Προς το περιεχόμενο

(€3.67) USB Water Bottle Pump Dispenser Automatic Universal Electric Switch USB Radio Electric Pump (για 24 ώρες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

USB Water Bottle Pump Dispenser Automatic Universal Electric Switch

μαλ@κες όπως το διάβασα μου έσκασε τέτοιο hype που αν υπήρχε επιλογή Buy Now με 100ευρώ στο insomnia θα το πατούσα instantly.
ΆΣΕ ΜΑΓΚΑ αγόρασα χθες ένα USB Water Bottle Pump Dispenser Automatic Universal Electric Switch ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩ... 🤣

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τι είναι αυτό το πράγμα;!

Νομίζω η εικόνα είναι 1000 λέξεις, έχουν γίνει πολύ της μόδας τους τελευταίους μήνες...ίσως έτος. Άπειρα μοντέλα στο ali. Ακόμη και η Xiaomi βγάζει (θα μου πεις και τι δε βγάζει). Φυσικά δεν κρυώνουν/ζεσταίνουν το νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για usb pump dispenser

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kamui είπε

Νομίζω η εικόνα είναι 1000 λέξεις, έχουν γίνει πολύ της μόδας τους τελευταίους μήνες...ίσως έτος. Άπειρα μοντέλα στο ali. Ακόμη και η Xiaomi βγάζει (θα μου πεις και τι δε βγάζει). Φυσικά δεν κρυώνουν/ζεσταίνουν το νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για usb pump dispenser

Δεν τα βγάζει η Xiaomi, το brand βάζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Δεν τα βγάζει η Xiaomi, το brand βάζει

Ναι βρε Cacofonix το ξέρουμε είναι τα καμιά 50+ subbrands (Viomi, Mijia, 90 Fun, Solove, Aqara, ZMI, Roborock, Xprint, Soocas, Oclean, Amazfit, huami και συνεχίζει επ άπειρον, περισσότερα εδώ και αγορά από εδώ αν πας Κίνα ) που κάνει Invest η Xiaomi και βάζει το Logo της πάνω.... για άλλο πράμα μιλάμε εδώ, γι αυτό και δεν επεκτάθηκα. 

Υ.Γ. Xiaomi Fanboy ως το μεδούλι...με έθιξες 😛 

Επεξ/σία από kamui
  • Moderators
Δημοσ.

Προσεξτε καλα την εικονα, αγοραζετε μονο το μικρο πραγματακι που ειναι πανω.

Package Size : 13.0cm x 9.0cm x 9.0cm

Απο ο,τι βλεπω περναει το νερο μεσα απο ενα μικρο πλαστικο ευκαμπτο σωληνακι που ριχνεις μεσα στο μπουκαλι σου. Θα περναει μεσα απο μια αντλια με διαφορα μερη πλαστικα και οχι μονο, προφανως. Μετα αυτο το νερο θα το πιειτε; Τι ακριβως "κερδιζει" καποιος με αυτο το μηχανακι; Κατι αρνητικο πιθανοτατα βλεπω μονο εγω. Αντισταθειτε στις χαζομαρες-προιοντα ρε παιδια. Οποιος θελει το αγοραζει βεβαια.  Ελευθερα.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Προσεξτε καλα την εικονα, αγοραζετε μονο το μικρο πραγματακι που ειναι πανω. Απο ο,τι βλεπω περναει το νερο μεσα απο ενα μικρο σωληνακι που ριχνεις μεσα στο μπουκαλι σου. Θα περναει μεσα απο μια αντλια με διαφορα μερη πλαστικα και οχι μονο, προφανως. Μετα αυτο το νερο θα το πιειτε; Τι ακριβως "κερδιζει" καποιος με αυτο το μηχανακι; Κατι αρνητικο βλεπω μονο εγω. Αντισταθειτε στις χαζομαρες-προιοντα ρε παιδια.

Τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν τα κλασσικά 18.9L μπουκάλια (που βάζουμε στους ψύκτες και όσα έχουν ίδιο στόμιο) και χρησιμοποιούνται σαν φτηνές λύσεις από το να πάρεις ψύκτη σε μια εταιρεία ή για το σπίτι να μην γεμίζεις το τόπο 6άδες αλλά 1 πηγή για να γεμίζεις μπουκάλια, κανάτες κλπ. Σαν παροχή καθαρού νερού...ας το κάνει ο θεός.

Ένα καλό είναι ότι  πετάμε λιγότερο πλαστικό μιας και δεν παίρνεις 6δες. Επίσης τα 18.9L επιστρέφονται στις διάφορες εταιρείες (που μάλλον θα κάνεις συμφωνία για να σου φέρνουν στο σπίτι) καθαρίζονται και επαναχρησιμοποιούνται. Χωρίς να το ξέρω φαντάζομαι ότι το πλαστικό τους είναι αρκετά ανώτερο σε αντοχή στο χρόνο.

Όσο για τα πλαστικά μέρη και οι σωλήνες που περνάει το νερό στο σπίτι μας δεν είναι καλύτερες...και πολλοί ακόμη πίνουν από τη βρύση χωρίς να έχουν "άμεσα" προβλήματα.Ακόμη ένα καθημερινό παράδειγμα, όλες οι καφετιέρες με κάξουλες που περνάει νερό από πλαστικά μέρη και μάλιστα σε υψηλή θερμοκρασία.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε κάτι τόσο φτηνό θα έχει χρησιμοποιηθεί φτηνό / μη κατάλληλο πλαστικό στο σωληνάκι + αντλία με φόβο να δημιουργήσει μικροοργανισμούς ή και μούχλα αν μείνει στάσιμο νερό.

Αν το πάρει κάποιος καλό είναι να το καθαρίζει που και που με ξύδι όπως κάνουμε με τα water flossers και γενικά να το έχει σε χρήση για να "κινείται το νερό" μέσα του.

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα άχρηστο προϊόν που δείχνει τις διαστάσεις ηλιθιότητας του καταναλωτισμού.

Επίσης πλαστικίλα παντού!! Ήμαρτον!!!

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους από πάνω. Αμφιβόλου ποιότητας πλαστικό, για χρήση που οι περισσότεροι δεν θα κάνουν πάνω από μια δυο φορές. Τώρα κάποιος θα πει τι ψυχή έχουν 3.67 ευρώ, ε δώσε τα αύριο και πάρε κάνα γλυκό για σένα/την οικογένεια σου. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...