Nickstog Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω αυτό το waterblock το οποίο αποτελεί μέρος της μητρικής z390 xtreme waterforce! Έτσι όπως έβγαζα το waterblock για να του ανανεώσω την πάστα του, μου έμειναν τα δυο καλώδια μέσα στο πλαστικό και τα άλλα δύο βγήκαν από το πλαστικό εξάρτημα της μητρικής και τα μικρά σιδεράκια έμειναν μέσα στο πλαστικό εξάρτημα!(όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) Στην πρώτη φωτογραφία είναι πως ήταν ενώ στις επόμενες φαίνεται τι έχει γίνει !Όποτε θα ήθελα όποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω για να το επιδιορθώσω αν γίνεται μόνος μου ή να μου προτείνουν κάποιον που μπορώ να πάω να μου το φτιάξει αυτός......Τα καλώδια αυτά είναι αρκετά ψιλά και κοντά σε μήκος οπότε το όλο θέμα είναι λίγο δύσκολο! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από Nickstog
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Nickstog είπε Καλησπέρα έχω αυτό το waterblock το οποίο αποτελεί μέρος της μητρικής z390 xtreme waterforce! Έτσι όπως έβγαζα το waterblock για να του ανανεώσω την πάστα του, μου έμειναν τα δυο καλώδια μέσα στο πλαστικό και τα άλλα δύο βγήκαν από το πλαστικό εξάρτημα της μητρικής και τα μικρά σιδεράκια έμειναν μέσα στο πλαστικό εξάρτημα!(όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) Στην πρώτη φωτογραφία είναι πως ήταν ενώ στις επόμενες φαίνεται τι έχει γίνει !Όποτε θα ήθελα όποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω για να το επιδιορθώσω αν γίνεται μόνος μου ή να μου προτείνουν κάποιον που μπορώ να πάω να μου το φτιάξει αυτός......Τα καλώδια αυτά είναι αρκετά ψιλά και κοντά σε μήκος οπότε το όλο θέμα είναι λίγο δύσκολο! Καλησπέρα, δεν έχει νόημα να ανανεωνεις πάστα, βάζεις μια ΜΧ4 και κραταει 8 χρόνια, Ε μέχρι τότε θα έχεις αλλάξει υπολογιστή. Για το πρόβλημα σου, ένας ηλεκτρονικός από κατάστημα γειτονιάς θα στο φτιάξει άμεσα. 2
hp8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Nickstog είπε Τα καλώδια αυτά είναι αρκετά ψιλά και κοντά σε μήκος οπότε το όλο θέμα είναι λίγο δύσκολο! Αν δεν έχει πειραχτεί κάτι στην μητρική ευκολακι Πάρε αυτο η από ένα ανεμιστήρα ότι χρειάζεται και ένα θερμοσιστελομενο μακαρόνι Κόψε ότι δεν χρειάζεται ενώνεις τα ίδια χρώματα και οκ 1
TopCLR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 3:21 ΜΜ, hp8 είπε Αν δεν έχει πειραχτεί κάτι στην μητρική ευκολακι Πάρε αυτο η από ένα ανεμιστήρα ότι χρειάζεται και ένα θερμοσιστελομενο μακαρόνι Κόψε ότι δεν χρειάζεται ενώνεις τα ίδια χρώματα και οκ Το βύσμα στις φωτογραφίες φαίνεται εξάπινο (6 pin). Ακόμα και αν είναι 4 τα καλωδιάκια (μάλλον 5 είναι) δεν θα ταιριάζει το βύσμα. 2
hp8 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, TopCLR είπε Το βύσμα στις φωτογραφίες φαίνεται εξάπινο (6 pin). Ακόμα και αν είναι 4 τα καλωδιάκια (μάλλον 5 είναι) δεν θα ταιριάζει το βύσμα. Εγω την ιδέα έδωσα αν είναι 4πιν η 6πιν ας ψαχτεί από τον ενδιαφερομενο Τωρα αν εχεις κατι να προτινεις στον αναρτησαντα 1
Nickstog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 pin σε διαταξη : : : τα δυο δεξια πανω και κατω απλως ειναι κενα δεν χρησιμοποιουνται.... απλως ειναι σε 6 πινο βυσματακι, το σιδερακι των καλοδιων εχει συνολικο μηκος 6 χιλιοστα και το καλωδιο ειναι 28 awg οποτε θα ακολουθησω την συμβουλη στο να παω στον ηλεκτρονικο της γειτονιας μου να μου το κανει με σιγουρια σωστα..παρολο αυτα σας ευχαριστω για το χρονο σας! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Nickstog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα