Iliasko2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Έχω βγάλει δίπλωμα 125 χωρίς συμπλέκτη με ταχύτητες όμως όχι για αυτόματο και θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 με συμπλέκτη ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα με την ασφάλεια ;
Ioannisto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Οι κατηγοριες διπλωματων ειναι ανα κυβικα κ ισχυ της μηχανης, αν εχει ή οχι συμπλεκτη κ ταχυτητες νομιζω δν εχει σημασια πουθενα
Iliasko2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Οι κατηγοριες διπλωματων ειναι ανα κυβικα κ ισχυ της μηχανης, αν εχει ή οχι συμπλεκτη κ ταχυτητες νομιζω δν εχει σημασια πουθενα 7 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Οι κατηγοριες διπλωματων ειναι ανα κυβικα κ ισχυ της μηχανης, αν εχει ή οχι συμπλεκτη κ ταχυτητες νομιζω δν εχει σημασια πουθενα Έτσι είχα ακούσει ότι πρέπει να διευκρινίσεις αν θες με συμπλέκτη η όχι
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Για αυτοκίνητο το ήξερα αυτό όχι για μηχανή.
AlienTechGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στο δίπλωμα σου, δες εκεί που έχει το Α1 αν δίπλα στις παρατηρήσεις γράφει κάποιον κωδικό (λογικά θα γράφει 78 αφού λες ότι έβγαλες για αυτόματο). Σε αυτή τη περίπτωση ναι, δεν γίνεται να οδηγήσεις μηχανή με συμπλέκτη. Σε κάποιον έλεγχο λογικά δε θα το προσέξουν αλλά σε περίπτωση ατυχήματος είναι πολύ πιθανό να έχεις θέμα.
Iliasko2000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Αυτό είναι το θέμα δεν έβγαλα για αυτόματο έβγαλα απλά χωρίς συμπλέκτη
alexinhogr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι μηχανάκι δεν έχει συμπλέκτη το οδηγας νόμιμα, αυτά που δεν έχουν στο χέρι συμπλέκτη και έχουν μόνο ταχύτητες τα οδηγείς κ αυτά. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από alexinhogr
AlienTechGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Αυτό είναι το θέμα δεν έβγαλα για αυτόματο έβγαλα απλά χωρίς συμπλέκτη Έβγαλες για ημιαυτόματο (δηλαδή αυτόματος συμπλέκτης, χειροκίνητες ταχύτητες). Μηχανές με συμπλέκτη δε μπορείς να οδηγήσεις. Μόνο παπιά με ταχύτητες και σκούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα