο ξεκούραστη εικόνα με έναν πιο θερμό τόνο και το λευκό είναι λευκό ενώ η LG έχει έναν πιο μπλε/γκρι τόνο στην απόδοση του λευκού, που κουράζει. Στην αρχή πίστεψα ότι είναι χαλασμένο το LG και το άλλαξα με ακριβώς ένα ίδιο που έχω σαν τηλεόραση στο παιδικό και πάλι η απόδοση των χρωμάτων είναι ίδια, άρα είναι θέμα μοντέλου (εκτός και αν έπαθαν βλάβη ταυτόχρονα) Επανέφερα τα 2 monitor DELL και LG στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στο αποτέλεσμα. Πως δικαιολογείται η διαφορά; 1. Είναι θέμα κάποιων ρυθμίσεων ; 2. Είναι τόσο διαφορετικά τα πανελ της κάθε οθόνης (IPS έχουν και τα δύο) με το LG να είναι σαφώς το χειρότερο; 3. Έχουν κάποια βλάβη και τα 2 LG και επειδή τα χρησιμοποιώ ως τηλεοράσεις στα υπνοδωμάτια δεν το κατάλαβα καθόλου; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από yiankap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα