therock Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Επειδη το συστημα μου δεν εχει προσβαση σε δικτυο, δε μπορω να χρησιμοποιησω WOL, και ψαχνω καποια λυση να το ανοιγω μεσω καποια συσκευης. Πληκτρολογιο, ποντικι, Gamepad κατα προτιμηση, μιας και ειναι Gaming PC. Εχω ασυρματα περιφερειακα με Logitech unifying receiver, Και xbox controller. Αν καποιος βρει λυση θα με γλιτωσει απο μεγαλη βαρεμαρα να σηκωνομαι καθε φορα να τον ανοιγω με το κουμπι P.S. Κατι διαβασα για το MCE Standby Tool http://slicksolutions.eu/ Φαινεται παλιο. 2011 τελευταια beta αλλα μαλλον θα παιζει και για 10. Δηλαδη αν ενεργοποιησω ενα πιο ηπιο sleep state ενδεχεται και να ξυπναει με τα περιφερειακα που ειπα? 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Φίλε βρήκες τελικά κάποια λύση; Θα με ενδιέφερε κι εμένα για το htpc μου στο σαλόνι.
therock Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν βλεπω να υπαρχει. Μονο αν παρεις ενα αξεσουαρ που κουμπωνει πανω στα power headers της μητρικης. Εχει και η silverstone ενα. Αλλιως με δικες σου συσκευες δε μπορεις να το ανοιξεις. Πρεπει να εισαι κατελαχιστον σε standby η μεσω wake on lan. Κανενα απο ολα αυτα δε με βολευει προσωπικα. Το ιδανικο να το ανοιγω με Gamepad οπως ανοιγει και το PS4 1
crc2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Για δες λίγο στην μητρική σου , πρέπει να έχει και άλλες επιλογές για wake up events ... Ποια μητρική έχεις ?
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, crc2 είπε Για δες λίγο στην μητρική σου , πρέπει να έχει και άλλες επιλογές για wake up events ... Ποια μητρική έχεις ? Αυτή εδώ.
crc2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σου δίνει δυνατότητα αλλα μονο απο τα παρακάτω (δες φωτό) και το μονο που βολεύει ειναι το πληκτρολόγιο αλλα έχει μονο PS/2 : Σαν μια άλλη λύση δες αν θα σε βόλευε αντι να κλείνεις το μηχάνημα να το βάζεις σε αναστολή , πράγμα που θα σου έδινε δυνατότητα είτε απο το ποντίκι είτε απο το πληκτρολόγιο να ανοιξει ... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από crc2 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ωραίος. Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα