Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Motorola έχει ξεκινήσει να ανανεώνει τον «στόλο» της, και μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε κάποια νέα μέλη στην G-series καθώς και στην E-series.

Το Moto G8 Plus είναι ένα από τα smartphones που ανακοίνωσε πρόσφατα και δείχνει να είναι ένα αρκετά καλό mid-ranger με οθόνη 6,3 ιντσών Max Vision FullHD+ (LTPS IPS LCD, 2280 x 1080 pixels) και στερεοφωνικά ηχεία με βελτιστοποιήσεις Dolby και κρυστάλλινο ήχο και 50% εντονότερο μπάσο. Η οθόνη διαθέτει μία μικρή εγκοπή για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 25MP.

Η συσκευή εξοπλίζεται με τριπλή κάμερα που αποτελείται από μία ultra-wide action cam (με μεγάλο φακό 117⁰, f:/2.2) στα 16MP όπως την ονομάζει η εταιρεία, από μία κάμερα στα 48MP (f:/1.7) που είναι και η κύρια, καθώς και από έναν αισθητήρα βάθους 5MP (f:/2.2). Την τριπλή διάταξη υποβοηθάει σύστημα Laser AutoFocus καθώς και ένα μεγάλο φλας τεχνολογίας LED. Οι δύο κάμερες, εκτός από τον depth sensor κάνουν χρήση Quad Pixel τεχνολογίας, όπως και η εμπρόσθια κάμερα για πολύ καλύτερη απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Υποστηρίζεται λήψη βίντεο UHD στα 30fps, FHD στα 120fps και HD στα 240fps.

moto_g8_plu.jpg.53a72be8cc9df9e1433c8b32fa7c164b.jpg

Στο εσωτερικό του Moto G8 Plus βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 665 SoC μαζί με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως και 512GB μέσω microSD card). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση TurboPower 15W. Το κόστος του Moto G8 Plus στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι £239 (€269).

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, UnlockedEvolution είπε

Snapdragon 665 με 4 gb ram στα 270 ευρώ. Βγάζουμε ένα μοντέλο έτσι νά 'χαμε να λέγαμε...

Τα ίδια δεν κάνει και η Xiaomi με τη Huawei με τις τοστιέρες εγκεφάλου και τρέχουμε να τα πάρουμε;Σε αυτά τα λεφτά ο 660 με τον 665 παίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

Τα ίδια δεν κάνει και η Xiaomi με τη Huawei με τις τοστιέρες εγκεφάλου και τρέχουμε να τα πάρουμε;Σε αυτά τα λεφτά ο 660 με τον 665 παίζουν.

Αν εννοείς το sar, η ακτινοβολία αυτή σχετίζεται με την μέγιστη εκπεμπόμενη τιμή σε συνθήκες κακής κάλυψης σήματος του δικτύου, πράγμα πολύ σπάνιο στα αστικά κέντρα λόγω της πολύ καλής πλέον κάλυψης. Και έτσι όμως είναι πάντα εντός επιτρεπτών ορίων. Άρα προσωπικά πιστεύω ότι η τιμή sar δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει ως καταναλωτές από την στιγμή που μια συσκευή παίρνει έγκριση καταλληλότητας για κυκλοφορία στην Ευρώπη. Για κάτι συσκευές τύπου zer με 4 καρτες sim δεν ξέρω αν ελέγχονται καν, και εκεί καταλαβαίνω να έχουμε ενδοιασμούς. Τώρα αν στα 270 ευρώ ο κόσμος αγοράζει συσκευή με snapdragon 660 πάω πάσο, αυτά είναι θέμα γούστου και αναγκών που έχει ο καθένας.

Επεξ/σία από UnlockedEvolution
  • Like 7
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

εχει κουρασει η καραμελα με το σαρ.
2020 κοντευουμε παιδια, δεν μας επηρεάζει πουθενά ο σαρ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδια ρωτησα σε ενα πολυ γνωστο καταστημα κινητων τηλεφωνων για το ποια εταιρεια πηρε την μοτορολα κ η υπαλληλος μου πε η λενοβο. λετε να προτιμησω κινητο μοτορολα; εχω τωρα ηδη λενοβο κινητο κ κολλα απιστευτα... ποια η αποψη σας; το κινητο το θελω για απλη χρηση καθημερινη 

Δημοσ.

καλά δεν γνωρίζατε ότι η Motorola = Lenovo? πέφτω από τα σύννεφα...καλά δεν ενημερώνεστε σε τεχνολογική ιστοσελίδα είστε...

εγώ πάντως που έχω από το πρώτο Motorola Moto G και στην συνέχεια πήρα το Motorola Moto G2 έκανα μια παύση και δεν αγόρασα το Motorola Moto G3 αλλά προχώρησα στο Motorola Moto G4 Plus και τώρα στο Motorola Moto G5S Plus

τα επόμενα στην λίστα είναι Motorola Moto G6 Plus 4GB/64GB και Motorola Moto G7 Plus 4GB/64GB και αν είναι καλό γιατί όχι και το ανάλογο Motorola Moto G8

μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει η Lenovo/Motorola με την επιλογή μου στην σειρά της Moto G

κάνω μια χαρά την δουλειά μου με κινητά μέχρι 300 ευρώ παραπάνω χρήματα δεν δίνω

είναι ελεύθερος όποιος θέλει να αγοράσει ότι άλλο κινητό τηλέφωνο μεγαλύτερης αξίας θέλει δεν τον κρίνω

εγώ τα παραπάνω χρήματα προτιμώ να τα δώσω για κάτι άλλο πιο χρήσιμο από ένα κινητό τηλέφωνο

π.χ tablet , laptop , κάτι για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου ή ακόμα και νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κονσόλα.

όλα είναι θέμα προτεραιότητας των οικονομικών του καθενός.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Solatorobo είπε

Σε αυτά τα λεφτά ο 660 με τον 665 παίζουν.

Γκουχου γκουχου θα μας πεθάνετε βραδιάτικα. 

Screenshot_20191025-204121.png

• Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

καλά δεν γνωρίζατε ότι η Motorola = Lenovo? πέφτω από τα σύννεφα...καλά δεν ενημερώνεστε σε τεχνολογική ιστοσελίδα είστε...

εγώ πάντως που έχω από το πρώτο Motorola Moto G και στην συνέχεια πήρα το Motorola Moto G2 έκανα μια παύση και δεν αγόρασα το Motorola Moto G3 αλλά προχώρησα στο Motorola Moto G4 Plus και τώρα στο Motorola Moto G5S Plus

τα επόμενα στην λίστα είναι Motorola Moto G6 Plus 4GB/64GB και Motorola Moto G7 Plus 4GB/64GB και αν είναι καλό γιατί όχι και το ανάλογο Motorola Moto G8

μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει η Lenovo/Motorola με την επιλογή μου στην σειρά της Moto G

κάνω μια χαρά την δουλειά μου με κινητά μέχρι 300 ευρώ παραπάνω χρήματα δεν δίνω

είναι ελεύθερος όποιος θέλει να αγοράσει ότι άλλο κινητό τηλέφωνο μεγαλύτερης αξίας θέλει δεν τον κρίνω

εγώ τα παραπάνω χρήματα προτιμώ να τα δώσω για κάτι άλλο πιο χρήσιμο από ένα κινητό τηλέφωνο

π.χ tablet , laptop , κάτι για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου ή ακόμα και νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κονσόλα.

όλα είναι θέμα προτεραιότητας των οικονομικών του καθενός.

Εγώ για κινητό δίνω μέχρι 150 και τα υπόλοιπα τα χαλάω για να βγαίνω βόλτες με κοπέλες !

2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εχει κουρασει η καραμελα με το σαρ.
2020 κοντευουμε παιδια, δεν μας επηρεάζει πουθενά ο σαρ...

Όσο ποιο μεγάλο είναι το σαρ και έχεις το κινητό στο αυτί σου τόσο ψινεται ο εγκέφαλος σου ....για αυτό και μετά έχεις πονοκεφάλους !

• Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, life is music είπε

Όσο ποιο μεγάλο είναι το σαρ και έχεις το κινητό στο αυτί σου τόσο ψινεται ο εγκέφαλος σου ....για αυτό και μετά έχεις πονοκεφάλους !

Καμία σχέση, είχα κινητό με 1.5 sar και πότε δεν ένιωσα το παραμικρό στο αφτί μου, και είχα και κάτω από 1 που υποτίθεται είχε μικρό σαρ και ένιωθα το αφτί μου να καίγεται. Όλα είναι θέμα ισχύς σήματος.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, life is music είπε

Εγώ για κινητό δίνω μέχρι 150 και τα υπόλοιπα τα χαλάω για να βγαίνω βόλτες με κοπέλες !

όπως είπα όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Γκουχου γκουχου θα μας πεθάνετε βραδιάτικα. 

Screenshot_20191025-204121.png

Ε καλά μην βάζεις κ συ τα παραεισαγωγης. Από την άλλη ο 665 είναι μία χαρά cpu που για μένα δεν έχει καμία σχέση σε λειτουργία με τον 660. Πολύ πιο σύγχρονος και ψυχρός 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Ε καλά μην βάζεις κ συ τα παραεισαγωγης. Από την άλλη ο 665 είναι μία χαρά cpu που για μένα δεν έχει καμία σχέση σε λειτουργία με τον 660. Πολύ πιο σύγχρονος και ψυχρός 

Γιατί όχι; 150€ δίνεις. Τι θα σε νοιάξει;

Από την άλλη για τον 665 είναι όπως τα λες. Εξαιρετικά ισορροπημένο soc. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, life is music είπε

To SAR των κινητών μπορεί να ψήσει τον εγκέφαλο σου όσο μπορείς να ζεστάνεις σούπα με τα χνώτα σου. Το SAR μπορεί να δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα όταν είναι εκτός των επιτρεπόμενων ορίων και εκτεθείς για ένα ικανό χρονικό διάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...