George56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ως μεταπτυχιακος φοιτητης παρτ ταιμ, ειναι εγκυρο να εχω την ιδιοτητα του ανεργου στον οαεδ? ή να την αφησω να περασει το 3μηνο να διακοπει? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από George56 1
Lasombra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, George56 είπε ως μεταπτυχιακος φοιτητης παρτ ταιμ, ειναι εγκυρο να εχω την ιδιοτητα του ανεργου στον οαεδ? ή να την αφησω να περασει το 3μηνο να διακοπει? Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο/έγκυρο/τίμιο αλλά έχει σημασία; Παίρνεις χρήματα; 1
dexters Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Επειδή έχω ένα παρόμοιο θέμα ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ εννοείται εκτός οαεδ για να ρωτήσω;;;
MiKe-Dee Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, dexters είπε Επειδή έχω ένα παρόμοιο θέμα ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ εννοείται εκτός οαεδ για να ρωτήσω;;; Σε λογιστή. 1
George56 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 @Lasombra οχι μετα απο 4 μηνες κανω ενα bump στο keaprogram στην αιτηση να βαλω στο πεδιο φοιτητης/φανταρος/σπουδαστης/? μπορει να δημιουργηθει κωλλημα με την ιδιοτητα φοιτητης-keaprogram? το 19 το γεναρη που το επαιρνα ημουν απλα ανεργος. γιατι αν ειναι να δημιουργηθει κωλλημα τοτε παπαλα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα