stial Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, sndev είπε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απόλυτος σε τουριστικό γραφειο ειμαι βγάζω πολλα εισητηρια τη ήμερα έχω κανει πολλά τετοια χαζά λαθοι είτε καταλαθος είτε μου δίνουν λάθος ονόματα. στην ευρωπη μπορείς να έχεις μέχρι 3 γράμματα λάθος φτάνει να μην ειναι το πρώτο του επιθέτου. το καλυτερο λαθος που χω κανει μακραν ειναι το μικρο λεγοτανε axel τον εγραψα alex .. γιαννης γιωργος ενα πραγμα ουτε καν λαθος ενα γραμμα. πεταξε εππαγελματικο Μαδρίτη ρωμη αθηνα κωνσταντινουπολη φρανκφουρτη μαδριτη (3ς διαφορετικές εταιρίες όλες alex) obvious troll is too obvious. 1 1
ideal09 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δύο πτήσεις με TAROM Ρουμανία - Θεσσαλονίκη με λάθος το τελευταίο γράμμα δεν μου είπε κανείς τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Η ταυτότητα του πατέρα μου στη θέση της φωτογραφίας δεν έχει σφραγιστεί. Παρατήρησα ότι το ίδιο λάθος έχει και ενός φίλου μου. Ως δια μαγείας από το ίδιο ΑΤ...
ant01ne Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Έχω πετάξει για Βαρκελώνη απο Βενιζέλος με Iberia (κι επιστροφή) με ξένη ταυτότητα. Σένγκεν φίλε μου. Καλή πτήση.
sterios1989 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, stef157 είπε Υπάρχει λόγος που είναι το κόστος ας πούμε μεγάλο. Αλλιώς θα ήταν όλοι στα παπάκια τους και θα γράφανε ότι να ναι, και θα έπρεπε να γίνονται επι τόπου οι αλλαγές - πληρωμές και θα καθυστερούσε όλοι την ουρά και θα προκαλούσε άλλα προβλήματα. Και επειδή ήμαστε Ελληνάρες σίγουρα αν το ποσό ήταν κανα 5€ όλοι θα γράφαμε ότι να ναι στις κρατήσεις και μετά θα κράζαμε τις αεροπορικές εταιρίες. Οπότε μια χαρά είναι τα 20€. Ας πρόσεχες τι γράφεις αλλιώς δίνεις ένα 20€. Δεν είναι κανα τρελό ποσό. Άλλο το γράφω ότι να ναι και πάω στο αεροδρόμιο περιμένοντας να πετάξω σαν να μην τρέχει τίποτα, κι άλλο έκανα ένα λάθος σαν άνθρωπος στην κράτηση μου και αφού την έλεγξα το διαπίστωσα και ενημέρωσα πολύ πριν την πτήση για να διορθωθεί ...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ενημέρωσα 10 λεπτά αφού έκλεισα τη θέση,και η πτήση είναι σε ένα μήνα.Δηλαδη αν αντί Dimitrios γράψω Dimitriot,και το αναφέρω άμεσα,εβδομάδες πριν τη πτήση,θέλουν 20 ευρώ να το αλλαξουν. Εντάξει είναι η πολιτική τους,απαράδεκτη μεν,αλλά έτσι είναι. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα