Προς το περιεχόμενο

submision form στο wordpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά λοιπόν έχω φτιάξει μόνος με php/html μια φόρμα η οποία ανεβάζεις άρθρα (pdf) και του χω βάλει το pdf όταν ανέβει στο server να παίρνει ένα συγκεκριμένο όνομα (id)

πχ (ααα-100,ααα-101 κτλ), επίσης αυτός που ανεβάζει βάζει κάποια στοιχεία (όνομα, mail) και έτσι του πάει email αυτόματα με το id του άρθρου του. τέλος έχω φτιάξει και ένα admin για να βλέπω τι ανέβηκε να κατεβάζω τα pdf και να εξάγω την sql σε excel. 

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι υπάρχει τέτοιο εργαλείο στο wordpress με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά?

Ρωτάω γιατί οκ το δικό μου καλό είναι με χει βολέψει αρκετά αλλά δεν είναι τόσο ασφαλές σε επιθέσεις, καθώς και στο άνοιγμα νέας φόρμας!!  

• Members
Δημοσ.

Tο Gravity Forms, που υπόψη ότι δεν είναι δωρεάν, επιτρέπει να φτιάξεις φόρμες που δέχονται συνημμένα αρχεία όπου μπορείς να περιορίσεις τους επιτρεπόμενους τύπους που θα δέχεσαι (π.χ. μόνο pdf). Επίσης, μπορείς να ζητήσεις όποια επιπλέον στοιχεία θες όπως όνομα, email κλπ. Κατά την υποβολή μπορείς να ορίσεις να στέλνεται αυτόματα ειδοποίηση στον χρήστη με το μήνυμα που θες.

Αυτό που δεν κάνει από όσα περιγράφεις είναι η μετονομασία του αρχείου. Κάθε υποβολή, ωστόσο, έχει ένα συγκεκριμένο ID, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό ως το ID που θα στέλνεις στον χρήστη.

Επίσης, επιτρέπει την εξαγωγή των εγγραφών σε CSV αλλά όχι σε excel (νομίζω πως υπάρχει κάποιο τρίτο plugin που το επιτρέπει κι αυτό πάντως).

Τέλος, το plugin είναι αρκετά επεκτάσιμο και μπορείς να προσθέσεις δικές σου λειτουργικότητες σε περίπτωση που δεν τις περιλαμβάνει και δεν τις βρίσκεις σε τρίτα modules.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...