svartevarg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, JcD είπε Το μικρό είναι καλό, το μεγάλο δεν παλεύεται, δεν βολεύει όπως το 9αρι, κι έχω τεράστιες παλάμες! Όπως πάμε σε λίγο θα αναγκαστούμε να κάνουμε πλαστική «επιμήκυνσης δακτύλων»... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Δεν είναι το μόνο μειονέκτημα ο έξινος, η εταιρία χρειάζεται καλύτερο έλεγχο ποιότητας και καλιμπράρισμα στις οθόνες. Αλλάζω 2-3 συσκευές samsung κάθε χρόνο, έχουν θέματα, από το fingerprint sensor σε 2 s9+ που δούλευε όταν είχε όρεξη μέχρι το να χάνει το mobile internet τυχαία μετά από αποσύνδεση με wifi με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά μου, μπαταρίες που είναι ότι να'νε και οθόνες με διάφορες αποχρώσεις (τώρα το καινούργιο μου s10 είναι πρασινομπλέ 😁) στην συγκεκριμένη εταιρία είναι το τι θα σου κάτσει κάθε φορά. Είναι μικροθέματα τα οποία όμως εμένα με ενοχλούν, εκεί βγάζει τα λεφτά του το iPhone που έχει καλύτερο έλεγχο ποιότητας! οι ανακλισεις πάνε βροχή. μου έτυχε 6s με ελαττωματική μπαταρία. Ευχαριστώ δε θα πάρω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε Στο s11 δεν νομίζω να το δούμε ίσως στο note.Θεωρω ότι η σειρά note είναι από τις καλύτερες και ποιοτικότερες συσκευές που μπορείς να αγοράσεις και αν είσαι έξυπνος (και δεν είσαι κολλημένος) μετά το 6μηνο είναι και value for money.Οι καλύτερες οθόνες της αγοράς,φοβερή κάμερα, ποιότητα,ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε τεχνολογία.Μόνο μειονέκτημα οι exynos στην Ευρώπη οι οποίοι αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν πάλι παραμένουν πίσω από τους snapdragon. Το note 8 ακόμα και σήμερα είναι μια αξιόλογη συσκευή και δεν είναι τυχαίο ότι κρατάει ακόμη τιμή στην αγορά.Απλα ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος ειδικά από τις κινεζικές εταιρείες. Ναι, δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς για Note 9 αν έχει ήδη Note 8. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί όχι snapdragon και για Ευρώπη. 1 λεπτό πριν, vagosd είπε οι ανακλισεις πάνε βροχή. μου έτυχε 6s με ελαττωματική μπαταρία. Ευχαριστώ δε θα πάρω Ναι... έχει συμβεί και σε 7. Είναι λίγο λαχείο η φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε Δείγματα αγοράζεις? Όχι κανονικές συσκευές, απλά αν τις διώχνεις γρήγορα δεν χάνεις πολύ στην μεταπώληση. Εν το μεταξύ δύο s9+ πήρα διότι ήθελα να δοκιμάσω το Axon 7 της ΖΤΕ (φοβερό) οπότε πούλησα το πρώτο s9+ πήρα το ΖΤΕ και τούμπαλιν μετά. Κατόπιν βρήκα να δώσω το δεύτερο s9+ σε καλή τιμή και πήρα το Note 9 που ήταν καθ'όλα άψογο και απροβλημάτιστο. Κάτι παρόμοιο έγινε με τα s10 μου τώρα που πέρασα για λίγο καιρό από το iPhone11 pro και επέστρεψα στο s10 το οποίο ευτυχώς βγήκε καλύτερο από το προηγούμενο. Οι πρώτες μετρήσεις στην μπαταρία το δίνουν στα 3280mAh που είναι πολύ καλό, το προηγούμενο ήταν στα 3160mAh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Όχι κανονικές συσκευές, απλά αν τις διώχνεις γρήγορα δεν χάνεις πολύ στην μεταπώληση. Εν το μεταξύ δύο s9+ πήρα διότι ήθελα να δοκιμάσω το Axon 7 της ΖΤΕ (φοβερό) οπότε πούλησα το πρώτο s9+ πήρα το ΖΤΕ και τούμπαλιν μετά. Κατόπιν βρήκα να δώσω το δεύτερο s9+ σε καλή τιμή και πήρα το Note 9 που ήταν καθ'όλα άψογο και απροβλημάτιστο. Κάτι παρόμοιο έγινε με τα s10 μου τώρα που πέρασα για λίγο καιρό από το iPhone11 pro και επέστρεψα στο s10 το οποίο ευτυχώς βγήκε καλύτερο από το προηγούμενο. Οι πρώτες μετρήσεις στην μπαταρία το δίνουν στα 3280mAh που είναι πολύ καλό, το προηγούμενο ήταν στα 3160mAh. πως μετρας τη πραγματικη μπαταρία?? ειναι εφαρμογή? η στο σερβις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε πως μετρας τη πραγματικη μπαταρία?? ειναι εφαρμογή? η στο σερβις? AccuBattery, μετά από καμιά δύο βδομάδες βγάζει αρκετά αξιόπιστα αποτελέσματα, το έχω τσεκάρει με διαφορετικά τηλέφωνα διαφορετικών κατασκευαστών. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannispa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Οι επεξεργαστές όμως πάτος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluedive Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να αποφασισω αν αξιζει φετος τις γιορτες να αλλαξω το Note9 μου με Note10+. Απο το αρθρο δεν στηριζεται απολυτα κατι τετοιο αφου οι διαφορες με το ηδη εξαιρετικο (κατ' εμε) Note9 ειναι μικρες. Βεβαια μικρες ηταν οι διαφορες και με το Note8 που ειχα πριν οποτε σκεφτομαι οτι αν περιμενω κατι που να κανει ουσιαστικη διαφορα θα πρεπει να αναβαθμιζω καθε 3-4 χρονια. Μπερδεμα... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από Bluedive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, JcD είπε AccuBattery, μετά από καμιά δύο βδομάδες βγάζει αρκετά αξιόπιστα αποτελέσματα, το έχω τσεκάρει με διαφορετικά τηλέφωνα διαφορετικών κατασκευαστών. το κατεβασα θενκς, ξερεις τι παραπανω δινει η προ version να την αγοράσω? υπάρχει ρύθμιση να κανω το κινητο να φορτιζει ως το 80% και να σταματά? , καθως η εφαρμογή ισχυριζεται οτι ετσι η μπαταρία αποκτα διπλασια ζωη σε διαρκεια Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από pacahontas III milagros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε το κατεβασα θενκς, ξερεις τι παραπανω δινει η προ version να την αγοράσω? υπάρχει ρύθμιση να κανω το κινητο να φορτιζει ως το 80% και να σταματά? , καθως η εφαρμογή ισχυριζεται οτι ετσι η μπαταρία αποκτα διπλασια ζωη σε διαρκεια Δεν ξέρω τι παραπάνω δίνει η pro, θα λέει μέσα λογικά! Υπάρχει ρύθμιση να σε ειδοποιήσει όταν φτάσει η μπαταρία στο 80% ή όπου το ρυθμίσεις εσύ, όχι να σταματάει αυτόματα. Εγώ γι'αυτό το χρησιμοποιώ περισσότερο! Δλδ αν σκοπεύεις να το κρατήσεις 2-3 χρόνια το κινητό καλά είναι να το κρατάς φορτισμένο μεταξύ 30-80% και να μην παίζεις παιχνίδια ενώ είναι στην πρίζα. Περίεργος είμαι να δω το battery health σου μετά απ΄πο καμιά δύο εβδομμάδες, να δούμε τι δίνει το Note σε σχέσει με αυτά που δηλώνει η σάμυ. καλή φάση θα ήταν να μαζευτούμε όσοι έχουμε σάμυ να βάλουμε το battery health μας να δούμε τι γίνεται εν σχέση με αυτά που δηλώνει η εταιρία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoubleAgent Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 11:42 ΜΜ, svartevarg είπε Όπως πάμε σε λίγο θα αναγκαστούμε να κάνουμε πλαστική «επιμήκυνσης δακτύλων»... Φίλε αν θες κινητό για ένα χέρι προφανώς και δεν πας σε note. Πάρε το απλό s10. Και σε πληροφορώ ότι το note 10+ είναι το ελάχιστα πιο μακρύ από το note 8 απλά έχει λίγο μεγαλύτερο πλάτος. Μας τα έχετε πρήξει όλοι εδω μέσα σε κάθε post της Samsung. Στις 24/10/2019 στις 5:59 ΠΜ, ioannispa είπε Οι επεξεργαστές όμως πάτος... Πως φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει Samsung. Το κινητό είναι σφαίρα. Έλεος με αυτή την καραμέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, DoubleAgent είπε Φίλε αν θες κινητό για ένα χέρι προφανώς και δεν πας σε note. Πάρε το απλό s10. Και σε πληροφορώ ότι το note 10+ είναι το ελάχιστα πιο μακρύ από το note 8 απλά έχει λίγο μεγαλύτερο πλάτος. Μας τα έχετε πρήξει όλοι εδω μέσα σε κάθε post της Samsung. Συμφωνώ φίλε μου! Το Note όμως έχει πένα, οπότε πρέπει να κάνει κανείς συμβιβασμούς. Σημασία δεν έχει πάντα το μέγεθος, αλλά η ευχρηστία. Δεν θέλω όμως να μου χαλιέσαι με πρηξίματα!!! Πάνω απ' όλα ηρεμία . 13 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε το κατεβασα θενκς, ξερεις τι παραπανω δινει η προ version να την αγοράσω? υπάρχει ρύθμιση να κανω το κινητο να φορτιζει ως το 80% και να σταματά? , καθως η εφαρμογή ισχυριζεται οτι ετσι η μπαταρία αποκτα διπλασια ζωη σε διαρκεια Δεν έχει σχέση με το να ολοκληρώνονται σωστά οι κύκλοι φόρτισης - εκφόρτισης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Το Accubattery είναι μια μπούρδα και μισή. Ό,τι του κατέβει λέει. Μην δίνετε βάση σε αυτό. @Bluedive ήμουν στο ίδιο δίλημμα και εγώ μέχρι που τελικά "έσπασα" παρά τις όποιες αμφιβολίες είχα κυρίως λόγω έλλειψης jack. Όλες οι αμφιβολίες παύουν όταν κάνεις το πρώτο boot και αντικρίσεις την οθόνη. Στο χέρι (για μένα που έχω κανονικά χέρια) δεν έχει καμία διαφορά από το N9. Σε βάρος, πλάτος, πάχος είναι ίδια. Το μήκος αλλάζει λίγο αλλά δεν σε επηρεάζει αν έχεις συνηθίσει στο Ν9 αφού πάλι δεν μπορούσες να κάνεις χρήση με ένα χέρι. Η μπαταρία του στις πρώτες φορτίσεις δείχνει ότι είναι σε τοπ επίπεδα. Το νοτς που για μένα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας, καμουφλάρεται με το κατάλληλο wallpaper ενώ στις εφαρμογές δεν ενοχλεί καθόλου αφού οι περισσότερες το διαχειρίζονται σωστά ενώ ούτως ή άλλως τόσο ψηλά και κεντρικά στην οθόνη σπάνια υπάρχει περιεχόμενο. Δεν ξέρω τι γίνεται στα παιχνίδια γιατί δεν παίζω. Στις υπόλοιπες εφαρμογές συνηθίζεται αμέσως. Πιο πολύ τελικά με ενοχλεί η έλλειψη LED ειδοποιήσεων παρά το γεγονός ότι η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ΑΟD. Ειδικά το tap για να ανοίξει η AOD είναι πολύ ωραίο χαρακτηριστικό για όσους δεν θέλουν να έχουν μόνιμα την ΑΟD ενεργοποιημένη. Όσον αφορά στον scanner, δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι ασφαλής, πάντως είναι πολύ γρήγορος και στις ημέρες που το έχω, σπάνια έχω "αστοχήσει" αν και δεν έχω δοκιμάσει τον αντίστοιχο του S10 που διαβάζω ότι είναι κακός. Συγγνώμη για το σεντόνι απλά βρήκα αφορμή να γράψω εν τάχει την άποψη μου σε σχέση με το Ν9 επειδή διαβάζω πολλούς να σκέφτονται την αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluedive Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 11:14 ΠΜ, -WISE- είπε Το Accubattery είναι μια μπούρδα και μισή. Ό,τι του κατέβει λέει. Μην δίνετε βάση σε αυτό. @Bluedive ήμουν στο ίδιο δίλημμα και εγώ μέχρι που τελικά "έσπασα" παρά τις όποιες αμφιβολίες είχα κυρίως λόγω έλλειψης jack. Όλες οι αμφιβολίες παύουν όταν κάνεις το πρώτο boot και αντικρίσεις την οθόνη. Στο χέρι (για μένα που έχω κανονικά χέρια) δεν έχει καμία διαφορά από το N9. Σε βάρος, πλάτος, πάχος είναι ίδια. Το μήκος αλλάζει λίγο αλλά δεν σε επηρεάζει αν έχεις συνηθίσει στο Ν9 αφού πάλι δεν μπορούσες να κάνεις χρήση με ένα χέρι. Η μπαταρία του στις πρώτες φορτίσεις δείχνει ότι είναι σε τοπ επίπεδα. Το νοτς που για μένα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας, καμουφλάρεται με το κατάλληλο wallpaper ενώ στις εφαρμογές δεν ενοχλεί καθόλου αφού οι περισσότερες το διαχειρίζονται σωστά ενώ ούτως ή άλλως τόσο ψηλά και κεντρικά στην οθόνη σπάνια υπάρχει περιεχόμενο. Δεν ξέρω τι γίνεται στα παιχνίδια γιατί δεν παίζω. Στις υπόλοιπες εφαρμογές συνηθίζεται αμέσως. Πιο πολύ τελικά με ενοχλεί η έλλειψη LED ειδοποιήσεων παρά το γεγονός ότι η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ΑΟD. Ειδικά το tap για να ανοίξει η AOD είναι πολύ ωραίο χαρακτηριστικό για όσους δεν θέλουν να έχουν μόνιμα την ΑΟD ενεργοποιημένη. Όσον αφορά στον scanner, δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι ασφαλής, πάντως είναι πολύ γρήγορος και στις ημέρες που το έχω, σπάνια έχω "αστοχήσει" αν και δεν έχω δοκιμάσει τον αντίστοιχο του S10 που διαβάζω ότι είναι κακός. Συγγνώμη για το σεντόνι απλά βρήκα αφορμή να γράψω εν τάχει την άποψη μου σε σχέση με το Ν9 επειδή διαβάζω πολλούς να σκέφτονται την αλλαγή. Σε ευχαριστώ πολύ για τα όσα εξαιρετικά χρήσιμα γράφεις και τα οποία θα λάβω υπόψιν μου όταν αποφασίσω για την αλλαγή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dipanu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 9:33 ΜΜ, JcD είπε Το μικρό είναι καλό, το μεγάλο δεν παλεύεται, δεν βολεύει όπως το 9αρι, κι έχω τεράστιες παλάμες! Παντα ήμουν υπερ των μεγαλων κινητών ακομα απ την εποχη του fell 5", ρε παιδια μεχρι που πγρα νοτε 8. Ε τα τηλέφωνα ειναι υπερβολικά μεγαλα κ ενω εχω τεραστια χερια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα