Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλέσαμε στο σπίτι της μάνας μου με απόκρυψη και η τελεφωνητρια έλεγε: πατήστε 1 κτλ... Λέτε να χρεώθηκε ?

Έχει τύχει σε κανέναν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται από που καλούσαν.
α) από τι νούμερο καλούσαν;

β) Πάτησε κάποιο πλήκτρο; (πχ το "1" κλπ)

ΕDIT: Τώρα είδα ότι ήταν από απόκρυψη. Το ηχογραφημένο μήνυμα τι έλεγε;

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Εξαρτάται από που καλούσαν.
α) από τι νούμερο καλούσαν;
β) Πάτησε κάποιο πλήκτρο; (πχ το "1" κλπ)

ΝΑΙ, πάτα 1, πατα 2 κτλ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, πάτα 1, πατα 2 κτλ

πάτα 1, πατα 2 για να κερδίσεις κάτι;
Η μάνα σου πάτησε τα νούμερα; 1,2 κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται να χρεώθηκε αν δεν κάλεσε κάποιο 5ψήφιο το οποίο λένε στα ηχογραφημένα.

Επεξ/σία από me3ikan
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, me3ikan είπε

Δεν γίνεται να χρεώθηκε αν δεν κάλεσε κάποιο 5ψήφιο το οποίο λένε στα ηχογραφημένα.

Δεν μου έχει τύχει να σου ζητούν να καλέσεις 5ψηφιο.

Έχω όμως ακούσει ότι αυτά τα ΠΑΤΑ 1 κτλ από ΑΠΟΚΡΥΨΗ, σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ. Δεν μου έχει τύχει αλλά ΤΩΡΑ θα φανεί!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν μου έχει τύχει να σου ζητούν να καλέσεις 5ψηφιο.

Έχω όμως ακούσει ότι αυτά τα ΠΑΤΑ 1 κτλ από ΑΠΟΚΡΥΨΗ, σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ. Δεν μου έχει τύχει αλλά ΤΩΡΑ θα φανεί!

Δεν υπάρχει αυτό που λες, είναι τεχνικά αδύνατο. Ότι έχεις ακούσει είναι παραπληροφόρηση. Συνήθως αφού πατήσεις κάποιο πλήκτρο σε συνδέουν με κάποιον, ο οποίος σου λέει ότι κέρδισες δώρα και να πάρεις στο τάδε 5ψήφιο για να τα διεκδικήσεις. Εκεί γίνονται διάφορα ωραία και τελικά συνήθως παίρνεις τα 3 και μια ωραία χρεώση της τάξης των 30€ ανάλογα φυσικά και τον χρόνο που έκατσες στη γραμμή.

Επεξ/σία από me3ikan
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, me3ikan είπε

Δεν υπάρχει αυτό που λες, είναι τεχνικά αδύνατο. Ότι έχεις ακούσει είναι παραπληροφόρηση. Συνήθως αφού πατήσεις κάποιο πλήκτρο σε συνδέουν με κάποιον, ο οποίος σου λέει ότι κέρδισες δώρα και να πάρεις στο τάδε 5ψήφιο για να τα διεκδικήσεις. Εκεί γίνονται διάφορα ωραία και τελικά συνήθως παίρνεις τα 3 και μια ωραία χρεώση της τάξης των 30€ ανάλογα φυσικά και τον χρόνο που έκατσες στη γραμμή.

Δηλαδή, τι ΓΛΙΤΩΣΕ ? Μακάρι.

Δημοσ.

να δουμε ποσες φορες θα ακουσουμε για χρεωση σε εισερχομενη κληση που δεν ειναι τεχνικα εφικτο. 😛

1 hour ago, GREGORYMO said:

Καλέσαμε στο σπίτι της μάνας μου με απόκρυψη και η τελεφωνητρια έλεγε: πατήστε 1 κτλ... Λέτε να χρεώθηκε ?

Έχει τύχει σε κανέναν ?

no worries

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δήλωσε τον αριθμό σου στο Μητρώο 11

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...