Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Αν καίγεσαι είναι καλή η τιμή, ειδικά αν θέλεις και την limited έκδοση με το Gears skin. 

Δεν νομίζω άλλωστε να διαφοροποιηθεί και αρκετά κάτω από τα 370 που έπαιξε πέρυσι ένα καλό πάντα bundle. 

Που το βρήκες τόσο; Σε MS store; Aν ναι και στέλνει Ελλάδα αξίζει να την ανεβάσεις ξεχωριστά σαν προσφορά. 

Δες εδώ bundle στην Αγγλία instore βέβαια https://www.hotukdeals.com/deals/xbox-one-x-1tb-le-console-with-call-of-duty-modern-warfare-gears-1-5-fc-new-dawn-a-2-months-now-tv-pass-36999-game-in-store-3314864. Υπομονή παίδες Νοέμβρη Δεκέμβρη πάντα παίζουν καλές προσφορές.                                                                                           

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

Δες εδώ bundle στην Αγγλία instore βέβαια https://www.hotukdeals.com/deals/xbox-one-x-1tb-le-console-with-call-of-duty-modern-warfare-gears-1-5-fc-new-dawn-a-2-months-now-tv-pass-36999-game-in-store-3314864. Υπομονή παίδες Νοέμβρη Δεκέμβρη πάντα παίζουν καλές προσφορές. 

Οι 370 λίρες είναι περίπου 430 ευρώ. Βέβαια το συγκεκριμένο bundle που παραθέτεις είναι πολύ καλό 

Όμως στα 383 ευρώ που αναφέρει ο φίλος πιο πίσω που την βρήκε;

Δημοσ.

Και εγώ προσωπικά ένα χρόνο πριν τις καινούριες κονσόλες επένδυση σε κονσόλα γύρω στο 400αρικο δε θα έκανα θα πήγαινα σε οικονομικό base bundle η θα έκανα υπομονή να έδινα 100-150 παραπάνω να έπαιρνα την καινούρια,το xbox  μετά το  Gears 5 ουσιαστικά δεν έχει άλλο aaa exclusive στον ορίζοντα. 

Δημοσ.

Υπόψιν εκτός από μαύρη Παρασκευή έχουμε και εκπτώσεις δέκα ημέρες από 1/11°°°°

Δεν συμφέρει ούτε σωβρακα να αγοράσεις εφόσον έχουμε εκπτώσεις σχεδόν όλο τον Νοέμβριο.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Οι 370 λίρες είναι περίπου 430 ευρώ. Βέβαια το συγκεκριμένο bundle που παραθέτεις είναι πολύ καλό 

Όμως στα 383 ευρώ που αναφέρει ο φίλος πιο πίσω που την βρήκε;

την ειχε βαλει το public μια εβδομαδα πριν ακριβως για εκεινη μονο την ημερα και την εχω ακομα κρατημενη γτ περιμενα να δω μηπως θα δω κατι διαφορετικο. με ενδιαφερει μονο η συγκεκριμενη γιατι οταν την ειδα την ηθελα απλα φοβαμαι μην παιξει τιποτα 280 300 π ειδαμε πριν κατι μερες το απλο αμαζον

Δημοσ.

H σκέτη κονσόλα στην bf θα πέσει στα 199ευρω. Γιατί να αγοράσει κανείς +30 ευρώ καπέλο 1 μήνα πριν; Η μόνη που έχει λογική τιμή αυτή την στιγμή είναι το bundle με το FORTNITE στα 229ευρω. 

H σκέτη κονσόλα στην bf θα πέσει στα 199ευρω. Γιατί να αγοράσει κανείς +30 ευρώ καπέλο 1 μήνα πριν; Η μόνη που έχει λογική τιμή αυτή την στιγμή είναι το bundle με το FORTNITE στα 229ευρω. 

6 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε

την ειχε βαλει το public μια εβδομαδα πριν ακριβως για εκεινη μονο την ημερα και την εχω ακομα κρατημενη γτ περιμενα να δω μηπως θα δω κατι διαφορετικο. με ενδιαφερει μονο η συγκεκριμενη γιατι οταν την ειδα την ηθελα απλα φοβαμαι μην παιξει τιποτα 280 300 π ειδαμε πριν κατι μερες το απλο αμαζον

Αν η απλή πέσει λογικά στα 199, το pro θα είναι στα 299

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ ως κάτοχος όλων των Playstation διαχρονικά, εκτός του 4, αισθάνομαι ότι θα ήθελα να το έχω αλλά είναι λίγο κάπως να δίνεις αρκετά λεφτά για ένα τίτλο παιχνιδιού όπως και για να παίζεις online να βάζεις κάρτες κτλ. Σίγουρα είναι εξαιρετική κονσόλα και έχει άπειρα πράγματα αλλά αυτοί οι λόγοι με απωθούν και έτσι προτιμάω το gaming στο pc καθώς έχεις αρκετές επιλογές και σε δωρεάν παιχνίδια. Προσωπική άποψη πάντα. Σίγουρα θα αξίζει με βάση τις τιμές που υπήρχαν παλιά με αυτές που θα προκύψουν τώρα στη προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω να σας θυμήσω τι προσφορά είχε παίξει στις Ελληνικές μεγάλες αλυσίδες τον Δεκέμβριο του 2017.Φαντάζομαι ότι αν ψάξει κανείς κάπου θα είχε τότε ανοιχτεί νήμα εδώ για την συγκεκριμένη προσφορά.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2017 αν θυμάμαι καλά και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πάλι αν θυμάμαι καλά,δηλαδή για περίπου κάνα 20ημερο είχε παίξει στις ντόπιες μεγάλες αλυσίδες η παρακάτω προσφορά:

PS4 pro + βαρβάτο παιχνίδι (π.χ. Call of Duty WWII τότε) στα 359 ευρώ

και υπήρχε και η επιλογή

PS4 pro + δεύτερο χειρηστήριο πάλι στα 359 ευρώ.

Νομίζω επίσης πως πρέπει να είχε παίξει και προσφορά στο σκέτο PS4 pro στα 329 ευρώ,αλλά δεν το θυμάμαι σίγουρα οπότε δεν το λέω με βεβαιότητα.

Που θέλω να καταλήξω:

Το αντίστοιχο bundle τώρα PS4 pro + βαρβάτο παιχνίδι είναι στα 369 ευρώ ενώ πριν από 2 χρόνια (παρά 1,5 μήνα) ήταν στα 359 ευρώ,δηλαδή τώρα είναι 10 ευρώ πιο ακριβό(!) σε σχέση με πριν από 2 χρόνια και ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι σε ένα ακριβώς χρόνο (περίπου στο τέλος του 2020) θα έχουμε το PS5 !

Δεν λέω,όταν κάτι είναι φθηνότερο σε σχέση με τη συνηθισμένη του τιμή μπορεί κάποιος να πει ότι αποτελεί προσφορά...Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μετά από 2 χρόνια και έχοντας ανακοινωθεί ότι θα βγει το PS5 στο τέλος του 2020,θεωρώ ότι θα πρέπει κανείς να το σκεφτεί για να πάει στο PS4 pro με τιμή το πολύ στα 300 ευρώ.Και τώρα που το σκέφτομαι πολλά παιδιά από εδώ πήραν πέρισυ τα Χριστούγεννα του 2018 από το Γαλλικό amazon το ps4 pro στα 300 ευρώ.

Επομένως θεωρώ ότι πλέον για να αξίζει να εξετάσει κανείς αγορά ps4 pro θα πρέπει να είναι από 300 ευρώ και κάτω...200 - 250 ίσως!

Λέτε κατά το black friday ή προς τα Χριστούγεννα να δούμε τιμές στα 200-250 ευρώ για το ps4 pro?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Παιδιά θέλω να σας θυμήσω τι προσφορά είχε παίξει στις Ελληνικές μεγάλες αλυσίδες τον Δεκέμβριο του 2017.Φαντάζομαι ότι αν ψάξει κανείς κάπου θα είχε τότε ανοιχτεί νήμα εδώ για την συγκεκριμένη προσφορά.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2017 αν θυμάμαι καλά και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πάλι αν θυμάμαι καλά,δηλαδή για περίπου κάνα 20ημερο είχε παίξει στις ντόπιες μεγάλες αλυσίδες η παρακάτω προσφορά:

PS4 pro + βαρβάτο παιχνίδι (π.χ. Call of Duty WWII τότε) στα 359 ευρώ

και υπήρχε και η επιλογή

PS4 pro + δεύτερο χειρηστήριο πάλι στα 359 ευρώ.

Νομίζω επίσης πως πρέπει να είχε παίξει και προσφορά στο σκέτο PS4 pro στα 329 ευρώ,αλλά δεν το θυμάμαι σίγουρα οπότε δεν το λέω με βεβαιότητα.

Που θέλω να καταλήξω:

Το αντίστοιχο bundle τώρα PS4 pro + βαρβάτο παιχνίδι είναι στα 369 ευρώ ενώ πριν από 2 χρόνια (παρά 1,5 μήνα) ήταν στα 359 ευρώ,δηλαδή τώρα είναι 10 ευρώ πιο ακριβό(!) σε σχέση με πριν από 2 χρόνια και ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι σε ένα ακριβώς χρόνο (περίπου στο τέλος του 2020) θα έχουμε το PS5 !

Δεν λέω,όταν κάτι είναι φθηνότερο σε σχέση με τη συνηθισμένη του τιμή μπορεί κάποιος να πει ότι αποτελεί προσφορά...Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μετά από 2 χρόνια και έχοντας ανακοινωθεί ότι θα βγει το PS5 στο τέλος του 2020,θεωρώ ότι θα πρέπει κανείς να το σκεφτεί για να πάει στο PS4 pro με τιμή το πολύ στα 300 ευρώ.Και τώρα που το σκέφτομαι πολλά παιδιά από εδώ πήραν πέρισυ τα Χριστούγεννα του 2018 από το Γαλλικό amazon το ps4 pro στα 300 ευρώ.

Επομένως θεωρώ ότι πλέον για να αξίζει να εξετάσει κανείς αγορά ps4 pro θα πρέπει να είναι από 300 ευρώ και κάτω...200 - 250 ίσως!

Λέτε κατά το black friday ή προς τα Χριστούγεννα να δούμε τιμές στα 200-250 ευρώ για το ps4 pro?

Ούτε με τυπογραφικό λάθος δεν θα δεις 200ε το pro.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ φίλε vaggos88 θα συμφωνήσω μαζί σου,γιατί οι τύποι προφανώς έχουν τη λογική του παραλόγου στην τιμολόγηση,θέλουν να μας τα πάρουν όσο μπορούν!

Όπως θα κατάλαβες όμως εγώ αναλύω με βάση τις προσφορές που έχουν παίξει ήδη πριν από 2 χρόνια,και λέω με βάση αυτό ότι όσο περνάει ο χρόνος από την αρχική κυκλοφορία θα πρέπει η τιμή να πέφτει...κι ακόμα περισσότερο όταν έχει ήδη ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS5! Αλλά αυτοί φυσικά όπως σωστά λες κοιτάνε να μας τα πάρουν όσο μπορούν!Ποτέ δεν ξέρεις πάντως!

Είναι λογικό να αγοράζεις PS4 pro + βαρβάτο παιχνίδι (π.χ. Call of Duty WWII τότε) στα 359 ευρώ  τον Δεκέμβριο του 2017 και στο τέλος Οκτωβρίου 2019 ,δηλαδή μετά από 2 χρόνια για το ίδιο πράγμα να σου ζητάνε 369 ευρώ,δηλαδή + 10 ευρώ ??!!

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ultrahd είπε

Αγαπητέ φίλε vaggos88 θα συμφωνήσω μαζί σου,γιατί οι τύποι προφανώς έχουν τη λογική του παραλόγου στην τιμολόγηση,θέλουν να μας τα πάρουν όσο μπορούν!

Όπως θα κατάλαβες όμως εγώ αναλύω με βάση τις προσφορές που έχουν παίξει ήδη πριν από 2 χρόνια,και λέω με βάση αυτό ότι όσο περνάει ο χρόνος από την αρχική κυκλοφορία θα πρέπει η τιμή να πέφτει...κι ακόμα περισσότερο όταν έχει ήδη ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS5! Αλλά αυτοί φυσικά όπως σωστά λες κοιτάνε να μας τα πάρουν όσο μπορούν!Ποτέ δεν ξέρεις πάντως!

Ναι βρε αστειεύομαι, και εγώ θέλω να αγοράσω κονσόλα μετά από 15 χρόνια gaming σε pc.... αλλά σε τέτοια τιμή το pro ίσως του χρόνου λίγο πριν βγει το 5. 

Αν θυμάμαι καλά πάντως οι τιμές του bf πέρσι ξανά έπαιξαν και σε xmas sales οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες. ένα καλό bundle σε τιμή "προσφοράς" θα βγει πιστεύω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...