Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, forgotten είπε

αν ειναι maxq 2080 τοτε δεν αξιζει γιατι ειναι αποκατω απο μια 2070 κανονικη…

εγω αυριο θα παρω τηλ το msi service εδώ ελλαδα να δω αν κανουν repaste  με την παστα που θελω εγω χωρις να χαθει εγγυηση. και ας πληρωσω για το ρεπαστε..γιατι όπως ειπες ένα σωστο λαπτοπ πρεπει να δουλευει χωρις να βαλεις χερι όπως δουλευει τωρα με undervolt underclock ktlp.την msi  την πηρε η premium technologies και διαβαζω κριτικες πολύ καλες.είναι παρα πολύ εξυπηρετικοι λενε. επιτελους

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

εγω αυριο θα παρω τηλ το msi service εδώ ελλαδα να δω αν κανουν repaste  με την παστα που θελω εγω χωρις να χαθει εγγυηση. και ας πληρωσω για το ρεπαστε..γιατι όπως ειπες ένα σωστο λαπτοπ πρεπει να δουλευει χωρις να βαλεις χερι όπως δουλευει τωρα με undervolt underclock ktlp.την msi  την πηρε η premium technologies και διαβαζω κριτικες πολύ καλες.είναι παρα πολύ εξυπηρετικοι λενε. επιτελους

Κατοχος επισης GE75 Raider και θερμοκρασιες πχ. στο Aida εχω CPU Max Temp 66c. 

Οπως προειπα, πρεπει να ψαχτεις μονος σου για την ψυξη. 

Οσο αφορα για το αν θα δεκτουν στους PT αλλαγη παστας με δικιας σου θα σου απαντησουν οχι, διοτι και εμενα μου ειπαν οχι. Δουλευουν με οτι τους πει η MSI, με οτι συνεπαγεται αυτο...

Δημοσ.

οταν ανοιξεις το λαπτοπ ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση ασχετως αν το προβλημα ειναι σε αλλο σημειο , το αστειο ειναι οτι η asus με χρεωσε 40ευρω για αλλαγη bios chip σε bad bios flash με αιτιολογια οτι εβαλα windows 10 pro αντι τα home που ηρθε το λαπτοπ και αρα δικη μου υπαιτιοτητα κατα την αποψη τους , το γεγονος οτι απεσυραν το bios μετα δειχνει ποσο ερασιτεχνες στην πραγματικοτητα ειναι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, LeonS3 είπε

Κατοχος επισης GE75 Raider και θερμοκρασιες πχ. στο Aida εχω CPU Max Temp 66c. 

Οπως προειπα, πρεπει να ψαχτεις μονος σου για την ψυξη. 

Οσο αφορα για το αν θα δεκτουν στους PT αλλαγη παστας με δικιας σου θα σου απαντησουν οχι, διοτι και εμενα μου ειπαν οχι. Δουλευουν με οτι τους πει η MSI, με οτι συνεπαγεται αυτο...

Μολις μιλησα με premium technologies που πηρε προσφατα την msi.μου ειπε οτι δεχονται να αλλαξουν παστα,και να τους στειλω αυτην που θελω εγω..και θα το περασει σαν σερβις στην εγγυηση

Το θεμα ειναι αλλο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, forgotten είπε

οταν ανοιξεις το λαπτοπ ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση ασχετως αν το προβλημα ειναι σε αλλο σημειο , το αστειο ειναι οτι η asus με χρεωσε 40ευρω για αλλαγη bios chip σε bad bios flash με αιτιολογια οτι εβαλα windows 10 pro αντι τα home που ηρθε το λαπτοπ και αρα δικη μου υπαιτιοτητα κατα την αποψη τους , το γεγονος οτι απεσυραν το bios μετα δειχνει ποσο ερασιτεχνες στην πραγματικοτητα ειναι.

Πλεον οι εταιριες εχουν γινει ενα. Βλεπε συστηματα ψυξης, σχεδον ολα το ιδιο. Τραγικο το γεγονος οτι για δικο τους λαθος  χρεωνουν τον πελατη! 

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Μολις μιλησα με premium technologies που πηρε προσφατα την msi.μου ειπε οτι δεχονται να αλλαξουν παστα,και να τους στειλω αυτην που θελω εγω..και θα το περασει σαν σερβις στην εγγυηση

Το θεμα ειναι αλλο...

Συμφωνα με την MSI εδω στην Ελλαδα αλλα και σε καποιες αλλες χωρες μπορεις να αλλαξεις την παστα με καποια της επιλογης σου και να μεινεις στην εγγυηση. 

Οσο αφορα τους PT μολις γινει αυτο που λες τοτε θα το πιστεψω γιατι εχω μικρο καλαθι για αυτους.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν κάνουν δουλειά  τα cooling pads που ρουφάνε τον ζεστό αέρα από το εσωτερικο, αντί να σπρώχνουν αέρα από κάτω, όπως τα laptop stands; Πχ:

https://www.amazon.de/OPOLAR-Temperaturschreiber-automatische-Windgeschwindigkeit-Kompatibilität/dp/B01E3Q7FS6?ie=UTF8&tag=googdemozdesk-21&hvadid=337900395345&hvpos=1t2&hvnetw=g&hvrand=9293546054758843009&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9061576&hvtargid=dsa-19959388920&ref=pd_sl_cj23m346r_e&language=en_GB

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς αν κάνουν δουλειά  τα cooling pads που ρουφάνε τον ζεστό αέρα από το εσωτερικο, αντί να σπρώχνουν αέρα από κάτω, όπως τα laptop stands; Πχ:

https://www.amazon.de/OPOLAR-Temperaturschreiber-automatische-Windgeschwindigkeit-Kompatibilität/dp/B01E3Q7FS6?ie=UTF8&tag=googdemozdesk-21&hvadid=337900395345&hvpos=1t2&hvnetw=g&hvrand=9293546054758843009&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9061576&hvtargid=dsa-19959388920&ref=pd_sl_cj23m346r_e&language=en_GB

Καποιοι αναφερουν 1-2 βαθμους κατω, αλλα αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη δεν αξιζουν πανω απο 1 ευρω.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostis76 είπε

Κανε μια δοκιμη.παρε μια σκουπα ηλεκρικη και βαλτην πολυ χαμηλα να ρουφαει τον αερα.και δες αν πεσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...