Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note10 Series Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Galaxy Note10 είναι το κορυφαίο smartphone της Samsung για το 2019, με τη νοτιοκορεατική εταιρεία να κυκλοφορεί φέτος όχι ένα αλλά δύο μοντέλα, ακολουθώντας την ίδια πολιτική και με τη σειρά Galaxy S.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά πιθανόν αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία πολλών καταναλωτών να γίνουν κάτοχοι μιας Galaxy Note συσκευής, η οποία όμως ή ήταν πολύ ακριβή ή ήταν πολύ μεγάλη σε μέγεθος. 

Έχοντας «ανοίξει» το target group στο οποίο απευθύνεται η συσκευή ήδη από πέρσι με την αναφορά στους gamers, το Galaxy Note10 αποτελεί μια συσκευή η οποία απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ή σε όσους έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους το S-Pen, με τη Samsung να συνεχίζει να το εμπλουτίζει με δυνατότητες. Οι διαφορές όμως των δύο κορυφαίων σειρών της νοτιοκορεατικής εταιρείας γίνονται ολοένα και λιγότερες, και ενδεχομένως η Samsung να χρειαστεί σύντομα να αναπροσαρμόσει την στρατηγική της, ειδικά όταν όπως όλα δείχνουν, θα δώσει έμφαση τις επόμενες χρονιές σε smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Samsung κατασκευάζει τα πιο καλαίσθητα Android smartphones τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό της εμπρόσθιας όψης όπου η οθόνη καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερη επιφάνεια, και τα περιθώρια περιμετρικά να ελαχιστοποιούνται. Με την παρουσίαση των Galaxy Note10 αλλά και στο Galaxy Note10+, η Samsung έδωσε ξεκάθαρα τον καλύτερό της εαυτό, αφού κατά την άποψη μας, είναι τα πλέον όμορφα smartphone της ιστορίας της. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι φέτος, η σειρά δείχνει λιγότερο επαγγελματική σε σχέση με την Galaxy S σειρά, κάτι που ήταν περισσότερο ξεκάθαρο τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, JcD είπε

Το μικρό είναι καλό, το μεγάλο δεν παλεύεται, δεν βολεύει όπως το 9αρι, κι έχω τεράστιες παλάμες!

Ναι δεν είναι καλό μην το πάρεις.Εχεις και στραβη οθόνη στις άκρες μπορεί να στραμπουληξεις και κανένα δάχτυλο..

14 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Ναι δεν είναι καλό μην το πάρεις.Εχεις και στραβη οθόνη στις άκρες μπορεί να στραμπουληξεις και κανένα δάχτυλο..

Κάτσε να δούμε την σειρά 11 σε λίγους μήνες.

1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε

Under-screen selfie camera?

IMG-299503ec7a8aca52d4396a4bad155ea9-V.jpg

Δεν νομίζω αλλά βλέπουμε. Μακάρι να κράταγαν το headphone jack τουλάχιστον στα S. Πάντως από την σειρά 8 μέχρι σήμερα θεωρώ ότι δεν υπήρξε σοβαρός λόγος αναβάθμισης, το 8άρι είναι καταπληκτική συσκευή μέχρι και σήμερα! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν νομίζω αλλά βλέπουμε. Μακάρι να κράταγαν το headphone jack τουλάχιστον στα S. Πάντως από την σειρά 8 μέχρι σήμερα θεωρώ ότι δεν υπήρξε σοβαρός λόγος αναβάθμισης, το 8άρι είναι καταπληκτική συσκευή μέχρι και σήμερα! 

Στο s11 δεν νομίζω να το δούμε ίσως στο note.Θεωρω ότι η σειρά note είναι από τις καλύτερες και ποιοτικότερες συσκευές που μπορείς να αγοράσεις και αν είσαι έξυπνος (και δεν είσαι κολλημένος) μετά το 6μηνο είναι και value for money.Οι καλύτερες οθόνες της αγοράς,φοβερή κάμερα, ποιότητα,ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε τεχνολογία.Μόνο μειονέκτημα οι exynos στην Ευρώπη οι οποίοι αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν πάλι παραμένουν πίσω από τους snapdragon.

Το note 8 ακόμα και σήμερα είναι μια αξιόλογη συσκευή και δεν είναι τυχαίο ότι κρατάει ακόμη τιμή στην αγορά.Απλα ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος ειδικά από τις κινεζικές εταιρείες.

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Like 4

4 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Στο s11 δεν νομίζω να το δούμε ίσως στο note.Θεωρω ότι η σειρά note είναι από τις καλύτερες και ποιοτικότερες συσκευές που μπορείς να αγοράσεις και αν είσαι έξυπνος (και δεν είσαι κολλημένος) μετά το 6μηνο είναι και value for money.Οι καλύτερες οθόνες της αγοράς,φοβερή κάμερα, ποιότητα,ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε τεχνολογία.Μόνο μειονέκτημα οι exynos στην Ευρώπη οι οποίοι αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν πάλι παραμένουν πίσω από τους snapdragon.

Δεν είναι το μόνο μειονέκτημα ο έξινος, η εταιρία χρειάζεται καλύτερο έλεγχο ποιότητας και καλιμπράρισμα στις οθόνες. Αλλάζω 2-3 συσκευές samsung κάθε  χρόνο, έχουν θέματα, από το fingerprint sensor σε 2 s9+ που δούλευε όταν είχε όρεξη μέχρι το να χάνει το mobile internet τυχαία μετά από αποσύνδεση με wifi με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά μου, μπαταρίες που είναι ότι να'νε και οθόνες με διάφορες αποχρώσεις (τώρα το καινούργιο μου s10 είναι πρασινομπλέ 😁) στην συγκεκριμένη εταιρία είναι το τι θα σου κάτσει κάθε φορά. Είναι μικροθέματα τα οποία όμως εμένα με ενοχλούν, εκεί βγάζει τα λεφτά του το iPhone που έχει καλύτερο έλεγχο ποιότητας!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3

1 ώρα πριν, JcD είπε

Το μικρό είναι καλό, το μεγάλο δεν παλεύεται, δεν βολεύει όπως το 9αρι, κι έχω τεράστιες παλάμες!

Και να σκεφτείς ότι το note 10+ είναι χιλιοστά πιο μικρό από το note 8 στο ύψος,πιο λεπτό αλλά λίγο μεγαλύτερο στο πλάτος.Παρολα αυτά γι'αυτό κυκλοφόρησαν και το note 10 για όσους θέλουν μια συσκευή  πιο μαζεμένη

1 λεπτό πριν, JcD είπε

😁εκεί βγάζει τα λεφτά του το iPhone που έχει καλύτερο έλεγχο ποιότητας!

Εκεί και αν έχουν θέματα ειδικά στην τιμή που τα δίνουν δεν δικαιολογείται.

Δείγματα αγοράζεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...