Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για την διακοπή αλλά για να κάνω λίγο τον πεθαμένο πισίνα , εάν αγοράσεις Apple από οπουδήποτε στον κόσμο, με τα ίδια χρήματα που χρειάζεσαι για έναν exynos, έχεις τον ίδιο κοινό  επεξεργαστή, με απόδοση ένα έτος μπροστά από τον ανταγωνισμό και δεν τίθεται θέμα εγγύησης. 
Συνεχίστε 🍿 

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Η μεγαλυτερη αναλυση σε συνδυασμο με υψηλοτερη φωτεινοτητα σε χωρους εξωτερικους σαφεστατα και προκαλει battery drain. Οταν εχεις να κανεις illuminate/render περισσοτερα pixels απλη λογικη ειναι.. Τοσα χρονια με Samsung ναυαρχιδες τα βλεπω ιδιοις ομμασι μεχρι το S9 που ειχα τουλαχιστον..Η μεγαλυτερη αναλυση σκοτωνε την μπαταρια μου πολυ πιο γρηγορα σε καθημερινες συνθηκες (παντα ομως σε high performance mode για να ειμαι ειλικρινης)

Επισης το Pixel 4 που ριχνει τα 90Ηz σε συγκεκριμενες συνθηκες δεν νομιζω να το κανει επειδη ειναι bugged.. Και ειναι και OLED. Οταν η οθονη γινεται refresh περισσοτερες φορες ειναι λογικο να υπαρχει ζητημα αυτονομιας..

προφανώς έχετε και οι 2 δίκιο.  η ολεντ έχει κατανάλωση ανάλογη της φωτεινότητας της. παρόλα αυτά τόσο η ανάλυση οσο και το refresh rate επηρεάζει την κατανάλωση αλλά όχι λόγο της οθόνης. η κατανάλωση θα επηρεαστεί από την GPU που θα κάνει rendering είτε σε μεγαλύτερη ανάλυση είτε σε πιο πολλά fps 😉

9 λεπτά πριν, grlv είπε

Συγνώμη για την διακοπή αλλά για να κάνω λίγο τον πεθαμένο πισίνα , εάν αγοράσεις Apple από οπουδήποτε στον κόσμο, με τα ίδια χρήματα που χρειάζεσαι για έναν exynos, έχεις τον ίδιο κοινό  επεξεργαστή, με απόδοση ένα έτος μπροστά από τον ανταγωνισμό και δεν τίθεται θέμα εγγύησης. 
Συνεχίστε 🍿 

μπροστά από τον ανταγωνισμό? έχει 5g ο Α13 ? 

Επεξ/σία από vagosd
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vagosd είπε

προφανώς έχετε και οι 2 δίκιο.  η ολεντ έχει κατανάλωση ανάλογη της φωτεινότητας της. παρόλα αυτά τόσο η ανάλυση οσο και το refresh rate επηρεάζει την κατανάλωση αλλά όχι λόγο της οθόνης. η κατανάλωση θα επηρεαστεί από την GPU που θα κάνει rendering είτε σε μεγαλύτερη ανάλυση είτε σε πιο πολλά fps 😉

Quoting my words

Η μεγαλυτερη αναλυση σε συνδυασμο με υψηλοτερη φωτεινοτητα σε χωρους εξωτερικους σαφεστατα και προκαλει battery drain. Οταν εχεις να κανεις illuminate/render περισσοτερα pixels απλη λογικη ειναι.. 

Εννοειται οτι δεν κανει render η οθονη εκτος και αν απεκτησε framebuffer και δεν το εμαθα 😛

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σε ενα απο τα πιο γνωστα review που ανεβασαν τις διαφορες μεταξυ S10+ λεει στο τελος ο αρθρογραφος το εξης

https://www.anandtech.com/show/14072/the-samsung-galaxy-s10plus-review/17

Unfortunately the rest of the world gets another phone. Although battery life and performance this year aren’t an issue for the Exynos variant, the unexpected huge discrepancies in the camera quality, some screen calibration bugs, and the audio quality disparity all make this variant of the Galaxy S10+ a lesser choice.

Yet even with all these drawbacks, the Exynos variant of the Galaxy S10+ is still a great phone. It's just not as great as the Snapdragon version; which is to say that it's not as great as it could and should be.

Μετα καποιοι απορουν για ποιο λογο πεφτει κραξιμο για τους Exynos.

Καλά, πως τα κατάφεραν να επηρεάσουν color calibration οθόνης και audio λόγω του SoC? Και audio και display driver μέσα τα έχουν;

Και στην κάμερα διαφορές, wtf?

image.png.441c248cfd5cb20a40ec7b3c995e5e6d.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, vagosd είπε

μπροστά από τον ανταγωνισμό? έχει 5g ο Α13 ? 

Σωστά. Η μεγαλύτερη ανάγκη κάθε καταναλωτή παγκοσμίως είναι το 5G. Εδώ ακόμα να βρείτε τρόπο να τραβήξετε βίντεο χωρίς δραμαμίνες και το 5G σας μάρανε. Εγώ απλά κλαίω γιατί διαβάζω κάτι για θερμοκρασίες κάτι για επιδόσεις κάτι για μπαταρίες, κάτι για εγγυήσεις, ακόμα με αυτά ασχολείστε;  Ρε θα τρώτε φάπες μέχρι να μελανιάσετε. 

Επεξ/σία από grlv
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, grlv είπε

Σωστά. Η μεγαλύτερη ανάγκη κάθε καταναλωτή παγκοσμίως είναι το 5G. Εδώ ακόμα να βρείτε τρόπο να τραβήξετε βίντεο χωρίς δραμαμίνες και το 5G σας μάρανε. Εγώ απλά κλαίω γιατί διαβάζω κάτι για θερμοκρασίες κάτι για επιδόσεις κάτι για μπαταρίες, κάτι για εγγυήσεις, ακόμα με αυτά ασχολείστε;  Ρε θα τρώτε φάπες μέχρι να μελανιάσετε. 

μη μη μη...😆

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

some screen calibration bugs

Αυτό μου εξηγεί πολλά, μα πάρα πολλά! 

7 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Στο επόμενο samsung θα παραγγείλω από Αμερική και ας μην έχει εγγύηση.Τελος με τα ΕΜΕΑ

Κι εγώ το σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά με το τελωνείο τι θα παίξει? Θα το πληρώσουμε πολύ παραπάνω απ'ότι θα κοστίζει στην ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, svartevarg είπε

Η Samsung επιδιώκει να είναι σε θέση κάποια στιγμή να εφοδιάζει τις συσκευές της αποκλειστικά με τα δικά της SoC.

Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι οι Exynos είναι για πέταμα συγκρινόμενοι με snapdragon.

Μαλλον ανοιγεις κανενα fb αντε και κανενα insta πανψ στις ορεξεις σου.Για εκει καλοι ειναι αδερφε μου αλλα οχι για παραπανω..Δυστυχως.

8 ώρες πριν, adiasistoss είπε

Σωστά ενώ η Huawei και η Apple τα δικαιολογεί για σένα και η Samsung όχι 👎

Πες μας τωρα οτι συγκρινεις κιολας τον α13 με τους σαπιους εξινος!Παναγια μου σταματηστε να γραφεστε στο ινσομνια ο καθε καημενος!Εχω βαρεθει να ακουω μην πω τι.Το ξερουμε ολοι:Αντροιντ ειναι για κανα fb και ινστα μονο!Μονο στα ελληνικα site  λενε τα καλυτερα!Λες και σας πληρωνουν!Προβατα ειστε και μια ζωη θα ειστε με λαγκ και εξινος!Ελεος δλδ!Εφυγε 5 χρονια μπροστα παλι το μηλο τουλαχιστον εσεις ασχοληθειτε αν το fb ανοιγει πιο γρηγορα κατα μισο δευτερολεπτο!Ακουτε νουμερα μεγαλα και νομιζετε οτι:ουαουυυυ!!!!!!Για αλλη μια φορα:ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ hardware!Κουραστηκα να το γραφω πια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, JcD είπε

Κι εγώ το σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά με το τελωνείο τι θα παίξει? Θα το πληρώσουμε πολύ παραπάνω απ'ότι θα κοστίζει στην ελλάδα. 

Ίδια τιμή περίπου θα κοστίσει μαζί με τους φόρους Απλά κολλας στην εγγύηση.Οι διάφορες δεν είναι μόνο στην ταχύτητα που σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά αλλά.και στην κάμερα

Επεξ/σία από Deadpool 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Ίδια τιμή περίπου θα κοστίσει μαζί με τους φόρους Απλά κολλας στην εγγύηση.Οι διάφορες δεν είναι μόνο στην ταχύτητα που σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά αλλά.και στην κάμερα

Ίδια τιμή με το skrouz? Δλδ μπορώ να πάρω s10 στα 600 ευρώ τελική τιμή με όλα τα έξοδα? Δεν νομίζω! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JcD είπε

Ίδια τιμή με το skrouz? Δλδ μπορώ να πάρω s10 στα 600 ευρώ τελική τιμή με όλα τα έξοδα? Δεν νομίζω! 

Με φόρους έξοδα αποστολής βγαίνει 100€ παραπάνω το note 10+

Θα το δούμε στο note 11+

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JcD είπε

Kανεις έναν Shop&Ship λογαριασμό και καθάρισες

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Στο επόμενο samsung θα παραγγείλω από Αμερική και ας μην έχει εγγύηση.Τελος με τα ΕΜΕΑ

WtF is EMEA?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...