Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βγάλει δίπλωμα 125 χωρίς συμπλέκτη με ταχύτητες όμως όχι για αυτόματο και θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 με συμπλέκτη ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα με την ασφάλεια ;

Δημοσ.

Οι κατηγοριες διπλωματων ειναι ανα κυβικα κ ισχυ της μηχανης, αν εχει ή οχι συμπλεκτη κ ταχυτητες νομιζω δν εχει σημασια πουθενα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Οι κατηγοριες διπλωματων ειναι ανα κυβικα κ ισχυ της μηχανης, αν εχει ή οχι συμπλεκτη κ ταχυτητες νομιζω δν εχει σημασια πουθενα

7 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Έτσι είχα ακούσει ότι πρέπει να διευκρινίσεις αν θες με συμπλέκτη η όχι 

Δημοσ.

Στο δίπλωμα σου, δες εκεί που έχει το Α1 αν δίπλα στις παρατηρήσεις γράφει κάποιον κωδικό (λογικά θα γράφει 78 αφού λες ότι έβγαλες για αυτόματο).

Σε αυτή τη περίπτωση ναι, δεν γίνεται να οδηγήσεις μηχανή με συμπλέκτη. Σε κάποιον έλεγχο λογικά δε θα το προσέξουν αλλά σε περίπτωση ατυχήματος είναι πολύ πιθανό να έχεις θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι μηχανάκι δεν έχει συμπλέκτη το οδηγας νόμιμα, αυτά που δεν έχουν στο χέρι συμπλέκτη και έχουν μόνο ταχύτητες τα οδηγείς κ αυτά. 

Επεξ/σία από alexinhogr
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε

Αυτό είναι το θέμα δεν έβγαλα για αυτόματο έβγαλα απλά χωρίς συμπλέκτη 

Έβγαλες για ημιαυτόματο (δηλαδή αυτόματος συμπλέκτης, χειροκίνητες ταχύτητες). Μηχανές με συμπλέκτη δε μπορείς να οδηγήσεις. Μόνο παπιά με ταχύτητες και σκούτερ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...