Philip023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Έχετε επικοινωνήσει ποτέ με την αντιπροσωπεία της Philips για να στείλετε κάποιο ελλατωματικο προϊόν; Γιατί εγώ θέλω να επιστρέψω μια monitor με καμμένα pixels στο πάνελ της οθόνης και μου ζητησανε να τους στείλω φωτογραφία για τα καμμένα pixels της οθόνης και άλλη μία να προβάλει ολόκληρη την οθόνη και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν. Έχουν περάσει δύο μέρες και ακόμη δεν με ειδοποίησαν.... Πόσο λέτε να διαρκέσει αυτό;🤔
darefail Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Να φανταστώ είσαι εκτός Αθηνών; Δύο φορές που πήγα στην φιλιπς έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Μάλιστα την μια μου αντικατεστησαν καμμένη τηλεόραση με νεότερο μοντέλο που ευθυνομουν εγώ για την ζημιά.. Ούτε που ρώτησαν πως έγινε.. Αν περάσουν 6-7 μέρες ενόχλησε τους ξανά.
Philip023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, darefail είπε Να φανταστώ είσαι εκτός Αθηνών; Δύο φορές που πήγα στην φιλιπς έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Μάλιστα την μια μου αντικατεστησαν καμμένη τηλεόραση με νεότερο μοντέλο που ευθυνομουν εγώ για την ζημιά.. Ούτε που ρώτησαν πως έγινε.. Αν περάσουν 6-7 μέρες ενόχλησε τους ξανά. Χμμ... Ναι είμαι εκτός Αθηνών μόνο που είχα κάνει λάθος στο τμήμα εξυπηρέτησης όταν τους κάλεσα για πρώτη φορά και ο άνθρωπος από την τεχνική υποστήριξη ζήτησε το τηλέφωνο μου για να με καλέσει από το σωστό τμήμα τεχνικής υποστήριξης και δεν είναι μόνο το πάνελ της οθόνη αλλά παρέλαβα την οθόνη χωρίς κάποιο προστατευτικό κάλυμμα-αφρολεξ με αποτέλεσμα η οθόνη να χτυπιοτανε κατά την μεταφορά της και τα παρελκόμενα να ήταν άνω κάτω.... Πραγματικά με εξέπληξε όταν το είδα γιατί η οθόνη αγοράστηκε από εμπιστο κατάστημα στο skroutz και το κουτί ήταν σαν καινούργιο χωρίς την ταινία να είναι κομμενη... Το θέμα είναι να την πάω την οθόνη και να μου την αντικαταστήσουνε μην την στείλω τζάμπα και φάει τζάμπα κοπανημα και δεν μου την φτιάξουν
darefail Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να τους ξαναπάρεις τηλεφωνο, εφόσον τους έστειλες τις φωτογραφίες που σου ζήτησαν και ελπίζω να τους έχεις πει όλα όσα είπες πριν. Δεν ξέρω πως γίνεται το πάρε δώσε από επαρχία πάντως αν την πακεταρεις καλά δεν θα πάθει κάτι. Όπως και να έχει μιλά ξανά μαζί τους. Η ταινία σίγουρα ήταν μονή; μήπως ήταν περασμένη δεύτερη φορά.. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από darefail 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα