Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα note 4 περίπου 1,5 χρόνο. Η μπαταρία τα έχει πλέον φτύσει (κρατάει λίγο, σταματάει να φορτίζει στο 92%, σβήνει στο 30% κτλ).

Σκεφτόμουν επειδή δε περισσεύουν 150 για καινούργιο να αλλάξω τη μπαταρία με στόχο να βγάλω άλλο 1,5 χρόνο.

Με μια αναζήτηση στο google χάθηκα πολλά αποτελέσματα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο και οικονομικά να το αναλάβει: Ας είναι και υπόγα δε με νοιάζει.(Αθήνα αν γίνεται κοντά σε μετρό)

Επίσης τη να προσέξω στη νέα μπαταρία? ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το ψάξω αν και δεν είμαι πολυ φαν του συγκεκριμένου.
Από τα υπόλοιπα ired, irepair, fixers, easyservice που βγαίνουν πρώτα πρώτα στο γκούγλε έχει κανείς εμπειρία?
Επίσης βλέπω κάτι τιμές 20ευρώ για ρουτ και φρικάρω! δηλαδή για μπαταρία που έχει και ανταλλακτικό πόσο θα πάρουν.
Δε θέλω να ξεφύγω στη τιμή γιατί το κινητό το είχα πάρει 105 δολάρια και είναι ήδη μοντέλο διετίας.
Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία είναι μη αποσπόμενη και δε πιάνουν τα χέρια μου, γιαυτό θα πάω σε σερβις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το έψαξα λίγο και αποφάσισα. Θα την αλλάξω μόνος μου.

Το πιο φτηνό σερβις που βρήκα είναι 25 ευρώ ενώ μια καινούργια μπαταρία μαζί με κιτ αλλαγής κάνει 7 δολάρια.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο λινκ για αγορά μπαταρίας; Τι να προσέξω στα χαρακτηριστικά της καινούργιας;

Ευχαριστώ.

bonus question: πως θα καταλάβω αν χρειάζομαι την ΒΝ41 ή την ΒΝ43;

το κινητό το πήρα από κίνα και στα σαιτ έλεγε note 4x. μέσα όμως στο μενού about phone λέει xiaomi note 4!!

Επεξ/σία από aleks123
update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...