Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Inside X είπε

Ε τώρα το είδες και μάλιστα μου το είπε και η υπάλληλος την ώρα της παραλαβής.  "Έχετε 2 χρόνια εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπίας". 

This changes everything που λέμε ε? :D 

Μπορείς να μας πεις, έστω και σε Inbox ποιο μαγαζί είναι αυτό που πουλάει Xiaomi με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τις αλυσίδες, ενώ παρέχει επίσημη εγγύηση της infoquest; Σοβαρά ρωτάω. 279 έχει στα μεγάλα μαγαζιά.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Μπορείς να μας πεις, έστω και σε Inbox ποιο μαγαζί είναι αυτό που πουλάει Xiaomi με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τις αλυσίδες, ενώ παρέχει επίσημη εγγύηση της infoquest; Σοβαρά ρωτάω. 279 έχει στα μεγάλα μαγαζιά.

Δεν το κάνω για ευνόητους λόγους. Έχω βαρεθεί να απαντάω σε PM στο μεταξύ :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Inside X είπε

Ε τώρα το είδες και μάλιστα μου το είπε και η υπάλληλος την ώρα της παραλαβής.  "Έχετε 2 χρόνια εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπίας". 

This changes everything που λέμε ε? :D 

Καλά δεν θα μουν τόσο σίγουρος ..για την Ελλάδα μιλάμε καποιο παράθυρακι θα βρουν για να μην στο αναγνωρίσουν γι'αυτό σου λέω πάρε ένα τηλέφωνο. Ειδικά  αν σου είπε η υπάλληλος αυτό το πράγμα σίγουρα δεν ισχύει . Δεν είναι αντιπροσωπεια η infoquest απλά επίσημος εισαγωγέας

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα (για το Xiaomi), δεν είναι στη λίστα των επίσημων μεταπωλητών της infoquest, σύμφωνα με το site τους. Θα πάρω ο ίδιος να ρωτήσω την Τρίτη την Infoquest, γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω.  Αν όντως ισχύει και δίνουν εγγύηση που καλύπτεται από τον επίσημο εισαγωγέα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κανείς παραεισαγωγής, αφού μιλάμε για 120 ευρώ κάτω από την επίσημη τιμή λιανικής στην Ελλάδα. Not bad, θα έλεγα.

Δημοσ.
Στις 25/10/2019 στις 6:26 ΜΜ, ikorolis είπε

καλά δεν γνωρίζατε ότι η Motorola = Lenovo? πέφτω από τα σύννεφα...καλά δεν ενημερώνεστε σε τεχνολογική ιστοσελίδα είστε...

εγώ πάντως που έχω από το πρώτο Motorola Moto G και στην συνέχεια πήρα το Motorola Moto G2 έκανα μια παύση και δεν αγόρασα το Motorola Moto G3 αλλά προχώρησα στο Motorola Moto G4 Plus και τώρα στο Motorola Moto G5S Plus

τα επόμενα στην λίστα είναι Motorola Moto G6 Plus 4GB/64GB και Motorola Moto G7 Plus 4GB/64GB και αν είναι καλό γιατί όχι και το ανάλογο Motorola Moto G8

μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει η Lenovo/Motorola με την επιλογή μου στην σειρά της Moto G

κάνω μια χαρά την δουλειά μου με κινητά μέχρι 300 ευρώ παραπάνω χρήματα δεν δίνω

είναι ελεύθερος όποιος θέλει να αγοράσει ότι άλλο κινητό τηλέφωνο μεγαλύτερης αξίας θέλει δεν τον κρίνω

εγώ τα παραπάνω χρήματα προτιμώ να τα δώσω για κάτι άλλο πιο χρήσιμο από ένα κινητό τηλέφωνο

π.χ tablet , laptop , κάτι για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου ή ακόμα και νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κονσόλα.

όλα είναι θέμα προτεραιότητας των οικονομικών του καθενός.

Σωστός μαζί σου.... Για το οικονομικό θεμα τα είπες πάρα πολύ καλά ... 

Δημοσ.

Δεν μας λείπει hardware, κάμερες και GB!   Λειτουργικά και software ευχρηστα, με δυνατότητες, που να μας "σεβεται" σαν χρήστες, αυτά μας λείπουν ...  Α, και κανα επιπλέον βύσμα σύνδεσης, αυτό κοστίζει τοσο πολύ πιά ?

Δημοσ.
Στις 31/10/2019 στις 3:56 ΜΜ, geostratis είπε

Δεν μας λείπει hardware, κάμερες και GB!   Λειτουργικά και software ευχρηστα, με δυνατότητες, που να μας "σεβεται" σαν χρήστες, αυτά μας λείπουν ...  Α, και κανα επιπλέον βύσμα σύνδεσης, αυτό κοστίζει τοσο πολύ πιά ?

βύσμα οχι... πατέντες του και καποιες δυνατότητες που  το συνοδεύουν ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...