Προς το περιεχόμενο

Τρακάρισμα

cumulus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ήμουν παραπάνω από σίγουρος ρε φιλε μου… τι να πω… 

λυπάμαι που το λέω αλλά πιο πολύ χρόνο θα φας τώρα παρά θα βγάλεις άκρη… 

και σιγά η ασφαλιστική μην κυνηγήσει για μια μικρή ζημιά τον άλλο… 

όσο για την αστυνομία άστο! ξεχνά το. εδώ δεν μπορεί να παρέμβει σε πιο σημαντικά θέματα λόγω έλλειψης προσωπικού…

μακάρι να βγάλεις άκρη αλλά χλωμό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, pananton είπε

ήμουν παραπάνω από σίγουρος ρε φιλε μου… τι να πω… 

λυπάμαι που το λέω αλλά πιο πολύ χρόνο θα φας τώρα παρά θα βγάλεις άκρη… 

και σιγά η ασφαλιστική μην κυνηγήσει για μια μικρή ζημιά τον άλλο… 

όσο για την αστυνομία άστο! ξεχνά το. εδώ δεν μπορεί να παρέμβει σε πιο σημαντικά θέματα λόγω έλλειψης προσωπικού…

μακάρι να βγάλεις άκρη αλλά χλωμό

Για να καταλάβω,:

Εγω έχω την πινακίδα του, ξέρω τον τύπο οχήματος,χρώμα, επιγραφή στο περίπου, επίσης το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Αν δεν έγιναν τα πράγματα όπως ισχυρίζομαι, πώς έχω τα στοιχεία αυτά;

Ακόμα, το.συμβαν εγινε σε κεντρικότατο σημειο λεωφόρου Αλεξάνδρας, έξω από μεγάλα σουπερμάρκετ, με πολύ πιθανη την κάλυψη από καμερα.

Επίσης, το σταμάτημα κ εμένα κ αυτού, έγινε σε λίγη απόσταση μετά, επίσης σε κεντρικά σημεία (Μιχαλακοπούλου), με πιθανή κάλυψη από κάμερες.

Η τροχαία, σε τέτοιες περιπτώσεις, δε βρίσκει την ασφαλιστική του οχήματος, ειδικα επαγγελματικού, από τον αριθμό πινακιδας;

Δλδ. σε περίπτωση που καποιος μας χτυπήσει, δούμε μόνο την πινακίδα του, αυτός γκαζωσει κ εξαφανιστεί, δεν έχουμε καμία ελπιδα κάλυψης της ζημιάς από ασφαλιστική;.. Ωραία, πώς το είπαμε αυτό, καταπληκτική _ποιοτητα_ζωης;

Επεξ/σία από Locke_John

δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο λόγος σου ενάντια στον δικό του. εγώ σου λέω το εξής σενάριο. προλαβαίνει αυτός και το φτιάχνει όσο σε τρενάρει… και καλά σε περίπτωση που κάποιος τον κυνηγήσει είτε αστυνομία (που μεταξυ μας δεν νομίζω ότι ανήκει και στην αρμοδιότητα της) είτε η νομική προστασία της ασφαλιστικής σου. όμως αν κρίνουν πως η ζημιά είναι μικρή (σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ) χλωμό να ασχοληθούν. 

το μόνο που μπορεις να κανεις έτσι όπως το βλέπω να τον πιάσεις στο φιλότιμο και να του εξηγήσεις πως το αυτοκίνητο σου είναι αντικείμενο δουλειάς και αναγκαστικά πρέπει να σου κάνει δήλωση να το φτιάξεις. για αυτόν δεν είναι κάτι ούτε θα δώσει λεφτά από την τσέπη του. 

ευγενικά και όμορφα. καλό κουράγιο και γενικά ζάλισε τον και μην τον αφήνεις σε ησυχία. δεν μπορεί θα καταλάβει πως για αυτό τον λόγο έχει ασφάλεια. εκτός και αν δεν έχει οποτε καταλαβαίνεις….

όσο για κάμερες κλπ πίστεψε με για να αποκτήσεις πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία μόνο με αστυνομία και θα πάρει καιρό… 

εγω όπως σου είπα θα τον έπιανα στο φιλότιμο και θα του ζάλιζα τον έρωτα μην πω κάτι άλλο 

Φίλε locke αν το λεωφορείο είναι αστικό (οασα ή κάτι τέτοιο) από προσωπική εμπειρία θα σου πω μην περιμένεις πολλά. Αν είναι τέτοιο η εταιρία που τα ασφαλίζει όλα είναι ο Σιδέρης. Αν θες να σου πω την πρόσφατη εμπειρία που είχα. 

Παιδιά το έχω πει και σε άλλο τοπικ και θα το λέω κάθε φορά που βρίσκω ευκαιρία. Σε όλα τα αμάξια μου, ιχ και επαγγελματικά έχω βάλει dashcam. Ήδη με έχουν ξελασπώσει 3 φορές και έχω πληρωθεί από συγκρούσεις που δεν έφταιγα και δε θα πληρωνομουν ποτέ (μέσα και το λεωφορείο σε αυτές τις φορές). 

Μου έχουν γράψει για προσωπικά δεδομένα και για το ότι είναι παράνομες αλλά εγώ πλέον το κλειδί δεν το γυρνάω αν δεν έχω κάμερα στο αμάξι. Από τη στιγμή που και οι ασφαλιστικές και η τροχαία το προσμετράνε σαν αποδεικτικό στοιχείο δεν πρόκειται να τις βγάλω ποτέ. 

• Like 2
  • Confused 1

9 ώρες πριν, stormrain είπε

Aστικο ηταν το λεωφορείο? 

Τουριστικού τύπου, μεταφοράς μαθητών απ' ότι κατάλαβα, γιατί μου είπε ότι πήγαινα για παραλαβή μαθητών χθες το πρωί.

επειδή δε τον βλέπω και πολύ συνεργάσιμο, οι ενέργειές μου μάλλον θα είναι οι εξής πλέον:

-στην ασφαλιστική μου, περιγραφή αναλυτικά του συμβάντος και δόσιμο της πινακίδας του οχήματος που με χτύπησε, ώρα, σημείο κτλ.

-στην αστυνομία σήμερα το μεσημέρι καταγραφή του συμβάντος.

-επίσκεψη σε αντιπροσωπεία της μάρκας μου για να μη βλέπω το χάλι της ζημιάς.

ποτέ ξανά δε φεύγω από τόπο συμβάντος, χωρίς κλήση σε τροχαία και ασφαλιστικές, όσο κ να βιάζεται ο άλλος/άλλη...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update:

Ο οδηγός λεωφορείου μου ζήτησε στοιχεία μου κ του τα έδωσα αναλυτικά. Αυτός, μου είπε τουλάχιστον το όνομα της ασφαλιστικής του.

Στη φροντίδα ατυχήματος της εταιρείας μου, κατέγραψα το συμβάν όπως έγινε κ την πινακίδα του οχήματος αυτού, τον οποίο ενημέρωσα και, ελπίζω, να μην πει άλλα αντ' άλλων...

Σε 2 ημέρες μου είπε ο της φροντ. ατυχήματος, καλώ την ασφαλιστική μου για ραντεβού με πραγματογνώμονα στο φαναρτζίδικο όπου θα το πάω. 

Δε ξέρω αν είναι καλύτερα να πάω στο σύνηθες όπου πάω ή στο επίσημο της μάρκας μου..

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Μου έχουν γράψει για προσωπικά δεδομένα και για το ότι είναι παράνομες αλλά εγώ πλέον το κλειδί δεν το γυρνάω αν δεν έχω κάμερα στο αμάξι. Από τη στιγμή που και οι ασφαλιστικές και η τροχαία το προσμετράνε σαν αποδεικτικό στοιχείο δεν πρόκειται να τις βγάλω ποτέ. 

Πως σε εγραψαν? σε σταμάτησαν στο δρόμο και σε έγραψαν έτσι στο άσχετο ?

Επεξ/σία από sphinxgr

8 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Πλήρωσες πρόστιμο ή συστάσεις;

4 ώρες πριν, Narayan είπε

Μου έχουν γράψει είπε ο φίλος, όχι με έχουν γράψει 😉

Σωστά. Εδώ στο φόρουμ μου έχουν γράψει πως θα έχω προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κλπ αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ακόμα και όταν με σταμάτησαν και την είδαν στο παρμπρίζ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...