Mhlogiatros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Χαα ωραιο αστειο τωρα το τσεκαρα παλι στα χαρτια στα @τους και τα μητρωα 11 10 λεπτά πριν, terminacode είπε Δήλωσε τον αριθμό σου στο Μητρώο 11
GREGORYMO Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, terminacode είπε Δήλωσε τον αριθμό σου στο Μητρώο 11 ΕΙΝΑΙ στο μητρώο 11. ΥΓ. Για αυτό δεν περίμενα και τέτοιου είδους κλήση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΕΙΝΑΙ στο μητρώο 11. ΥΓ. Για αυτό δεν περίμενα και τέτοιου είδους κλήση. Καταγγελία κάνε.
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω θεμα 1ον γιατι αν κανει εκτροπη στο κινητο τοτε χρεωνομαι 2ον γιατι ενοχλουν 3ον τις ειχα ξανα μπλοκαρει πριν 2μηνο αλλα το κανουν reset με τις βλαβες . Στην τελικη μονος μου τα κοβω απο το Dect να μη χτυπαει καθολου . Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δηλαδή εσύ και ένας φίλος σου καλέσατε την μάνα σου με απόκρυψη και κάποιος έλεγε πατήστε ένα δύο ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς επειδή σε κάλεσε άλλος. Μόνο αν καλέσεις εσύ κάποιον. Όσο για το "πάτα 1, 2 κτλ", προφανώς της είπανε πιο σουλουπωμένα αν θέλετε το τάδε ή για να κερδίσετε το τάδε πατήστε το τάδε πλήκτρο. Επειδή αυτό το μήνυμα ξεκινάει με το που θα σηκώσεις το ακουστικό, μέχρι να περάσουν 1-2 δευτερόλεπτα, αρχίζεις να καταλαβαίνεις το αυτόματο μήνυμα που παίζει και έχει ξεκινήσει ήδη, έτσι το μόνο που ακούς και αντιλαμβάνεσαι είναι να πατήσεις κάποια πλήκτρα.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 12 hours ago, GREGORYMO said: ΕΙΝΑΙ στο μητρώο 11. ΥΓ. Για αυτό δεν περίμενα και τέτοιου είδους κλήση. οτι ειναι στο μητρωο 11 δεν σημαινει οτι δεν θα λαβει ποτε κληση.συν οτι καποιοι που παιρνουν για διαγωνισμους κτλ λιγο τους νοιαζει το μητρωο 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα