Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα ενα πλυντηριο candy css 1292 d3s και προσπαθω να το συνδεσω με το κινητο μου ,κατεβασα την εφαρμογη simply fi στο κινητο καταχωρησα ημερομηνια αγορας και σειριακο αριθμο και...κολλησα! Δεν ξερω τι αλλο να κανω για να δουλεψει εχει ενα βιντεακι αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη,υπαρχει κανεις με αναλογη εμπειρια;

Δημοσ.

Δεν εχω nfc για να χρησιμοποιησω φωνητικες εντολες και προγραμματα αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι και σε απλο κινητο χωρις nfc δινει στατιστικα χρησης και λειτουργιας

• Confused 1
Δημοσ.

Ειχα το ιδιο θεμα, νομιζω απλα δειχνει μονο το manual. Το λεει και μεσα αν δεν κανω λαθος το manual οτι χωρις nfc δεν εχει smart λειτουργιες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, czarjuly είπε

Δεν εχω nfc για να χρησιμοποιησω φωνητικες εντολες και προγραμματα αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι και σε απλο κινητο χωρις nfc δινει στατιστικα χρησης και λειτουργιας

Το manual γράφει πως χρειάζεται κινητό με nfc.

• Like 2
Δημοσ.

Βάζεις το κινητό μέσα στο πλυντήριο στα ευαίσθητα στους 40°C, το βγάζεις, το απλώνεις και όταν στεγνώσει θα μπορεί να κάνει pairing.  😂

Δημοσ.
Στις 25/10/2019 στις 9:45 ΠΜ, zx1234r είπε

Πάντως αν βάλω τη μάνα μου να διαβάσει τον τίτλο του θέματος θα πέσει κάτω απο τα γέλια.

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν τρολοθεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...