Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

ήθελα να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Εκλεισα εισιτήρια για Βιέννη από Αθήνα μέσω Ryanair. Εκ των υστέρων ψάχνοντας στο site της ryanair, για τις ίδιες ημερομηνίες και προορισμό, μου βγάζει ότι η πτήση εκτελείται από την Lauda, κάτι που δεν μου εμφάνιζε όταν τα έκλεισα.

Γνωρίζει κάποιος αν η πτήση γίνεται με αεροπλάνο της Ryanair ή της Lauda?

Είχε κάποιος άλλος παρόμοια κατάσταση?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, insomnia's είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

ήθελα να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Εκλεισα εισιτήρια για Βιέννη από Αθήνα μέσω Ryanair. Εκ των υστέρων ψάχνοντας στο site της ryanair, για τις ίδιες ημερομηνίες και προορισμό, μου βγάζει ότι η πτήση εκτελείται από την Lauda, κάτι που δεν μου εμφάνιζε όταν τα έκλεισα.

Γνωρίζει κάποιος αν η πτήση γίνεται με αεροπλάνο της Ryanair ή της Lauda?

Είχε κάποιος άλλος παρόμοια κατάσταση?

Ευχαριστώ

Hello, 

Η Ryan air δεν έχει απευθείας πτήση Αθήνα Βιέννη. Την πτήση την πραγματοποιεί η Laudamotion που είναι Αυστριακή low cost θυγατρική πλέον της Ryan air. Φαντάσου όπως είναι η Aegean και η Ολυμπιακή ένα πράγμα.

Δημοσ.

Ναι ναι το γνωρίζω ότι της ανήκει. Απλά, ήταν άγνωστη προς εμένα, με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ένα άγχος.

Έχει πετάξει / ακούσει κάτι καποιος για τη συγκεκριμένη? Γιατί στο tripadvisor, δεν διαβάζω και τα καλύτερα, αλλά κυρίως από ξένους.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, insomnia's είπε

Ναι ναι το γνωρίζω ότι της ανήκει. Απλά, ήταν άγνωστη προς εμένα, με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ένα άγχος.

Έχει πετάξει / ακούσει κάτι καποιος για τη συγκεκριμένη? Γιατί στο tripadvisor, δεν διαβάζω και τα καλύτερα, αλλά κυρίως από ξένους.

Ευχαριστώ και πάλι

Είναι χειρότερα απο της Ryanair?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, insomnia's είπε

Ευχαριστώ και πάλι

Δεν έχει τύχει να πετάξω ποτέ με αυτήν. Γενικά ο Lauda είχε μια μανία με το να φτιάχνει αεροπορικές:
Lauda Air
Niki
Laudamotion 

Βέβαια ο ίδιος πλέον μας χαιρέτησε χαχα. 

Ο στόλος πάντως νορμάλ φαίνεται. 
https://www.planespotters.net/airline/LaudaMotion 

Μια συνηθισμένη low cost εταιρεία είναι. 

Επεξ/σία από Otter
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος που προτιθεται να πεταξει με RyanAir, αγχωνεται με το να πεταξει με την LaudaMotion :-D

Το ιδιο τραγικοι πρεπει να ειναι με την εξυπηρετηση ως προς τους πελατες.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Πιο πολύ για θέμα ασφάλειας ρωτάω, όχι εξυπηρέτησης.

Αν και μέχρι τώρα, δεν είχα κάποιο θέμα ούτε από εξυπηρέτηση με Ryanair.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, insomnia's είπε

Πιο πολύ για θέμα ασφάλειας ρωτάω, όχι εξυπηρέτησης.

Αν και μέχρι τώρα, δεν είχα κάποιο θέμα ούτε από εξυπηρέτηση με Ryanair.

Ναι γιατί ως γνωστόν οι έλεγχοι ασφαλείας γίνονται από τον τριτοξάδερφο του υπουργού.

Δημοσ.

H Ryanair είναι μια εταιρία που μεταφέρει 70 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο εδώ και χρόνια χωρίς ατύχημα. Αυτό λέει πολλά 

Δημοσ.
31 minutes ago, karaLRS said:

H Ryanair είναι μια εταιρία που μεταφέρει 70 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο εδώ και χρόνια χωρίς ατύχημα. Αυτό λέει πολλά 

150 εκατ*

Δημοσ.

Όλες οι αεροπορικές που πετάνε στην ΕΕ είναι ασφαλείς. Το οτι δε γνωρίζουμε αρκετές εξ'αυτών επειδή δεν τις έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει δε σημαίνει οτι τα αεροπλάνα τους πέφτουν. Οι κακές κριτικές είναι κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης, άνεσης ταξιδιού κλπ. Αυτά διαχωρίζουν την "καλή" απο την "κακή" αεροπορική, η ασφάλεια ειναι αυτονόητη. Καλά να περάσεις!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ότι είναι φθηνή μια εταιρεία δεν σημαίνει ότι δεν κάνει service για να ρίξει τις τιμές!!! Έλεος! 

Είναι φθηνή γιατί δεν έχει πολλές παροχές, δεν έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών, κάνεις check in από κινητό, χρησιμοποιεί λεωφορείο και όχι φυσουνα, πετάει φθηνές ώρες που είναι φθηνά τα αεροδρόμια, και επίσης επιλέγει φθηνά σάπια αεροδρόμια. 

Όχι γιατί δεν "αλλάζει λάδια" ή γιατί οι πιλότοι έχουν εμπειρία πτήσης μόνο σε ps4

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι η Lauda, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για κάτι, έχω πετάξει 2-3 φορές και νομίζω οτι είναι και ένα κλικ πιο άνετα τα καθίσματα απο τη Ryan, τουλάχιστον στις πτήσεις που είχα κάνει γιατί έχει λιγότερες θέσεις μέσα στο αεροπλάνο οπότε και περισσότερο χώρο ανάμεσα στα καθίσματα.

Επεξ/σία από alxandros_gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...