Προς το περιεχόμενο

Moons of Madness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maarinos είπε

Quality Assurance: Michael Karambelas

Ε εντάξει τώρα που είναι ο Καράμπελας στη μέση το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, ξέρουμε όλοι τι θα πάρουμε.

Μην εξάπτεστε, φεύγω από μόνος μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Καλό παιχνίδι από Failuncom? :P

Κοίτα, άσχετα αν η ειδικότητα τους είναι τα (slowly dying :P) MMO, η Funcom απο όσα παιχνίδια έχω παίξει το "έχουν" γενικά με την ατμόσφαιρα και το γενικό dark/tech feeling (είτε λέγεται Stark στο Longest Journey, είτε Solomon Island στο Secret World, είτε Rubi-Ka στo Anarchy Online*) - που προσωπικά πάντα θεωρούσα πως είναι τουλάχιστον το 50% της εμπειρίας στα single player horror games (με pacing δεύτερο και mechanics τρίτα σε προτεραιότητα).

*Καλό μέτρο σύγκρισης είναι και το The Park (παρόμοιο genre), το οποίο είχε... άλλα θέματα (κυρίως plot-based), αλλά στο atmosphere και pacing καλά τα πήγαινε γενικά.

Edit: Μόλις πρόσεξα πως δεν είναι developed in-house, αλλά απο την Rock Pocket Games :P Τζάμπα η ψευδο-ανάλυση τελικά :P  

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Longest Journey και οτιδηποτε με ατμοσφαιρα  μου αρεσαν . Το Age of Conan προσπαθω να θυμηθω που πηγε σκουπιδια :P

Το πηρα σα sucker για scifi Dead Space θα δούμε το βραδυ .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τα Longest Journey και οτιδηποτε με ατμοσφαιρα  μου αρεσαν . Το Age of Conan προσπαθω να θυμηθω που πηγε σκουπιδια :P

Το πηρα σα sucker για scifi Dead Space θα δούμε το βραδυ .

γράψε μας εντυπώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έκατσε να βρει χρηματοδότες και να δημιουργήσουν ένα AO V.2. Και δεν μιλάω για την "updated" μηχανή απεικόνισης. 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, seithan είπε

Πότε μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έκατσε να βρει χρηματοδότες και να δημιουργήσουν ένα AO V.2. Και δεν μιλάω για την "updated" μηχανή απεικόνισης. 

ειπαμε ειναι Failcom

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...