Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των:
α) MSI PRESTIGE CREATOR P65 9SE-664NL (link)
β) Razer Blade 15 Advanced model (link).
Το πρώτο το βρίσκω μέσω skroutz στα 1975€, ενώ το δεύτερο μέσω amazon.de στα 2200€.
Ποιο από τα δύο μου προτείνετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αναστάσης

Δημοσ.

Καλησπέρα Αναστάση,

Αρχικά να τονίσω ότι το MSI που έχεις στην πρώτη επιλογή είναι creator edition, ενώ το Razer έχει το Gaming feeling. 

Κατά την γνώμη σύγκρινε ένα Gaming με Gaming και εκεί θα σου είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. 

Τέλος να πω, πως με αυτά τα λεφτά βρίσκεις άνετα Laptop με 2070 και με λίγα ψιλά ακόμα 2080.

Για MSI δες και εδώ https://www.hidevolution.com/custom-built-msi-ge75-9sf-raider-286-17-3-thin-bezel-fhd-144hz-i7-9750h-rtx-2070.html 

https://www.hidevolution.com/custom-built-msi-ge75-9sg-raider-283-17-3-thin-bezel-fhd-144hz-i7-9750h-rtx-2080.html

*Σε όποιο Laptop και να καταλήξεις να ξέρεις πως οι θερμοκρασίες θα σε ζορίσουν. Να περιμένεις τους 95-100 για πλάκα. Ακόμα και σε αυτά που κάνουν 5-6 χιλιάρικα.*

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το site που έχεις στείλει δεν στέλνει στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσεις laptop από Αμερική (σε τιμές Αμερικής δηλαδή);
Επιπλέον υπάρχει τελωνειακή χρέωση για παραγγελίες από Αμερική;

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, opensuser είπε

Καλησπέρα!

Το site που έχεις στείλει δεν στέλνει στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσεις laptop από Αμερική (σε τιμές Αμερικής δηλαδή);
Επιπλέον υπάρχει τελωνειακή χρέωση για παραγγελίες από Αμερική;

Ευχαριστώ και πάλι.

Ενδεικτικά έβαλα το Site γιατί είναι από τα καλύτερα στα οποία μπορείς να τροποποιήσεις το λάπτοπ σου και να είσαι και μέσα στην εγγύηση. 

Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος. Πχ. στο E-Bay μπορείς να αγοράσεις σχεδόν από παντού.

Δημοσ.

δινεις παρα πολλα λεφτα για λαπτοπ που δεν τα αξιζουν με οτι εχεις υποψιν,

https://www.amazon.co.uk/HP-17-cb0002na-i9-9880H-Dedicated-Graphics/dp/B07SJS9BCD/ref=sr_1_3?keywords=hp%2Bomen%2B17&qid=1572248527&sr=8-3&th=1

αυτο το πηρα 1600 ευρω σε προσφορα και αναμενω να ψαναπαιξει σε αυτη την τιμη στο black friday 

εχει και ανωτερα specs και αρκετα καλη ψυξη.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, forgotten είπε

δινεις παρα πολλα λεφτα για λαπτοπ που δεν τα αξιζουν με οτι εχεις υποψιν,

https://www.amazon.co.uk/HP-17-cb0002na-i9-9880H-Dedicated-Graphics/dp/B07SJS9BCD/ref=sr_1_3?keywords=hp%2Bomen%2B17&qid=1572248527&sr=8-3&th=1

αυτο το πηρα 1600 ευρω σε προσφορα και αναμενω να ψαναπαιξει σε αυτη την τιμη στο black friday 

εχει και ανωτερα specs και αρκετα καλη ψυξη.

Ε όχι και καλή ψύξη το Omen 😂

Αν πήρες 9880Η και RTX 2080 στα 1600 ευρώ, τότε ναι είναι απίστευτα καλά η τιμή του! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeonS3 είπε

Ε όχι και καλή ψύξη το Omen 😂

Αν πήρες 9880Η και RTX 2080 στα 1600 ευρώ, τότε ναι είναι απίστευτα καλά η τιμή του! 

προφανως δεν το ψαξες καλα πηρα 2070 με 9750h στα 1600

με τα specs που λες το 2500 δεν το γλιτωνεις , σου προτρεπω ωστοσο να το ψαξεις για την ψυξη , η asus πηγε πολυ πισω σε θεματα ψυξης, η msi το ειδε diva με τιμες στο θεο ενω τα λαπτοπ της παρουσιαζουν αρκετες φορες προβληματα . τιμια για τα λεφτα τους ειναι τα hp , πχ εχουν thunderbolt...

και περασαν απο τα χερια μου αρκετα λαπτοπ για να ξερω τι λεω , η επομενη σειρα που θα προτεινα ειναι τα acer predator 500 ....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, forgotten είπε

προφανως δεν το ψαξες καλα πηρα 2070 με 9750h στα 1600

με τα specs που λες το 2500 δεν το γλιτωνεις , σου προτρεπω ωστοσο να το ψαξεις για την ψυξη , η asus πηγε πολυ πισω σε θεματα ψυξης, η msi το ειδε diva με τιμες στο θεο ενω τα λαπτοπ της παρουσιαζουν αρκετες φορες προβληματα . τιμια για τα λεφτα τους ειναι τα hp , πχ εχουν thunderbolt...

και περασαν απο τα χερια μου αρκετα λαπτοπ για να ξερω τι λεω , η επομενη σειρα που θα προτεινα ειναι τα acer predator 500 ....

Στο λινκ που εβαλες ειχε πολλες επιλογες και φανταστηκα με την 2080, δεν ησουν ξεκαθαρος τι μοντελο πηρες και ετσι υπεθεσα. Να σε εθιξα για αυτο δεν νομιζω.

Τωρα στο κομματι της ψυξης, δεν υπαρχει κανενα λαπτοπ των γνωστων εταιριων που να αντεχει τους 6c/12t - 8c/16t (εκτος καποιων μοντελων της Clevo).

Το ειπες καλα, ειναι τιμια για τα λεφτα τους αλλα οχι οτι εχουν και καλο συστημα ψυξης. Οπως προειπα κανενα δεν εχει καλο συστημα εκτος καποιων και αυτο φυσικα για εμπορικους λογους, πχ. ανα 3-4 το πολυ χρονια αλλαγη.

Αν δεν καθισεις απο μονος σου να ασχοληθεις με την ψυξη δεν προκειται η εταιρια να ασχοληθει, χωρις υπερβολες.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Στο λινκ που εβαλες ειχε πολλες επιλογες και φανταστηκα με την 2080, δεν ησουν ξεκαθαρος τι μοντελο πηρες και ετσι υπεθεσα. Να σε εθιξα για αυτο δεν νομιζω.

Τωρα στο κομματι της ψυξης, δεν υπαρχει κανενα λαπτοπ των γνωστων εταιριων που να αντεχει τους 6c/12t - 8c/16t (εκτος καποιων μοντελων της Clevo).

Το ειπες καλα, ειναι τιμια για τα λεφτα τους αλλα οχι οτι εχουν και καλο συστημα ψυξης. Οπως προειπα κανενα δεν εχει καλο συστημα εκτος καποιων και αυτο φυσικα για εμπορικους λογους, πχ. ανα 3-4 το πολυ χρονια αλλαγη.

Αν δεν καθισεις απο μονος σου να ασχοληθεις με την ψυξη δεν προκειται η εταιρια να ασχοληθει, χωρις υπερβολες.

Δεν ειναι μλκια ομως αυτο; να σκας 2 η 2500χιλιαρικα και να πρεπεις να ασχοληθεις εσυ με την ψυξη.και οχι τιποτα αλλο να χανεις και την εγγυηση.εγω εχω το ge75 raider με την rtx2080. Εχω καταφερει με λιγο undervolt λιγο underclock και μια βαση να το ριξω στους 78 και μαξ σε καποια game 85 88. Εχω παραγγειλει grizzly παστα και το σκεφτομαι παρα πολυ να το ανοιξω.δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω

Βλεπω καποια βιντεακια ειδικα με Asus που στα ιδια game που εχω 80 βαρανε 95αρια.και απορω πως τα αφηνουν ετσι.σε 2 χρονια θα ειναι αχρηστα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν ειναι μλκια ομως αυτο; να σκας 2 η 2500χιλιαρικα και να πρεπεις να ασχοληθεις εσυ με την ψυξη.και οχι τιποτα αλλο να χανεις και την εγγυηση.εγω εχω το ge75 raider με την rtx2080. Εχω καταφερει με λιγο undervolt λιγο underclock και μια βαση να το ριξω στους 78 και μαξ σε καποια game 85 88. Εχω παραγγειλει grizzly παστα και το σκεφτομαι παρα πολυ να το ανοιξω.δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω

Βλεπω καποια βιντεακια ειδικα με Asus που στα ιδια game που εχω 80 βαρανε 95αρια.και απορω πως τα αφηνουν ετσι.σε 2 χρονια θα ειναι αχρηστα

η asus κατηντησε αηδια , επεστρεψα gl704gw διοτι χτυπαγε 100αρια και με undervolt επεφτε 88 αλλα κουτσουρεμενο λαπτοπ με πατεντες δεν ηθελα να εχω  , τουλαχιστο με το hp εχω τοπ θερμοκρασια 90 χωρις πατεντες, το θηριο μου acer predator helios 500 με ryzen 7 2700 και rx vega 56 κτυπα 78 τοπ αλλα εκει μιλαμε για πολυ βαρυ θηριο.

2 ώρες πριν, LeonS3 είπε

πραγματικα με βρισκεις συμφωνο , ωστοσο καταντα αηδια για καποιον που ασχολειται να κατσει να κανει custom fan curve, undervolt cpu και gpu.

εχω σκασει εως τωρα γυρω στις 5000 σε λαπτοπ gaming και μονο clevo +acer predator helios ηταν πραγματικα ικανοποιητικα χωρις μονταρισματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, forgotten είπε

η asus κατηντησε αηδια , επεστρεψα gl704gw διοτι χτυπαγε 100αρια και με undervolt επεφτε 88 αλλα κουτσουρεμενο λαπτοπ με πατεντες δεν ηθελα να εχω  , τουλαχιστο με το hp εχω τοπ θερμοκρασια 90 χωρις πατεντες, το θηριο μου acer predator helios 500 με ryzen 7 2700 και rx vega 56 κτυπα 78 τοπ αλλα εκει μιλαμε για πολυ βαρυ θηριο.

πραγματικα με βρισκεις συμφωνο , ωστοσο καταντα αηδια για καποιον που ασχολειται να κατσει να κανει custom fan curve, undervolt cpu και gpu.

εχω σκασει εως τωρα γυρω στις 5000 σε λαπτοπ gaming και μονο clevo +acer predator helios ηταν πραγματικα ικανοποιητικα χωρις μονταρισματα.

Το helios που εχεις εχει την σοβαροτερη ψυξη απο ολα τα λαπτοπ εξω.το ειχα βαλει στο καλαθι οταν τα εψαχνα για το τι λαπτοπ να παρω πανω απο δεκα φορες.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εβγαλαν εκδοση με rtx 2080. Θα υπερτερουσε απο ολα τα λαπτοπ της αγορας

Για το αλλο τι εχεις να πεις; το πιο απλο.αποδεδειγμενα σε ολα αυτα τα λαπτοπ μια καλη παστα grizzly ασπουμε λενε ριχνει θερμοκρασιες ακομα και 10 πιο κατω.αυτο που το βαζεις; γιατι μια εταιρια που της σκας 2 3 χιλιαρικα σου βαζει μεσα τζατζικι αντι για μια καλη παστα; καποιος να μου πει το λογο.δεν το χωραει το μυαλο μου

Δες θερμοκρασιες που εριξε ο ανθρωπος με repaste σε καινουργιο λαπτοπ

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Το έχεις ψάξει για 2700x η την νέα 3700x (65w TDP); Βέβαια δεν ξέρω αν έχει βγει firmware για τη mobo για να δει την καινούρια cpu (όχι ότι την έχει ανάγκη δηλαδή, είναι ήδη κτήνος 😁 )

Πάντως και αυτό το legion αξίζει για τα λεφτά του (αν κ δεν ξέρω θερμοκρασίες που πιάνει κάτω από φόρτο...)

https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01158

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Το έχεις ψάξει για 2700x η την νέα 3700x (65w TDP); Βέβαια δεν ξέρω αν έχει βγει firmware για τη mobo για να δει την καινούρια cpu (όχι ότι την έχει ανάγκη δηλαδή, είναι ήδη κτήνος 😁 )

Πάντως και αυτό το legion αξίζει για τα λεφτά του (αν κ δεν ξέρω θερμοκρασίες που πιάνει κάτω από φόρτο...)

https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01158

αν ειναι maxq 2080 τοτε δεν αξιζει γιατι ειναι αποκατω απο μια 2070 κανονικη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...