Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συζυγος σημερα τρακαρε με ενα πουλμαν στο κεντρο της Αθηνας.

Το σκηνικο εχει ως εξης

Το πουλμαν ηταν παρανομα παρκαρισμενο,ειχε κλεισει ολη την κινηση και αρχισε να κανει μπρος πισω να ξεμπλοκαρει το δρομο,η συζυγος ηταν απο πισω του ,πηγε να κανει αριστερα και την ιδια ωρα το πουλμαν εκανε οπισθεν τη χτυπησε

Η συζυγος μου τα εχασε,γυναικες τι περιμενεις,ο αλλος βγηκε απο το πουλμαν και της εδωσε το τηλεφωνο του,πηρε τον αριθμο μας και της ειπε να κανει δηλωσει οτι φταει αυτη και σηκωθηκε και εφυγε

.Ποιος φταιει παιδες;

Επεξ/σία από cumulus
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cumulus είπε

Η συζυγος σημερα τρακαρε με ενα πουλμαν στο κεντρο της Αθηνας.

Το σκηνικο εχει ως εξης

Το πουλμαν ηταν παρανομα παρκαρισμενο,ειχε κλεισει ολη την κινηση και αρχισε να κανει μπρος πισω να ξεμπλοκαρει το δρομο,η συζυγος ηταν απο πισω του ,πηγε να κανει αριστερα και την ιδια ωρα το πουλμαν εκανε οπισθεν τη χτυπησε

Η συζυγος μου τα εχασε,γυναικες τι περιμενεις,ο αλλος βγηκε απο το πουλμαν και της εδωσε το τηλεφωνο του,πηρε τον αριθμο μας και της ειπε να κανει δηλωσει οτι φταει αυτη.

.Ποιος φταιει παιδες;

Χωρίς μάρτυρες θα είναι ο λόγος του και ο λόγος της γυναίκας σου.....καλό ξεμπέρδεμα....

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Οκ Εμας προσωπικα δεν μας πολυ ενδιαφερει το θεμα διοτι το αυτοκινητο ειχε ηδη ενα τρακαρισμα εκει οποτε απλα το διαμορφωσαμε σε κατι διαφορετικο 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποοοοο, μπλέξιμο....βοήθησε κανείς την γυναίκα σαν μάρτυρας ότι φταίει το πούλμαν? αν όχι, και χωρίς καταγραφή τροχαίας δύσκολα τα πράγματα... δυστυχώς αν ο οδηγός τώρα αρνηθεί τα πάντα τότε είναι αλήτης...μακάρι να πέσεις στην περίπτωση ανθρώπου (σπανίζει) που θα παραδεχτεί το λάθος του

edit  σόρυ μετά είδα ότι δεν σας πολύ ενδιαφέρει! 

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pananton είπε

ποοοοο, μπλέξιμο....βοήθησε κανείς την γυναίκα σαν μάρτυρας ότι φταίει το πούλμαν? αν όχι, και χωρίς καταγραφή τροχαίας δύσκολα τα πράγματα... δυστυχώς αν ο οδηγός τώρα αρνηθεί τα πάντα τότε είναι αλήτης...μακάρι να πέσεις στην περίπτωση ανθρώπου (σπανίζει) που θα παραδεχτεί το λάθος του

Ποιος λαθος να παραδεχθει;Εδω ελεγε στη συζυγο μου να κανει δηλωση οτι φταιει αυτη ,μπηκε στο πουλμαν και εξαφανιστηκε.Εμας οπως εγραψα στα τετοια μας διοτι ηταν ηδη τρακαρισμνο στο φτερο και απλα λιγο μεγαλωσε η φθορα.Ποιο πολυ με νοιαζει μην την πληρωσουμε εμεις και αυξηθει το bonus malus

Δημοσ.

Βασικά φταίει η γυναίκα σου γιατί ήταν πίσω και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να κρατά απόσταση ασφάλειας. Επίσης υπόψη πως ο λόγος του επαγγελματικού έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν δεν νοιάζει τον οδηγό του λεωφορείου τότε μην κάνετε τίποτα πέρα από το να επισκευάσετε το όχημά σας με δικά σας έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ήταν παράνομα παρκαρισμένο , δεν μπορεί να αναφερθεί ότι η απόσταση δεν υπήρχε γιατί χρησιμοποιήθηκε για να φρενάρει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι καταλαβαίνω θα κάνετε κάνετε και εσείς αλλά και ο οδηγός αρνητική δήλωση άρα θα αποφασίσουν οι ασφαλιστικές για το ποιος φταίει... Καλή τύχη!

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποιός φταίει έχει να κάνει με το αν έπεσε η σύζυγος σου πάνω στο πούλμαν κάνοντας αριστερά ή το πούλμαν έπεσε πάνω στη σύζυγο σου κάνοντας όπισθεν...
Αν συνέβησαν και τα δύο ταυτόχρονα μάλλον είναι συνυπαιτιότητα.

Από εκεί και πέρα αν δεν υπάρχουν μάρτυρες που να υποστηρίζουν κάποιο ενδεχόμενο και δεδομένου οτι δεν έγινε καν καταγραφή από τροχαία...εφόσον δεν φταίει η σύζυγος μπορεί να κάνει την "πάπια" μέχρι να εμφανιστεί (αν εμφανιστεί) ο ιδιοκτήτης του πούλμαν και να ζητάει αποζημιώσεις.
Τότε βλέπετε αν αξίζει να το τραβήξετε ή όχι.

Αν φταίει όμως το σωστό είναι να κάνει δήλωση στον άνθρωπο όπως θα ήθελε να της κάνει και ο άλλος εφόσον θα έφταιγε αυτός (ακόμα και αν έχει κάποιο κόστος)...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Βασικά φταίει η γυναίκα σου γιατί ήταν πίσω και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να κρατά απόσταση ασφάλειας. Επίσης υπόψη πως ο λόγος του επαγγελματικού έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν δεν νοιάζει τον οδηγό του λεωφορείου τότε μην κάνετε τίποτα πέρα από το να επισκευάσετε το όχημά σας με δικά σας έξοδα.

αποσταση ασφαλειας απο το παρκαρισμενο;

Ο οδηγος φταιει εφοσον την χτυπησε κανοντας οπισθεν στην λωριδα κυκλοφοριας.

μην ασχοληθεις παραπανω (ουτε αυτος θα ασχοληθει)

Δημοσ.

Αν τράκαρε γιατι το οουλμαν εκανε πισω, φταιει το πουλμαν

Αν τράκαρε γιατι η γυναίκα σου μπερδεύτηκε και εκανε μπροστά, τοτε φταίει η γυναίκα σου

Δημοσ.

αφού ο τύπος την κοπάνησε έπρεπε η γυναίκα σου να έπαιρνε τηλ την τροχαία να έλεγε ότι με χτύπησε και έφυγε.

Δε βλέπω να βγαίνει άκρη. Μου έχει τύχει ίδιο περιστατικό.

Εγώ σταματημένος, ο μπροστά να κάνει πίσω και να με χτυπάει.

Βέβαια ο τύπος ήταν Ok, Παραδέχτηκε ότι φταίει. Δεν ήρθε καν τροχαία, αλλά πιστεύω ήταν εξαίρεση. Οι περισσότεροι θα έριχναν την ευθύνη πάνω μου. Θα λέγαν ότι ήσουν από πίσω , φταις. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μα αν ο αλλος οδηγος εκανε πισω, αυτοματα δεν φταιει αυτος? Βεβαια απο την αλλη, αν  η συζυγος σου εκανε αριστερα, τοτε ισως βγει συνυπαιτιοτητα οπως ειπαν. Αλλα κατσε, εγραψες πως φοβασαι μην την πληρωσετε εσεις κλπ, τι ζημια μπορει να εκανε ενα ΙΧ σε ενα πουλμαν?

Παρεμπιπτοντως μου θυμιζει οταν με τρακαρε αστικο λεωφορειο στο  φαναρι. Αυτος ηταν στη λεωφορειολωριδα σταματημενος, εγω στην μεσαια επισης σταματημενος λιγο πιο μπροστα και πριν αναψει το  φαναρι αυτος βαζει μπροστα και στριβει αριστερα για να μπει στη λωριδα μου. Με αποτελεσμα να μου φαει το πισω φαναρι. Το θεικο ειναι πως ηθελε να φυγουμε και "θα εκανε δηλωση" οτι φταιει, ουτε να καλεσουμε ασφαλιστικες ουτε τιποτα. Tου ειπα πως προτιμω να καλεσουμε τροχαια κλπ και με απειλουσε με τσαμπουκα πως "θα εχω μπλεξιματα επειδη παρακωλυω την κυκλοφορια δημοσιου οχηματος". Εκει αποφασισα να το  παω μεχρι τελους :lol: 

Περασαμε ενα τελειο 3ωρο στην πλατεια Βαθη  στην υπεροχη 3ης Σεπτεμβριου βραδιατικο.

Γενικα (οχι μονο για τον ΤS, απ'ο,τι καταλαβα δεν ηταν ιδιαιτερη ζημια) η γνωμη μου ειναι πως σε αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να το πας by the book, την αλλη φορα ενας τρακαρε μια φιλη και της ειπε αντιστοιχα πως θα κανει δηλωση πως φταιει κλπ και ο τυπος εξαφανιστηκε και οταν τον επαιρνε τηλεφωνα η αλλη, το επαιζε τρελα. Δεν πηρε ποτε τα χρηματα που πληρωσε για τη ζημια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...