Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να κανω το εξης..

να τραβηξω ρευμα απο τη πλαφονιερα του αυτοκινητου και να βαλω ledοσειρα κατω στα ποδια. 

για να αναβουν μονο οταν ανοιγουν οι πορτες 

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: να βαλω σε καποιο σημειο και μια ασφαλεια ?

αν ναι σε ποιο σημειο και ποσα Amber ?

εγω μπορω να την βαλω καπου αναμεσα στη Ledoσειρα και στη λαμπα της πλαφονιερας, αλλα δε ξερω αν εχει νοημα αυτο

B1052063505.jpg

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pant13 είπε

Εφόσον η πλαφονιερα είναι ασφαλισμενη δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να γίνει αυτό. 

einai? δεν εχω ιδεα  .

ασχολουμαι τελειως ερασιτεχνικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω κανει το ιδιο ακριβως. Απλα σαν τελειως ερασιτεχνης ουτε καν σκεφτηκα για ασφαλεια. Εδω και 1,5 χρονο περιπου ολα καλα. Δεν ξερω αν απλα υπηρξα τυχερος.. Θα το εχω υποψη μου παντως να ρωτησω ηλεκτρολογο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, focused111 είπε

Εχω κανει το ιδιο ακριβως. Απλα σαν τελειως ερασιτεχνης ουτε καν σκεφτηκα για ασφαλεια. Εδω και 1,5 χρονο περιπου ολα καλα. Δεν ξερω αν απλα υπηρξα τυχερος.. Θα το εχω υποψη μου παντως να ρωτησω ηλεκτρολογο.

ειναι τοσο μικρα τα φορτια και δουλευει λιγα δευτερολεπτα συνηθως , οποτε η πιθανοτητα να γινει ζημια ειναι μικρη.

αλλα επειδη ισως να μην ειναι σωστο , ειπα να ρωτησω για την ασφαλεια

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, focused111 είπε

Η πλαφονιέρα είναι ήδη πάνω σε ασφάλεια. Συνεπώς αν τραβήξεις από εκεί "πατάς" πάνω στην ίδια ασφάλεια. Αν και κανονικά το κάθε κύκλωμα πρέπει να ασφαλίζεται ξεχωριστά, στη συγκεκριμένη περίπτωση το φορτίο που πέφτει πάνω είναι σχετικά μικρό, αφού μιλάμε για led (εκτός πια αν έχουν μπει τόσα που να έχουμε lightshow :)), και άρα μπορεί να υποστηριχθεί από την ήδη υπάρχουσα ασφάλεια.

Επεξ/σία από haris_216
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...