Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, devanir είπε

Γιατί το παλεύουν με τα custom skin όλες αυτές οι κινεζιές και δεν βάζουν καθαρό άντροιντ να τελειώνει η υπόθεση;

Γιατι σε Κινα μερια εχει πεσει κλειδωμα εφαρμογων απο Google(Και οχι μονο)μερια.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει πάρει Google certification τώρα αν θα έχει τα Google services out of box ή θα χρειαστεί να τα περάσεις δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Η meizu δυστυχώς έχασε το τρένο των εξελίξεων άγνωστο γιατί μαζί με την lg και την htc. Ποιος λίγο παλιότερος θα ξεχάσει το mx3 η το mx4 pro με τα 20mpx κάμερα και επεξεργαστή τον exynos της Samsung (νομίζω μόνο στην meizu εκτός των συσκευών της τον είχε δώσει). After sale υποστήριξη όμως επιπέδου letv δυστυχώς 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ως πρώην χρήστης των M2 Note, M6 Note, M6 & M8 (τα δύο τελευταία ακόμη στη κατοχή μου) μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή, με το πιο χάλια skin στον κόσμο του Android.

Ειδικά η τελευταία από τις παραπάνω συσκευές θα μπορούσε να είναι διαμάντι λόγω hardware αλλά με την έκδοση Flyme που έχει (και η οποία δεν έχει λάβει αναβάθμιση από τον Ιανουάριο φέτος) είναι στο σημείο που αξίζει: κλειστή στο κουτί της.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ καλά τηλέφωνα, αλλά έχει εγκαταλείψει η meizu το λογισμικό της και ειδικά την global version και γενικά την ευρωπαϊκή αγορά πλασαροντας μόνο οικονομικά τηλεφωνα με ληγμένο λογισμικό! 

Δημοσ.
Στις 27/10/2019 στις 11:36 ΠΜ, Hellenicsun είπε

Ως πρώην χρήστης των M2 Note, M6 Note, M6 & M8 (τα δύο τελευταία ακόμη στη κατοχή μου) μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή, με το πιο χάλια skin στον κόσμο του Android.

Ειδικά η τελευταία από τις παραπάνω συσκευές θα μπορούσε να είναι διαμάντι λόγω hardware αλλά με την έκδοση Flyme που έχει (και η οποία δεν έχει λάβει αναβάθμιση από τον Ιανουάριο φέτος) είναι στο σημείο που αξίζει: κλειστή στο κουτί της.

Εμένα μου αρέσει υπερβολικά το λογισμικό τς μιεζου το pro6 plus μου πετάει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...