vforvaggelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, elpaso1 είπε Που ακριβως μπαινω φιλε; https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Πλεον ολα τα μισθωτηρια γινονται ηλεκτρονικα. Στις 30/10/2019 στις 8:43 ΠΜ, Fabinas είπε Το gsis ειναι η φορολογική δήλωση της εκμισθωσης. Δεν είναι και δεν αντικαθιστα τη σύμβαση μίσθωσης που ειναι χωριστό εγγραφο με όρους και συγκεκριμένες συμφωνίες. Επιπλέον, επιδεχεται σιωπηρή παραταση. https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Απο εδω δηλαδη δεν κανεις συμβολαιο μισθωσης;
Fabinas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Πλεον ολα τα μισθωτηρια γινονται ηλεκτρονικα. https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Απο εδω δηλαδη δεν κανεις συμβολαιο μισθωσης; ΟΧΙ. Η μισθωση ειναι μια ιδιωτική συμβαση μεταξυ μερών. Στο gsis δηλώνεις τα φορολογικά ενδιαφεροντα στοιχεια μιας ήδη υπάρχουσας μισθωσης. Αν θυμαμαι καλά, στο ίδιο το site το αναφερει ξεκαθαρα.
29gk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, vforvaggelis είπε https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Πλεον ολα τα μισθωτηρια γινονται ηλεκτρονικα. https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Απο εδω δηλαδη δεν κανεις συμβολαιο μισθωσης; Ξανα και ξανα διατυπωνεται η ιδια ανακριβεια ( αφελως δεν λεω οτι γινεται με κακο σκοπο ) η οποια μπορει να δημιουργησει σοβαρα προβληματα και στις δυο πλευρες. Δηλαδη σε περιπτωση διαφωνιας, διενεξης για καποιο ζητημα της μισθωσης, να βρεθουν και οι δυο στην αναγκη να τρεχουν στα δικαστηρια ετσι κι αλλιως για να μπορεσουν να διευκρινησουν το ποιος εχει δικηο ή ποιανου η θεληση θα επικρατησει. Η ηλεκτρονικη καταθεση της μισθωσης στην εφορια απλα αντικατεστησε την παλια επισκεψη στην τοπικη εφορια και την καταθεση ενος αντιγραφου του μισθωτηριου συμβολαιου. Στην πραγματικοτητα δηλαδη η ηλεκτρονικη δηλωση απλα διευκολυνει την δουλεια και τον ελεγχο της εφοριας και καλυπτει μονον το φορολογικο κομματι. Μεταξυ των δυο μερων ομως, μεταξυ δυο ιδιωτων απαραιτητως πρεπει να υπαρχει και υπογεγραμμενη μεταξυ τους συμφωνια. Μια ιδιωτική συμβαση οπως γραφει παραπανω ο Fabinas. Απο αυτην προκυπτουν τα οποια δικαιωματα και οι υποχρεωσεις του καθενος.Και η εφορια δεν προκειται να παρεμβει υπερ κανενος. 1 1
tounion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, elpaso1 είπε Οτι ειμαι καλοπληρωτης και 7 χρονια στο ιδιο σπιτι σου λεει κατι; Ολοι οι φιλοι μου εχουν πετυχει μειωση και μαλιστα μεγαλτερη των 20 ευρω. Μπηκα. αλλα νομιζω εκει ειναι για αυτους που εκμισθωνουν κατοικιες και οχι για τους ενοικιαστες. Καλά και εμένα όλοι οι φίλοι μου μένουν σε δικό τους σπιτι και εγώ στο νοίκι.. τι μέτρο σύγκρισης είναι αυτό.. Επίσης κοίταξες και βρηκες σπίτι σε αυτά τα λεφτά που δίνεις ή και 20€ φθηνότερα; Επίσης μια μετακόμιση θα στοιχήσει κανα χιλιάρικο λέω εγω, με 20€ το μήνα θα αποσβέσεις σε 50μηνες δηλαδή 4,2 χρόνια και αυτό στην περίπτωση που βρεις σπίτι με 20€ λιγοτερα. Δηλαδή σε 4,2 χρόνια θα νιωσεις τη μείωση που ήθελες με την προϋπόθεση που είπαμε πάντα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από tounion
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, kage είπε Αγγλια διαβασα μεχρι και αυστραλια διαβασα..ενολιγης σιγουρα 4ψηφια νουμερα ενοικιασης ρε παιδια 😛 . Λογικο δεν ειναι να ειναι πιο ελαστικοι? Η αποφαση πιο πισω με αρειο παγο αφορα εμπορικη συμβαση-δημοσιου για 6 7οροφο κτηριο με μηνιατικο πανω απο 15κ εως κοντα 19κ χ36 χρονια σε αστυνομικη διευθυνση(φυλακες,γραφεια κτλ) και οτι οι ιδιοκτητες ζηταγαν εξτρα ποσο για να το φτιαξουν οπως ηταν.. 《 καταγγείλουμε την σύμβαση και μέχρι να βγει η απόφαση δεν θα μπορεί να λυθεί το μεταξύ μας συμβόλαιο οπότε δεν θα μπορεί και να το νοικιάσει αλλού》 σκεφτειτε τα 2 παραπανω και αποφασίστε ποσο μπορειτε να στηριζεστε στο μελλον σε ενα τυχαιο σιτε που γραφει οτι μπορει να καταλαβει ή εναν τυχαιο δικηγορο που μιλαγε προφορικα με καποιον ιδιοκτητη... ο νομος ακ574+ http://www.ministryofjustice.gr/site/kodikes/Ευρετήριο/ΑΣΤΙΚΟΣΚΩΔΙΚΑΣ/tabid/225/language/el-GR/Default.aspx δεν απαγορευει τα ιδιωτικα συμβολαια /μισθωτηρια..οι εποχες με ενοικιοστασιο ειναι αλλων εποχων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου διαβασετε παρακατω και τις 2 μεριες και βγαλτε συμπερασματα.. 1)Επιπλωμενο σπιτι εγραψε καποιος θα του μεινουν αν αλλαξει πραγματα ο ιδιοκτητης οποτε θα χει καλυτερο μισθωμα.. Vs το σπιτι θα χει χασει αξια επειδη θα ναι +χ χρονια απο τοτε που μπηκε με +χ χρονια επιπλα-οικιακες συσκευες και με εναν ενοικιαστη που θα θελει μειωση μισθωματος καθε χρονο και ενα χ κρατος που κανει αυξηση σε φορολογια... 2)Ε και να δωσει 300 500 1000ε για βαψιμο καθε χ χρονια που καποιος ξενοικιαζει και ας λεει το συμβολαιο μπαινεις φρεσκοβαμμενο θα φυγεις με φρεσκοβαμμενο... Vs ποιος βαφει πριν φυγει μλκς ειμαι να βαψω εγω? 3)Φιλε μολις 500ε μ στελνουν ή βγαζω δεν βγαινω Vs Κ γω εχω να πληρωσω αυξηση στεγαστικου και αυξηση φορολογιας+ενφια 4)Ερχεται η κριση και η μιση ελλαδα δεν εχει πετρελαιο οποτε οχι σωστη θερμανση και απο την αλλη οχι σωστο αερισμο.. σου λενε μουχλα υγρασια στο χ σημειο αντε να εξηγεις οτι οταν κανεις μπανιο και δεν αεριζεται το μερος θα δεις σιγουρα και υγρασια και ξεφλουδισματα+οτι η υγρασια εγκλωβιζεται στο ενεργειακο σπιτι με κουφωματα .ποσο μαλλον αν δεν αεριζεις οταν η υγρασια εξω ειναι μικροτερη απο μεσα κτλ vs Και γω τι να κανω ρε μεγαλε να βαλω και υγρασιομετρο για να κανω μπανιο? 5)15χρονια μενει μεσα ο αλλος με μειωσεις καθε χ χρονια και λεει αν χαλασει κατι τωρα πια θα τα δωσω απο την τσεπη μου..ερχεται ο αλλος και λεει ελα ρε μλκ yolo θα αφησω τεντες μια ζωη κατω για να μην φαινομαι και αμα χαλασουν ο ιδιοκτητης θα τις αλλαξει.. Ε και καμμια αλλαγη σε κουφωματα γιατι εχει κωλοκρυο με τα παλια ,ντουλαπια που φουσκωσαν να αλλαξουμε ή αλλαγη σε νεες ηλεκτρικες συσκευες που χαλασαν μια χαρα θα ναι και θα του μεινουν και θα τα χαρω και γω.. Τι θερμοσιφωνες αυτα καινε ,να βαλουμε ταχυθερμαντηρες ή φυσικο αεριο και θα σου μεινουν και θα βγαλεις περισσοτερα μετα Vs Ολα αυτα με μειωση ενοικιου?πως θα βγαλω περισσοτερα αφου στοιχιζουν χιλιαρικα και ταυτοχρονα το οικημα δεν ειναι πλεον νεοκτιστο? Εγώ δεν κατάλαβα να είναι πιο ελαστικοί, το αντίθετο κατάλαβα να είναι πιο αυστηροί!
elpaso1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 10 hours ago, vforvaggelis said: https://www.aade.gr/polites/akinita/misthotiria-akiniton Πλεον ολα τα μισθωτηρια γινονται ηλεκτρονικα. Παταω εισοδο στην εφαρμογη, επιλεγω χρονιες και δεν μου δειχνει τιποτα. Γιατι;
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 5:34 ΜΜ, kage είπε Αγγλια διαβασα μεχρι και αυστραλια διαβασα..ενολιγης σιγουρα 4ψηφια νουμερα ενοικιασης ρε παιδια 😛 . Λογικο δεν ειναι να ειναι πιο ελαστικοι? Mάλλον το αντίστροφο λέμε εμείς που αναφέραμε τις 2 χώρες. Δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ ελαστικότητα, ασχέτως του νούμερου ενοικίασης. Δεν επιτρέπεται τίποτα χωρίς τη συνέναιση του ιδιοκτήτη. Στις 30/10/2019 στις 7:37 ΜΜ, tounion είπε Επειδή είδα ότι κάποιοι το αναφέρετε, Ποιο είναι το πρόβλημα να μπει ένα καρφί στον τοίχο για να μπει ένα κάδρο ή να μπει ένα ράφι στον τοίχο ; Το πρόβλημα είναι ότι αν μετά εσύ φύγεις, ο ιδιοκτήτης πρέπει να καλύψει την τρύπα απ'το καρφί (το οποίο δεν γίνεται ποτέ, και ελάχιστους ενοχλεί ούτως ή άλλως) ή τις βίδες απ'το ράφι που λες. Ειδικά οι βίδες, αφήνουν σημάδι 100%. Στην Ελλάδα στο 90% των περιπτώσεων κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Στο εξωτερικό όμως είναι πολύ συγκεκριμένοι στο ότι ΔΕΝ σου επιτρέπουν να το κάνεις αν δεν τους πάρεις πρώτα το ΟΚ. 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε Παταω εισοδο στην εφαρμογη, επιλεγω χρονιες και δεν μου δειχνει τιποτα. Γιατι; Δεν βλέπεις δηλαδή κάτι σαν αυτό?
tounion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, polaki είπε Το πρόβλημα είναι ότι αν μετά εσύ φύγεις, ο ιδιοκτήτης πρέπει να καλύψει την τρύπα απ'το καρφί (το οποίο δεν γίνεται ποτέ, και ελάχιστους ενοχλεί ούτως ή άλλως) ή τις βίδες απ'το ράφι που λες. Ειδικά οι βίδες, αφήνουν σημάδι 100%. Στην Ελλάδα στο 90% των περιπτώσεων κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Στο εξωτερικό όμως είναι πολύ συγκεκριμένοι στο ότι ΔΕΝ σου επιτρέπουν να το κάνεις αν δεν τους πάρεις πρώτα το ΟΚ. Καλα μια τρυπα στον τοίχο είναι φοβερό πρόβλημα αλλά σου έχω καλα νεα.. υπάρχει ένα υλικό λέγεται στόκος. Τον βάζεις στον τοιχο, κλείνεις την τρύπα, και από πάνω βάφεις και μετά δεν φαίνεται τίποτα.. Μη ξεχνιόμαστε αυτά τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης..
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tounion είπε Καλα μια τρυπα στον τοίχο είναι φοβερό πρόβλημα αλλά σου έχω καλα νεα.. υπάρχει ένα υλικό λέγεται στόκος. Τον βάζεις στον τοιχο, κλείνεις την τρύπα, και από πάνω βάφεις και μετά δεν φαίνεται τίποτα.. Μη ξεχνιόμαστε αυτά τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης.. Και ακριβώς εκεί είναι και το παράλογο. Αν εγώ είμαι ιδιοκτήτης, ΓΙΑΤΙ να πρέπει να πρέπει να πληρώσω εγώ έναν τοίχο, που ουσιαστικά δεν μιλάμε για έναν αλλά για όλο το δωμάτιο, επειδή εσένα σου ήρθε στην τρέλα να βάλεις 2 ράφια? Με ρώτησες? Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ? ΕΙλικρινά δεν το πιάνω. Θέλω μια πραγματική απάντηση. Και επίσης θέλω μία απάντηση για το πόσο κοστίζει να βαφτεί ένα δωμάτιο, μπογιές και εργατικά. Και πείτε μου αν αυτά τα λεφτά πρέπει ή όχι να κρατηθούν απ'την εγγύηση, και ΑΝ ΝΑΙ, τί πιστεύετε πρέπει να γίνει στην περίπτωση που δεν αρκούν. LEGIT απάντηση θέλω, όχι μα μου, κάτω το κεφάλαιο, κακά αφεντικά, να μην έχτιζε σπίτι, 10 χρόνια μια χαρά ξέρει να τα αρπάζει και λοιπές λαϊκίστικες κουβέντες. Εγώ ενοικιαστής είμαι. Αλλά ειλικρινά δεν διανοούμαι καν να κάνω το παραμικρό αν δεν ενημερώσω τον ιδιοκτήτη!! 2 1
jgeorgiou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, polaki είπε Και ακριβώς εκεί είναι και το παράλογο. Αν εγώ είμαι ιδιοκτήτης, ΓΙΑΤΙ να πρέπει να πρέπει να πληρώσω εγώ έναν τοίχο, που ουσιαστικά δεν μιλάμε για έναν αλλά για όλο το δωμάτιο, επειδή εσένα σου ήρθε στην τρέλα να βάλεις 2 ράφια? Με ρώτησες? Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ? ΕΙλικρινά δεν το πιάνω. Θέλω μια πραγματική απάντηση. Και επίσης θέλω μία απάντηση για το πόσο κοστίζει να βαφτεί ένα δωμάτιο, μπογιές και εργατικά. Και πείτε μου αν αυτά τα λεφτά πρέπει ή όχι να κρατηθούν απ'την εγγύηση, και ΑΝ ΝΑΙ, τί πιστεύετε πρέπει να γίνει στην περίπτωση που δεν αρκούν. LEGIT απάντηση θέλω, όχι μα μου, κάτω το κεφάλαιο, κακά αφεντικά, να μην έχτιζε σπίτι, 10 χρόνια μια χαρά ξέρει να τα αρπάζει και λοιπές λαϊκίστικες κουβέντες. Εγώ ενοικιαστής είμαι. Αλλά ειλικρινά δεν διανοούμαι καν να κάνω το παραμικρό αν δεν ενημερώσω τον ιδιοκτήτη!! Σωστό και δίκαιο είναι βολή μας. Οταν είμαστε ενοικιαστές (π.χ. το παιδί που είναι φοιτητής) βρίζουμε τον ιδιοκτήτη που είναι αυστηρός και στριφνός. Οταν είμαστε ιδιοκτήτες , μαρκάρουμε στενά τον ενοικιαστή και είμαστε ποιο στριφνοί από αυτούς που βρίζουμε. Στον πολιτισμένο κόσμο υπάρχει αστική ευγένεια και ο αλληλοσεβασμός στην προσωπικότητα και την περιουσία του άλλου , όταν ένας από τους 2 δεν τα διαθέτει τότε δικαστήρια για να κρίνει ο δικαστής ποιος είναι ο "υπερβολικός". Πάντως λόγω προσφοράς/ζήτησης τους τελευταίους μήνες το πάνω χέρι το έχουν οι ιδιοκτήτες. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou 1
tounion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, polaki είπε Και ακριβώς εκεί είναι και το παράλογο. Αν εγώ είμαι ιδιοκτήτης, ΓΙΑΤΙ να πρέπει να πρέπει να πληρώσω εγώ έναν τοίχο, που ουσιαστικά δεν μιλάμε για έναν αλλά για όλο το δωμάτιο, επειδή εσένα σου ήρθε στην τρέλα να βάλεις 2 ράφια? Με ρώτησες? Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ? ΕΙλικρινά δεν το πιάνω. Θέλω μια πραγματική απάντηση. Και επίσης θέλω μία απάντηση για το πόσο κοστίζει να βαφτεί ένα δωμάτιο, μπογιές και εργατικά. Και πείτε μου αν αυτά τα λεφτά πρέπει ή όχι να κρατηθούν απ'την εγγύηση, και ΑΝ ΝΑΙ, τί πιστεύετε πρέπει να γίνει στην περίπτωση που δεν αρκούν. LEGIT απάντηση θέλω, όχι μα μου, κάτω το κεφάλαιο, κακά αφεντικά, να μην έχτιζε σπίτι, 10 χρόνια μια χαρά ξέρει να τα αρπάζει και λοιπές λαϊκίστικες κουβέντες. Εγώ ενοικιαστής είμαι. Αλλά ειλικρινά δεν διανοούμαι καν να κάνω το παραμικρό αν δεν ενημερώσω τον ιδιοκτήτη!! 51 λεπτά πριν, polaki είπε Και ακριβώς εκεί είναι και το παράλογο. Αν εγώ είμαι ιδιοκτήτης, ΓΙΑΤΙ να πρέπει να πρέπει να πληρώσω εγώ έναν τοίχο, που ουσιαστικά δεν μιλάμε για έναν αλλά για όλο το δωμάτιο, επειδή εσένα σου ήρθε στην τρέλα να βάλεις 2 ράφια? Με ρώτησες? Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ? ΕΙλικρινά δεν το πιάνω. Θέλω μια πραγματική απάντηση. Και επίσης θέλω μία απάντηση για το πόσο κοστίζει να βαφτεί ένα δωμάτιο, μπογιές και εργατικά. Και πείτε μου αν αυτά τα λεφτά πρέπει ή όχι να κρατηθούν απ'την εγγύηση, και ΑΝ ΝΑΙ, τί πιστεύετε πρέπει να γίνει στην περίπτωση που δεν αρκούν. LEGIT απάντηση θέλω, όχι μα μου, κάτω το κεφάλαιο, κακά αφεντικά, να μην έχτιζε σπίτι, 10 χρόνια μια χαρά ξέρει να τα αρπάζει και λοιπές λαϊκίστικες κουβέντες. Εγώ ενοικιαστής είμαι. Αλλά ειλικρινά δεν διανοούμαι καν να κάνω το παραμικρό αν δεν ενημερώσω τον ιδιοκτήτη!! Εφ' όσον είσαι ενοικιαστής όπως λες θα έπρεπε να γνωρίζεις το κόστος βαψιματος και αφού όπως λες το κόστος δεν το επιβαρύνεται ο ιδιοκτήτης, πες μας στα σπίτια που άφησες βαμμενα φεύγοντας πόσο πλήρωσες... Για την εφεύρεση του στοκου δεν απάντησες αλλά θα σου πω εγω 5€ κοστιζει το προιον Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από tounion
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, tounion είπε Εφ' όσον είσαι ενοικιαστής όπως λες θα έπρεπε να γνωρίζεις το κόστος βαψιματος και αφού όπως λες το κόστος δεν το επιβαρύνεται ο ιδιοκτήτης, πες μας στα σπίτια που άφησες βαμμενα φεύγοντας πόσο πλήρωσες... Για την εφεύρεση του στοκου δεν απάντησες αλλά θα σου πω εγω 5€ κοστιζει το προιον Όχι φίλε μου, ΦΥΣΙΚΗ ΦΘΟΡΑ είναι το να ΜΗΝ κάνεις ζημιά στον τοίχο αλλά να αλλάξει απόχρωση μέσα στο χρόνο λόγω σκόνης, καυσαερίου ή δεν ξέρω και εγώ τί, άρα το να το βάψω φεύγοντας δεν είναι δική μου ευθύνη αν το χρώμα λόγω καθαρά και μόνο ΧΡΟΝΟΥ είναι 2 κλικ της κλίμακας pantone πιο μπεζ αντί για λευκό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο στόκος όπως λες κάνει 5€, και τί να λέει? Αφήνει ή δεν αφήνει το λευκό σημάδι του στόκου? Ο επόμενος γιατί να βλέπει 2 λευκά στοκαρισμένα σημεία στον μπεζ ή γαλάζιο τοίχο του? Δεν πρέπει να βαφτεί μετά? Αυτό το κόστος ποιός θα το πληρώσει? Και στο κάτω κάτω εγώ για ένα πράγμα έχω ένσταση απ'την αρχή της κουβέντας. ΓΙΑΤΙ να μην ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη ότι θέλεις να κρεμάσεις ράφια? Τί φοβάσαι? Μήπως σου πει όχι? Και τότε τί θα κάνεις? Αν λοιπόν θες να είσαι εντάξει, που προσωπικά εγώ εντάξει θέλω να είμαι σε όλες μου της επαφές με τον κόσμο, τον παίρνεις ένα τηλεφωνάκι, τον ενημερώνεις, αν σου πει ΟΧΙ δεν το βάζεις ή του λες θα σου πληρώσω εγω το βάψιμο μετά, ή αν σου πει ναι απλά το βάζεις και ξέρεις ότι στο τέλος του μισθώματος θα πάρεις πίσω τα λεφτά της εγγύησης. Τώρα αυτά τα λαμόγικα τα Ελληνικά τύπου δε σου πληρώνω τον τελευταίο μήνα, πάρτα απ'την εγγύηση και τα ρέστα, να δω μάγκες μου πώς θα τα δικαιολογήσετε τώρα που πρέπει να περνάνε *ΟΛΑ* τα ενοίκια μέσω κατάθεσης σε τράπεζα...
*nenya* Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 12 minutes ago, polaki said: τώρα που πρέπει να περνάνε *ΟΛΑ* τα ενοίκια μέσω κατάθεσης σε τράπεζα... Ψηφίστηκε τελικά; Ισχύει πλέον 100%; (link, please) (Γιατί το καλοκαίρι διάβαζα ότι το συζήταγαν για να εφαρμοστεί κάποια στιγμή...)
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Οποιος ιδιοκτητης δεν θελει φθορες μπορεί να μην το νοικιάζει.Να το βαλει σε μια φούσκα για να διατηρείται. Δεν νοείται εκμετάλλευση χωρίς φθορές. Αυτό απο την άλλη δεν σημαίνει ότι ο ενοικιαστής δεν πρέπει να σέβεται την περιουσία του άλλου. 1
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ψηφίστηκε τελικά; Ισχύει πλέον 100%; (link, please) (Γιατί το καλοκαίρι διάβαζα ότι το συζήταγαν για να εφαρμοστεί κάποια στιγμή...) Έχεις δίκιο, όχι ακόμα αλλά λογικά θα ψηφιστεί. Να το θέσω αλλιώς λοιπόν, ΑΝ/ΟΤΑΝ ψηφιστεί, να δω πώς θα γίνονται οι ταρζανιές με το "φεύγω και κράτα την εγγύηση". Και μπαίνει ο άλλος μέσα και βλέπει δράκους στους τοίχους και κυνηγάει να βγάλει άκρη από τον εξαφανιζόλ... 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οποιος ιδιοκτητης δεν θελει φθορες μπορεί να μην το νοικιάζει.Να το βαλει σε μια φούσκα για να διατηρείται. Δεν νοείται εκμετάλλευση χωρίς φθορές. Αυτό απο την άλλη δεν σημαίνει ότι ο ενοικιαστής δεν πρέπει να σέβεται την περιουσία του άλλου. Δεν ξέρω αν μιλάμε μεταξύ μας και άλλα καταλαβαίνει ο καθένας. ΦΥΣΙΚΕΣ ΦΘΟΡΕΣ θα υπάρξουν. Η φυσική φθορά είναι κούνησα την καρέκλα και χτύπησε λίγο στον τοίχο και έκανε μικρό βαθούλωμα. Ανοίγω/κλείνω τα ντουλάπια και χαλάρωσαν οι μεντεσέδες. Έχω τέντα μαύρη και επειδή την έχω ανοιχτή όλο το καλοκαίρι ξέβαψε σε 3 χρόνια και έγινε γκρι. Δε σημαίνει παίρνω τρυπάνι και κάνω τους τοίχους σουρωτήρι για να περάσω ΚΑΛΩΔΙΟ (!!!!!) απ΄το σαλόνι στο δωμάτιο, ούτε κρεμάω 17 πίνακες λες και είμαι το Μουσείο Βορρε, ούτε το 2χρονο παιδί μου πήρε το πιρούνι και ξήλωσε τη μισή γυψοσανίδα. Τώρα αν πραγματικά μετά από 3 μέρες που το συζητάμε δεν υπάρχει κατανόηση σε απλά πράγματα, ειλικρινά προσωπικά κουράστηκα και σταματάω να συμμετέχω. Προφανώς είμαι είτε ο ιδανικός ενοικιαστής είτε το κορόιδο ενοικιαστής.... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από polaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα