Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=&sn.s=f_price&sn.f.sm_myfield=ps4promo-80

Στο Public προς το παρων η προσφορα, λογικα θα ακολουθησουν και αλλα μεγαλα καταστηματα.

Πολυ καλη προσφορα για οποιον ενδιαφερεται για κονσολα.

Tωρα για το τι προσφορες θα πεσουν στο black friday θα δειξει...

• Moderators
Δημοσ.

Και στον Κωτσοβ ιδιες τιμες βλεπω, εδω και καποιες ωρες, οριακα 10% σε 1-2 που κοιταξα απο τις επομενες τιμες ειναι ομως ακομα και στο φτηνοτερη σκετη κονσολα, οποτε τιποτα ιδιαιτερο μαλλον. Νομιζω οτι δεν αξιζει ουτε θεμα. Αν καποιος βρει καποια συγκεκριμενο bundle που εχει μεγαλυτερη διαφορα απο 10% απο τον ανταγωνισμο ας μας το γραψει αλλιως θα κλειδωσει, θα μεινει να φαινεται βεβαια το τοπικ για οποιον θελει εστω και με μικρη εκπτωση να αγορασει.

Φοβαται νομιζω, η sony την microsoft με τo xbox αφου θυμαται τι εγινε πέρυσι Black Friday και κοιταζει να σταματησει-περιορισει εκ των προτερων αφου καποιος με νεα κονσολα δυσκολα θα παρει αλλη μια μετα απο ενα μηνα, τις τρελες πωλησεις του xbox αν γινει και φετος το ιδιο ξανα, που ειναι πολυ πιθανον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε να πάνε για τούμπες,  το Σάββατο το πήρα για δώρο , ουστ, πάει ένα 20 αρικο :D 

Επεξ/σία από bill987
Δημοσ.

Σε λιγότερο από μήνα έχουμε BF, θα έλεγα όσοι σκέφτεστε για νέα κονσόλα να κρατήσετε τα χρήματά σας.

Όλο και κάποιο γενναίο bundle θα παίξει τον ερχόμενο μήνα και όχι μόνο από Ελλάδα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε λιγότερο από μήνα έχουμε BF, θα έλεγα όσοι σκέφτεστε για νέα κονσόλα να κρατήσετε τα χρήματά σας.

Όλο και κάποιο γενναίο bundle θα παίξει τον ερχόμενο μήνα και όχι μόνο από Ελλάδα. 

κρατιέμαι με νυχια και με δόντια :P

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Υπόψη ότι πέρυσι έπαιξαν καλές προσφορές στο Amazon αρχές Δεκέμβρη και όχι τέλη Νοέμβρη.

Δεν σημαίνει ότι θα γίνει και φέτος το ίδιο αλλά είναι πάντα λίγο ρίσκο, καθώς το BF πέφτει κοντά και με τις επερχόμενες εορτές.

Για παράδειγμα πέρυσι 3/12/18 τσίμπησα Xbox one X στα 369€ bundle με Forza Motorsport 7/ Horizon 4 και στις 10/12/18 το PS4 Pro στα 316€.

Και τα δύο από το Γαλλικό, τελικές τιμές πάντα. 

• Like 2
Δημοσ.

@lionheart75 αλήθεια τώρα... έχεις αγοράσει ποτέ τίποτα που να μην είναι σε προσφορά;;; Είσαι Θεούλης. Δεν υπάρχει θέμα που να μην πεις «πήρα και εγώ ένα». Αχαχαχαχα 😂😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, koooleeek είπε

@lionheart75 αλήθεια τώρα... έχεις αγοράσει ποτέ τίποτα που να μην είναι σε προσφορά;;; Είσαι Θεούλης. Δεν υπάρχει θέμα που να μην πεις «πήρα και εγώ ένα». Αχαχαχαχα 😂😂😂

Αδυναμίες, τι να κάνουμε. O καθείς με τα χόμπι του!  :D 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Υπόψη ότι πέρυσι έπαιξαν καλές προσφορές στο Amazon αρχές Δεκέμβρη και όχι τέλη Νοέμβρη.

Δεν σημαίνει ότι θα γίνει και φέτος το ίδιο αλλά είναι πάντα λίγο ρίσκο, καθώς το BF πέφτει κοντά και με τις επερχόμενες εορτές.

Για παράδειγμα πέρυσι 3/12/18 τσίμπησα Xbox one X στα 369€ bundle με Forza Motorsport 7/ Horizon 4 και στις 10/12/18 το PS4 Pro στα 316€.

Και τα δύο από το Γαλλικό, τελικές τιμές πάντα. 

Εγώ που έχω βρει Xbox one x gears 5 limited 383 να την τσιμπήσω τώρα η να περιμένω black Friday μήπως πάει παρακάτω?

Ps: συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά βασανίζονται εδώ και μια εβδομάδα 😛

Δημοσ.

Οποιος δεν μπορει/δεν θελει να περιμενει μεχρι τον αλλο μηνα ή μεχρι Δεκεμβριο/Γεναρη,εννοειται οτι αγοραζει τωρα.

Για αυτο το λογο και βγαινουν αυτες οι προσφορες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lestat Somewhere I Belong είπε

Εγώ που έχω βρει Xbox one x gears 5 limited 383 να την τσιμπήσω τώρα η να περιμένω black Friday μήπως πάει παρακάτω?

Ps: συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά βασανίζονται εδώ και μια εβδομάδα 😛

Αν καίγεσαι είναι καλή η τιμή, ειδικά αν θέλεις και την limited έκδοση με το Gears skin. 

Δεν νομίζω άλλωστε να διαφοροποιηθεί και αρκετά κάτω από τα 370 που έπαιξε πέρυσι ένα καλό πάντα bundle. 

Που το βρήκες τόσο; Σε MS store; Aν ναι και στέλνει Ελλάδα αξίζει να την ανεβάσεις ξεχωριστά σαν προσφορά. 

Δημοσ.

ps4 pro 329  πιο κατω δεν εχει φτασει ποτε .... να ειναι πιο φτηνο στο bf?  να το παρω τωρα δεν ξερω εχω χασε τον υπνο μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...