Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Τι γίνεται εδώ μέσα, καινούργιοι είστε όλοι;

Το Xiaomi Mi Band 4 ήδη κάνει πιο πολλά και έχει την διπλάσια αυτονομία...

Βαθιά νυχτωμένος. 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά! Πιστεύω ότι τα smartbands θα εξαφανιστούν κάποια στιγμή, όπως έγινε και με τα κανονικά ρολόγια. Δεν λέω ότι θα εκλείψουν, απλά ότι θα τα φοράνε και αυτά όλο και πιο λίγοι. Πιο πιθανό είναι να πάμε σε smart sunglasses ή κάτι με ολογραφική απεικόνιση κλπ.

• Confused 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Αν διαλέγεις προϊόντα με βάση ποια εταιρία "λυπάσαι" πιο πολύ είναι δικό σου πρόβλημα.

Αν θες να μην λυπάσαι διάβασε τις αναλυτικές αναφορές από ειδικούς Αγγλίας και Γερμανίας (Αμερική δεν βάζω μέσα γιατί φαίνεται ότι είσαι παραπληροφορημένος) για τον εξοπλισμό της Huawei και τα back-doors που σκόπιμα αφήνει ανοιχτά.

Ούτε μια πλάκα δεν μπορείς να κάνεις τη σήμερον ημέρα... ούτε μία... 😁

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, stafaf said:

Βαθιά νυχτωμένος. 

Μου αρέσει όμως που οι fans της Huawei πάντα έχετε επιχειρήματα... μόνο ειρωνεία γιατί από το άλλο...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Δεν ξέρω ρε παιδιά! Πιστεύω ότι τα smartbands θα εξαφανιστούν κάποια στιγμή, όπως έγινε και με τα κανονικά ρολόγια. Δεν λέω ότι θα εκλείψουν, απλά ότι θα τα φοράνε και αυτά όλο και πιο λίγοι. Πιο πιθανό είναι να πάμε σε smart sunglasses ή κάτι με ολογραφική απεικόνιση κλπ.

τι μου θύμισες τώρα...

then and now.jpg

Δημοσ.

Αν δεν βγει κάτι με αυτονομία πάνω από τις 20 μέρες της Xiaomi Δεν με συγκινεί τίποτα Δεν πα να φτιάχνει και φραπέ. Δεν θέλω και αυτό να το έχω κάθε μέρα στην πρίζα

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Μου αρέσει όμως που οι fans της Huawei πάντα έχετε επιχειρήματα... μόνο ειρωνεία γιατί από το άλλο...

Huawei Fans?  Ό,τι να'ναι. Είχα και το mi band 4 και έφαγε σουτ σε μια εβδομάδα. 

Honor Band 5.

- Ίδια αυτονομία με το mi band 4.

- Ελληνικά τέλεια out of the box χωρίς χακιές και αηδίες. 

- Ακριβέστερες μετρήσεις. Ειδικά η μέτρηση ύπνου είναι για να σου πέφτει το σαγόνι από τις αναφορές που δίνει.

- Περίπου 10 φορές καλύτερο app της huawei από της xiaomi.

Γράφει ο άλλος παραπάνω, "χρησιμοποιεί 2 προγράμματα για να τρέξει".

Ναι φίλε, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, χρειάζεται το app που σου δείχνει τις μετρήσεις του κινητού και το persistent service που τρέχει συνέχεια από πίσω για τις ειδοποιήσεις (κάτι έμαθες και σήμερα, είδες;). 

- Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα. 

- Και το σημαντικότερο;  Το φορτίζεις με το λουράκι ρε φίλε και δεν κάνεις τη γυφτιά να ξεκουμπώνεις το ρολόι και να το κουμπώνεις στη βάση φόρτισης. 

Αυτά, με την έλλειψη επιχειρημάτων και την ειρωνία. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Αν διαλέγεις προϊόντα με βάση ποια εταιρία "λυπάσαι" πιο πολύ είναι δικό σου πρόβλημα.

Αν θες να μην λυπάσαι διάβασε τις αναλυτικές αναφορές από ειδικούς Αγγλίας και Γερμανίας (Αμερική δεν βάζω μέσα γιατί φαίνεται ότι είσαι παραπληροφορημένος) για τον εξοπλισμό της Huawei και τα back-doors που σκόπιμα αφήνει ανοιχτά.

Αδερφέ, χιούμορ λέγεται και είναι από... αυτό έκανε ο AtiX ... μαρέσει που απάντησες και σοβαρά και με στυλ νουθεσίας...

Δεν ξέρεις τελικά από που θα σούρθει με όλους τους παρεξηγιαρηδες εκεί έξω!

20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ούτε μια πλάκα δεν μπορείς να κάνεις τη σήμερον ημέρα... ούτε μία... 😁

Παραπληροφορημένε!!!

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, crossmo είπε

Δεν ξέρεις τελικά από που θα σούρθει με όλους τους παρεξηγιαρηδες εκεί έξω!

Παρεξηγιάρηδες... αυτή η πληγή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, stafaf said:

Huawei Fans?  Ό,τι να'ναι. Είχα και το mi band 4 και έφαγε σουτ σε μια εβδομάδα. 

Honor Band 5.

- Ίδια αυτονομία με το mi band 4.

- Ελληνικά τέλεια out of the box χωρίς χακιές και αηδίες. 

- Ακριβέστερες μετρήσεις. Ειδικά η μέτρηση ύπνου είναι για να σου πέφτει το σαγόνι από τις αναφορές που δίνει.

- Περίπου 10 φορές καλύτερο app της huawei από της xiaomi.

Γράφει ο άλλος παραπάνω, "χρησιμοποιεί 2 προγράμματα για να τρέξει".

Ναι φίλε, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, χρειάζεται το app που σου δείχνει τις μετρήσεις του κινητού και το persistent service που τρέχει συνέχεια από πίσω για τις ειδοποιήσεις (κάτι έμαθες και σήμερα, είδες;). 

- Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα. 

- Και το σημαντικότερο;  Το φορτίζεις με το λουράκι ρε φίλε και δεν κάνεις τη γυφτιά να ξεκουμπώνεις το ρολόι και να το κουμπώνεις στη βάση φόρτισης. 

Αυτά, με την έλλειψη επιχειρημάτων και την ειρωνία. 

Στο μόνο που "έπεσες" μέσα καθώς έπαιζες "πάμε στοίχημα" από επιχειρήματα ήταν η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα που ελάχιστοι το χρειάζονται, αυτοί ας το πάρουν.

Επίσης όπως φαίνεται δεν είχες ποτέ Honor Band 5 αφού αυτό δεν φορτίζει με το λουράκι, αλλά έχει φορτιστεί... με USB φορτίζει το νέο που αναφέρει το άρθρο...

Define γυφτιά να ξεκουμπώνεις το ρολόι!!!!!

Κανά παιδάκι ίσως και να έπεισες...

Επεξ/σία από Manos-Sx
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Εσύ αυτό κατάλαβες? το ότι πετάχτηκες να σχολιάσεις σοβαρά και κάτι που γράφτηκε με χιούμορ και το κατάλαβε το 99,9% των χρηστών εδώ δεν σε προβλημάτισε?

Μόλις τώρα, stafaf είπε

Παρεξηγιάρηδες... αυτή η πληγή. 

Αστα... δεν ξέρεις από που θα σούρθει!!!! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manos-Sx είπε

Στο μόνο που "έπεσες" μέσα καθώς έπαιζες "πάμε στοίχημα" από επιχειρήματα ήταν η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα που ελάχιστοι το χρειάζονται, αυτοί ας το πάρουν.

Επίσης όπως φαίνεται δεν είχε ποτέ Honor Band 5 αφού αυτό δεν φορτίζει με το λουράκι, αλλά έχει φορτιστεί... με USB φορτίζει το νέο που αναφέρει το άρθρο...

Define γυφτιά να ξεκουμπώνεις το ρολόι!!!!!

Κανά παιδάκι ίσως και να έπεισες...

Μην εκτίθεται άλλο, αυτή τη στιγμή φοράω το honor band 5 και το έχω 1 μήνα. 

Πωλείται κανονικά από τον Αύγουστο. 

Αν δεν ξέρεις τα μοντέλα, πήγαινε κάνε το φροντιστήριό σου και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου. 

Δημοσ.
1 minute ago, crossmo said:

Εσύ αυτό κατάλαβες? το ότι πετάχτηκες να σχολιάσεις σοβαρά και κάτι που γράφτηκε με χιούμορ και το κατάλαβε το 99,9% των χρηστών εδώ δεν σε προβλημάτισε?

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιοι το αστείο που έκανε το εννοούν. Έτσι συμβαίνει με το γραπτό λόγο καμιά φορά, δε καταλαβαίνεις πάντα τις προθέσεις του άλλου.

2 minutes ago, stafaf said:

Μην εκτίθεται άλλο, αυτή τη στιγμή φοράω το honor band 5 και το έχω 1 μήνα. 

Πωλείται κανονικά από τον Αύγουστο. 

Αν δεν ξέρεις τα μοντέλα, πήγαινε κάνε το φροντιστήριό σου και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου. 

Εσύ εκτέθηκες, αναφέροντας χαρακτηριστικά του Honor Band 5 που δεν έχει...

👏

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Εσύ εκτέθηκες, αναφέροντας χαρακτηριστικά του Honor Band 5 που δεν έχει...

👏

Για πες τί ακριβώς δεν έχει από αυτά που αναφέρω το smartwatch που φοράω αυτή τη στιγμή.

Κάτι περισσότερο θα ξέρεις, μιας και ως και πριν από περίπου 4' δεν ήξερες καν ότι υπήρχε το συγκεκριμένο smartwatch. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...