Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,θα ήθελα να πάρω ένα smartwatch και σκεφτόμουν το garmin vivoactive 3 μιας και οι διαφορες με το 4 για μένα είναι μικρές..αυτο που δεν έχω καταλάβει και θα ήθελα να μου πείτε είναι αν έχει αναγνωρίσει ότι άθλησε ή πρέπει να επιλέξεις το άθλημα που κανεις κάθε φορα..(δε λέω να βρίσκει τι άθλημα κανεις απλα αναγνώριση ως workout).αν οχι ξέρετε κάποιο άλλο έμπιστο στα ιδια χρήματα πάνω κάτω που να το έχει αυτό ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άπαξ και το αφήσεις να αναγνωρίσει από μόνο του με το Auto Tracking (Move IQ) το activity που κάνεις, θα το αναγνωρίσει ως κάτι συγκεκριμένο και αυτο το όνομα θα του δώσει. Π.χ. walk ή run. Μάλιστα νομίζω ότι είναι περιορισμένα τα activities που αναγνωρίζει μόνο του. Δε νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αναγνωρίσει και να ονοματίσει κάποιο activity ως generic workout

Αναφορά σε κείμενο

Move IQ – auto event tracking
Another great feature found on the Vivoactive 3 is Garmin’s Move IQ. Clever tech identifies periods of movement that match familiar exercising patterns such as biking, running, swimming, walking, or using an elliptical machine and tags them as Events in your Garmin Connect app.

The activity must be 10 minutes long to be regarded as a Move IQ event.

Η άλλη επιλογή σου είναι να κάνεις εσύ start το tracking activity επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο από τη σχετική λίστα. Και βέβαια να το σταματήσεις και μόνος σου όταν τελειώσεις το activity.

Αυτή τη στιγμή το Vivoactive 3 κατ΄εμέ είναι ότι πιο Value for money έχει η Garmin. Το βρίσκεις τόσο σε ασημί όσο και σε μαύρο (Gun Metal) στα 172 ευρώ με προοπτική να πέσει ίσως και πιο κάτω την Black Friday. Ακόμα και τώρα στα 172 ευρώ κάτι άλλο σε fitness watch που να σου προσφέρει όσα σου δίνει το Vivoactive 3 δεν θα βρεις εύκολα. 
Προσοχή μόνο, αν ψάχνεις για ένα σούπερ έξυπνο wow smartwatch, τότε κακώς πηγαίνεις εκεί. Τα Garmin έχουν σαν προτεραιότητα την ακρίβεια και την αξιοπιστία στις μετρήσεις των activities κι όχι φαντεζί λειτουργίες και interface όπως τα Galaxy Watch κλπ. Επίσης η οθόνη του Vivo 3 είναι transflective και μάλιστα χαμηλής ανάλυσης. Ψάξε να δεις τι σημαίνει αυτό και πόσο καμία σχέση δεν έχει με τις OLED, κλπ.

Επεξ/σία από stark
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...το πηρα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστιμενος...αλλα μήπως ξέρεις γιατί κάποιες φορές κάνει μια μικρι δόνηση μονο του χωρίς να είναι συνδεμένο με το κινητό και κοιτάω την οθόνη και δε λέει τπτ??

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikos_greece είπε

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...το πηρα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστιμενος...αλλα μήπως ξέρεις γιατί κάποιες φορές κάνει μια μικρι δόνηση μονο του χωρίς να είναι συνδεμένο με το κινητό και κοιτάω την οθόνη και δε λέει τπτ??

Μήπως είναι η ειδοποίηση για την αποσύνδεση με το κινητό;
https://forums.garmin.com/sports-fitness/healthandwellness/f/vivoactive-3-3-music/139412/phone-connected-and-phone-disconnected-notifications

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...