chrismilo91 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα μικρό αυτοκίνητο για την πόλη έχουμε είδη στην οικογένεια ένα micra k12 κοιτάω μέχρι 1800-200€ και ποίο συγκεκριμένα το micra k11 όπως είπα μας ενδιαφέρει να είναι όσο ποίο μικρό γίνετε αλλά μου φαίνονται κάπως πολλά αυτά τα χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο γιατί στην καλύτερη μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 15 ετιας+ εσείς τι λένε έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο μικρό αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα ; ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από chrismilo91
Ioannisto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Επειδη ειχα το συγκεκριμενο micra, προχωρα αφοβα, ιδιως αν το βρεις καλομεταχειρισμενο σε αυτη την τιμη (λιγο δυσκολο θεωρω). Ευκολοδηγητο κ ευχαριστο μεσα στη πολη, ταξιδευει ανετα κ σταθερα αλλα με λιγο παραπανω θορυβο. Δν εβγαλε καμια βλαβη στα 6 χρονια, μονο το τιμονι του ξεφλουδισε
chrismilo91 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Επειδη ειχα το συγκεκριμενο micra, προχωρα αφοβα, ιδιως αν το βρεις καλομεταχειρισμενο σε αυτη την τιμη (λιγο δυσκολο θεωρω). Ευκολοδηγητο κ ευχαριστο μεσα στη πολη, ταξιδευει ανετα κ σταθερα αλλα με λιγο παραπανω θορυβο. Δν εβγαλε καμια βλαβη στα 6 χρονια, μονο το τιμονι του ξεφλουδισε Αρκετά δύσκολο να βρεις αυτό είναι το θέμα είμαι και από επαρχία φαντάσου γενικά είναι λίγα αυτά τα αυτοκίνητα σε αυτή την τιμή εγώ που είμαι από επαρχία ακόμη ποιο δύσκολο βέβαια έχει και άλλα μικρά αυτοκίνητα σε αυτή την τιμή αλλά εγώ κοιτάω κυρίως ιαπωνικά ή κορεατικά Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από chrismilo91
TikiTaka23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Με πόσα χιλιόμετρα ψάχνεις να έχει το κ11 πάνω για παράδειγμα;
chrismilo91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Με πόσα χιλιόμετρα ψάχνεις να έχει το κ11 πάνω για παράδειγμα; Όχι πάνω από 220-230 χιλιάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα