Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ περιμένω την premium έκδοση Apple Quantum ultra plus με απόλυτο έλεγχο Hardware & software , 5 χρόνια υποστήριξη και AWESOME DESIGN!

Θα τρέχει βούτυρο,νεράκι. Το google k to windows κολάνε θενε πιρεινες κ ραμ ενώ το ιβμ δεν εχει μερίδιο κ εφαρμογές . μονοι τους παίζουν ,δε είναι για το κόσμο. Μονο apple παιδιά , έχω δοκιμάσει τα πάντα δε γίνεται τίποτα αν δεν εχει μηλαρακι δεν τσουλάει. 

Δημοσ.

Πάντως ότι βίντεο υπήρχε στο YouTube πρέπει να το έχω δει .

Αν βρει κάποιος πολύ συγκεκριμένα ,τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε το σωστό αποτέλεσμα σε βατό παράδειγμα όπως πχ αντιστοιχία ονόματος από τηλεφωνικό νούμερο , υπολογισμό συντομότερης διαδρομής ας δώσει ένα λινκ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GrandGamer είπε

Ώρα να εφεύρουμε αλγόριθμους κρυπτογράφησης που να μην μπορεί να σπάσει ένας κβαντικός υπολογιστής.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, noshadow είπε

αν εχει αξια λεει....... θα σπαει κρυπτογράφηση aes256 σε λιγα sec. αυτο σημαινει οτι wifi ssl και οποιαδηποτε αλλη κρυπτογραφηση ειναι αχρηστη η google και οποιοσδηποτε αλλος κατεχει κβαντικο μηχανημα θα ειναι σε θεση να τα ανοιγει ολα no more privacy and security θα καταρρευσει και το Bitcoin ακομα. αυτο θελουν να επιτυχουν τοσο καιρο με τους κβαντικους υπολογιστες διοτι δεν υπαρχει αλλη πρακτικη χρηση τους παρα μονο για encryption cracking.

οταν οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν δημιουργησει κβαντικους υπολογιστες που δουλευαν με φως και στατικο ηλεκτρισμο οι προπατωρες των ιδρυτων της γοογλε ειχαν ουρα και κρεμονταν στα δεντρα.

Το ότι δηλαδή μπορεί να λύσουν το πρόβλημα παραγωγής της αμμωνίας(λίπασμα) που καταναλώνει το 2% της παγκόσμιας ενέργειας, με συνδυασμό χημικών ενώσεων και βακτηρίων που όντως παράγουν αμμωνία αλλά με την σημερινή τεχνολογία είναι δύσκολο να γίνει διότι απαιτεί υπολογισμούς κβαντικής μηχανικής, δεν σου πέρασε από το μυαλό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel-Toothpaste--4796.jpg.3e7ea070566c10126dc0d3d1a5dbdc64.jpg

11 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Όχι ρε φίλε πάνω που η AMD άρχισε να βγάζει καλά CPU. Κρίμας..

Ασε αδερφε μου τους "πτωχους τω πνευματι" να τσαμπουνανε βλακιες για κβαντικους υπολογιστες κ πλαστικα λουκουμια με περιστρεφομενη ζαχαρη. Το βαλαν το καβουρδιστηρι τους να τρεξει Βattlefield κοντρα στον 9980Κ με 2080Τi ??? Οχι φυσικα !!! Γιατι δεν τους παιρνει !! Σου βαζω στοιχημα οτι ακομα κ ο 7700Κ του ριχνει στ αυτια με μια 1080Ti !!! Aς τολμησουν να μετρησουν τα fps σε κανα GTAV, η σε κανα FarCry, κ θα σου πω εγω ποσο γρηγορα πανε βολτα τα "superiority" κ τα "quantum supremacy".... 

Aσε που τωρα η Ιντελαρα θα βγαλει κ γραφικα !! Αυτο που το βαζεις? Ουτε καν apus δεν εχουν αυτοι οι βλακες στην Google, κ τολμανε κ μιλανε ?? Εδω εμεις απο τουχρονου θα παιζουμε Assassins Creed  σε 1440 κ 140 με 120 fps (με cpu κ gpu Intel παρακαλω!!) κ αυτοι μας λενε να περιμενουμε κατι χρονια για εναν ψευτο-υπολογισμο που δεν ενδιαφερει κανεναν!!!??? Δεν πανε καλα....

Εκτος αυτων, την ψυξη που την βαζεις !!! Μιλανε για "αεροθερμα" κ "αιρκοντισιον" οι Εημντακηδες (τοτε που μπηκε ολοκληρο το ψυκτικο μηχανημα κατω απ τον παγκο σε εκεινη την παρουσιαση....), αλλα τι να πει κανεις για αυτους εδω που εχουν κοτζαμ ΔΩΜΑΤΙΟ με ψυκτικα μηχανηματα ??? Αυτοι θα βγαζαν την οποιαδηποτε εταιρεια ασπροπροσωπη σε θεματα ψυξης !!! Ποιοι 90 C στα καπακια, κ ψυκτικα υγρα μου λες τωρα... Εδω μιλαμε για υποχρεωτικα υγρα αζωτα κ υποχρεωτικες θερμοκρασιες σε Κελβιν, μονο κ μονο για να μπορει να τσουλησει ο ματρακας !!!!  Kατι τετοια βλεπω κ εκνευριζομαι που οι διαφοροι απλυτοι λενε την Ιντελα toothpaste factory......

Επεξ/σία από SilverMachine
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Intel-Toothpaste--4796.jpg.3e7ea070566c10126dc0d3d1a5dbdc64.jpg

Ασε αδερφε μου τους "πτωχους τω πνευματι" να τσαμπουνανε βλακιες για κβαντικους υπολογιστες κ πλαστικα λουκουμια με περιστρεφομενη ζαχαρη. Το βαλαν το καβουρδιστηρι τους να τρεξει Βattlefield κοντρα στον 9980Κ με 2080Τi ??? Οχι φυσικα !!! Γιατι δεν τους παιρνει !! Σου βαζω στοιχημα οτι ακομα κ ο 7700Κ του ριχνει στ αυτια με μια 1080Ti !!! Aς τολμησουν να μετρησουν τα fps σε κανα GTAV, η σε κανα FarCry, κ θα σου πω εγω ποσο γρηγορα πανε βολτα τα "superiority" κ τα "quantum supremacy".... 

Aσε που τωρα η Ιντελαρα θα βγαλει κ γραφικα !! Αυτο που το βαζεις? Ουτε καν apus δεν εχουν αυτοι οι βλακες στην Google, κ τολμανε κ μιλανε ?? Εδω εμεις απο τουχρονου θα παιζουμε Assassins Creed  σε 1440 κ 140 με 120 fps (με cpu κ gpu Intel παρακαλω!!) κ αυτοι μας λενε να περιμενουμε κατι χρονια για εναν ψευτο-υπολογισμο που δεν ενδιαφερει κανεναν!!!??? Δεν πανε καλα....

Εκτος αυτων, την ψυξη που την βαζεις !!! Μιλανε για "αεροθερμα" κ "αιρκοντισιον" οι Εημντακηδες (τοτε που μπηκε ολοκληρο το ψυκτικο μηχανημα κατω απ τον παγκο σε εκεινη την παρουσιαση....), αλλα τι να πει κανεις για αυτους εδω που εχουν κοτζαμ ΔΩΜΑΤΙΟ με ψυκτικα μηχανηματα ??? Αυτοι θα βγαζαν την οποιαδηποτε εταιρεια ασπροπροσωπη σε θεματα ψυξης !!! Ποιοι 90 C στα καπακια, κ ψυκτικα υγρα μου λες τωρα... Εδω μιλαμε για υποχρεωτικα υγρα αζωτα κ υποχρεωτικες θερμοκρασιες σε Κελβιν, μονο κ μονο για να μπορει να τσουλησει ο ματρακας !!!!  Kατι τετοια βλεπω κ εκνευριζομαι που οι διαφοροι απλυτοι λενε την Ιντελα toothpaste factory......

Αν το προσεγγίσουμε πιο φιλοσοφικά το θέμα είναι σα να μου συγκρίνεις έναν άνθρωπο με μια αριθμομηχανή

Ο άνθρωπος ποτέ δεν πρόκειται να φτάσει σε ταχύτητα την αριθμομηχανή στις απλές μαθηματικές πράξεις, παρόλα αυτά ο εγκέφαλος του μπορεί να κανει αρκετά πιο πολύπλοκα πράγματα από μια αριθμομηχανή

Έχει νόημα η σύγκριση; Όχι το ένα είναι απλά ένα εργαλείο για μια συγκεκριμένη δουλειά, το άλλο είναι ένα εργαλείο για πολλές συνθέτες δουλειές

Δεν σημαίνει πως κάνει ο i9 θα πρέπει να τα κάνει και ο κβαντικός

Άλλωστε ήδη έχουμε κάρτες γραφικών που μπορούν να κάνουν πολύ γρήγορα κάποιους υπολογισμούς που δεν κάνουν εξίσου γρήγορα οι cpu, αλλά λειτουργικό οι gpu δεν τρέχουν

Ανάλογα τη χρήση που θες

Δημοσ.
Στις 23/10/2019 στις 10:53 ΜΜ, kostis76 είπε

...ποιος ήταν αραγες αυτός ο υπολογισμός που ολοκλήρωσε σε 3 και κάτι λεπτά, ο οποίος θα έπαιρνε 10000 χρόνια στον καλύτερο υπολογιστή;;!!!

Η κότα κάνει το αυγό η το αυγό την κότα

Δημοσ.
Στις 23/10/2019 στις 11:18 ΜΜ, cpc464 είπε

Αυτό δεν το λύνει κανένας, κάποτε ένας εργάτης βρήκε ένα λυχνάρι, όταν το έτριψε βγήκε ένα τζίνι, του λέει έχεις 3 ευχές, η πρώτη λέει ο εργάτης είναι να μου φτιάξεις μία υπερατλαντική γέφυρα να πηγαίνω να δω την οικογένεια μου στο εξωτερικό, δεν γίνεται  λέει το τζίνι τα θαύματα που κάνω είναι μικρότερου βεληνεκούς, ωραία του λέει ο εργάτης, επειδή είμαι απλοϊκός άνθρωπος και τσακώνομαι με την γυναίκα μου και την πεθερά μου  θέλω να με κάνεις να καταλαβαίνω πάντα τι θέλουν οι γυναίκες, δεν μου λες λέει το τζίνι,με πόσες λωρίδες θέλεις την γέφυρα?.

Ωραίος ο φίλος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/10/2019 στις 6:59 ΜΜ, logistoulis είπε

Αν το προσεγγίσουμε πιο φιλοσοφικά το θέμα είναι σα να μου συγκρίνεις έναν άνθρωπο με μια αριθμομηχανή

Ο άνθρωπος ποτέ δεν πρόκειται να φτάσει σε ταχύτητα την αριθμομηχανή στις απλές μαθηματικές πράξεις, παρόλα αυτά ο εγκέφαλος του μπορεί να κανει αρκετά πιο πολύπλοκα πράγματα από μια αριθμομηχανή

Έχει νόημα η σύγκριση; Όχι το ένα είναι απλά ένα εργαλείο για μια συγκεκριμένη δουλειά, το άλλο είναι ένα εργαλείο για πολλές συνθέτες δουλειές

Δεν σημαίνει πως κάνει ο i9 θα πρέπει να τα κάνει και ο κβαντικός

Άλλωστε ήδη έχουμε κάρτες γραφικών που μπορούν να κάνουν πολύ γρήγορα κάποιους υπολογισμούς που δεν κάνουν εξίσου γρήγορα οι cpu, αλλά λειτουργικό οι gpu δεν τρέχουν

Ανάλογα τη χρήση που θες

Και σίγουρα ο όποιος υπολογιστής δεν μπορεί να θέσει κανένα πρόβλημα. 

Οπότε (δυστυχώς) αυτός που θέτει ένα πρόβλημα και έχει και το ισχυρότερο εργαλείο θα κερδίσει.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.

Που να φτουρίσει το SkyNet του 1992 μπροστά στο GoogleNet του 2022... Πρέπει ν'αντισταθούμε πριν αποκτήσει αυτοσυνείδηση...

Ι'll be back...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...