Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Δυστυχώς σε κράτηση για πτήση από Θεσσαλονίκη για Ντισσελντορφ εγραψα το τελευταίο γραμμα στο επίθετο της συζύγου λάθος.Π.χ.αντι για Papadopoulou έγραψα Papadopouloi. Σε τηλεφώνημα στην Aegean μου είπαν ότι θα έχει πρόβλημα,πιθανόν να μην την αφήσουν να πετάξει,και ότι θα πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ για την αλλαγή του ενός γραμματος,αν το κάνει στο αεροδρόμιο πιθανόν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρω για ένα 20αρικο ή απλά δεν θα δώσουν σημασία; Να σημειώσω ότι δεν έκλεισε επιστροφή μιας και θα γυρίσουμε με αμάξι. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από jmmys
Arwindan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Να πληρώσεις και να το αλλάξεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 6
sterios1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Σε αντίστοιχο θέμα με ryan το άλλαξα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους στο chat, γιατί δεν στο άλλαξαν στην επικοινωνία που είχες μαζί τους τηλεφωνικός ; 2
BlueBlade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Για 20€ να ρισκάρεις να χάσεις ολόκληρο το εισιτήριο; Πλήρωσε καλύτερα να είσαι ήσυχος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, sterios1989 είπε Σε αντίστοιχο θέμα με ryan το άλλαξα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους στο chat, γιατί δεν στο άλλαξαν στην επικοινωνία που είχες μαζί τους τηλεφωνικός ; Ήθελαν 20 ευρώ.
bromiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, jmmys είπε Δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρω για ένα 20αρικο ή απλά δεν θα δώσουν σημασία; Δεν θα της επιτρέψουν την επιβίβαση...
sterios1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 20 ευρώ για μια αλλαγή ενός γράμματος στο όνομα σε κράτηση και μάλιστα εκτός γκισέ αεροδρομίου !? Τόσο πολύ ξέπεσε κι η Aegean ; Τέλος πάντων ναι όπως λένε και οι από πάνω δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς, γιατί ρισκάρεις ... 1 1
afragorn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Και εγώ είχα κάνει λάθος στο όνομα μου (αντί για U, είχα βάλει Υ) και μου είπαν επειδή είναι πτήση εσωτερικού, τη γλυτώνω. Αν ήταν εξωτερικού, δε θα έφευγα. Οπότε πλήρωσε να τελειώνεις... 1
Arwindan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, sterios1989 είπε Σε αντίστοιχο θέμα με ryan το άλλαξα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους στο chat, γιατί δεν στο άλλαξαν στην επικοινωνία που είχες μαζί τους τηλεφωνικός ; Μήπως το έκανες σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κράτηση; Κάποιες εταιρείες κάνουν τέτοιες αλλαγές δωρεάν εντός του πρώτου 24ωρου.
ManFromEarth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Πρεπει να δωσεις το 20ρικο. υ.γ. εφοσον η Aegean σου επιβεβαιωσε οτι θα εχεις προβλημα, δεν ξερω τι ακριβως περιμενες να μαθεις απο εμας τους φωστηρες του ινσομνια :-) 14
alekan77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Σε ίδιο πρόβλημα με πτήση της συζύγου για εξωτερικό, ζήτησαν 20€. Δεν το άλλαξα. Πέταξε κανονικοτατα αλε-ρετουρ. Αν πουν οτιδήποτε μπορείς να το αλλάξεις επιτόπου για 20€ παλι.
nikosmakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, δεν ξερω για την συγκεκριμένη εταιρια, εγω που πεταω απο Μπρατισλαβα - Αθηνα συχτα πυκνα με ryan, ειχα γραψει Νικος αντι για Νικολοας που λεει το διαβατηριο και δεν μου ειπαν τπτ (ειχα φοβηθεί αλλα ολα καλα)
sterios1989 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Μήπως το έκανες σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κράτηση; Κάποιες εταιρείες κάνουν τέτοιες αλλαγές δωρεάν εντός του πρώτου 24ωρου. Η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι σε πόσο χρονικό διάστημα από την κράτηση το έκανα καθώς έχει τουλάχιστον 3-4 χρόνια που έγινε, αλλά το πιθανότερο είναι μετά τις πρώτες 24 ώρες αλλά και κανένα μήνα πριν την πτήση .
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 @jmmys Ρε τζίμη μπας και δεν θες να πάρεις μαζί σου τη σύζυγο και της το πας γύρω-γύρω; Τι θα έκανα εγω : (εσυ παιρνεις τις δικές σου αποφασεις) Εφοσον πετώ με aegean και εντος σενκεν, δεν θα το αλλαζα. Αν πετουσα για εκτος σενκεν (ακομα και Αγγλία) ή με άλλη εταιρεία (οχι ελληνικο πλήρωμα ελεγχου), θα το αλλαζα. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Αξιζει για 20€ να έχεις έστω και την ελάχιστη αγωνία;Αν κάτσει η στραβή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα