JohnGr19 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα. Οποιος θελει ας μου γραψει μια γνωμη για honda wave. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεταχειρισμένο; Τιμή; Χιλιόμετρα; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
JohnGr19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, ntanosgatos είπε Μεταχειρισμένο; Τιμή; Χιλιόμετρα; Γενικα σαν παπακι.
andrapos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Το έχει η γυναίκα μου και το έχω οδηγήσει αρκετά.Ειναι ελαφρύ και ευέλικτο παπί,έχει κοντές σχέσεις αλλά μετά τα 60-70 το μοτεράκι του ακούγεται έντονα.Επισης τα πλαστικά και η συναρμογή είναι κατώτερα των προσδοκιών και φέρνουν σε κινεζια.Η κατανάλωση είναι πολύ καλή και μπορεί να πέσει στα 2 λίτρα ανά 100 χλμ.Λαδι δεν καίει το δικό μας καθόλου στα 45000 χλμ.Τωρα τελευταία έχει αρχίσει λίγο να πατιναρει.Κατα τα λοιπά δεν έχει ζητήσει κάτι άλλο πέρα από τα αναλώσιμα του. 1 1
JohnGr19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, andrapos είπε Το έχει η γυναίκα μου και το έχω οδηγήσει αρκετά.Ειναι ελαφρύ και ευέλικτο παπί,έχει κοντές σχέσεις αλλά μετά τα 60-70 το μοτεράκι του ακούγεται έντονα.Επισης τα πλαστικά και η συναρμογή είναι κατώτερα των προσδοκιών και φέρνουν σε κινεζια.Η κατανάλωση είναι πολύ καλή και μπορεί να πέσει στα 2 λίτρα ανά 100 χλμ.Λαδι δεν καίει το δικό μας καθόλου στα 45000 χλμ.Τωρα τελευταία έχει αρχίσει λίγο να πατιναρει.Κατα τα λοιπά δεν έχει ζητήσειι άλλο πέρα από τα αναλώσιμα του. Ευχαριστω πολυ!
kayato Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 5:32 ΜΜ, JohnGr19 είπε Καλησπερα. Οποιος θελει ας μου γραψει μια γνωμη για honda wave. Ευχαριστω Το εχω 5 χρονια το ειχα παρει καινουριο εχω 40000 χλμ απροβληματιστα δε σκεφτομαι να το πουλησω
seseji Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 το εχω κ εγω 5 χρονια οπως ειπωθηκε κοντες σχεσεις ,πολυ καλη καταναλωση ,φαινομενικα πολυ πλαστικο ουσιαστικα κανενα προβλημα ,μονο αναλωσιμα κ εγω γενικως μια χαρα
FoizZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το εχω με συμπλεκτη στο χερι πολυ καλο λαδια μονο motul - ipone 10-40 χειμωνα καλοκαιρι , καθε πρωι 5 λεπτα ζεστεμα τουλαχιστον να σηκωσει λαδι σε ολο το μοτερ γιατι εχει μικρι αντλια λαδιου.. επισης εχει καταναλωση με βαρυ χερι 2.0 στα 100 αν εισαι ησυχος και το πας με 60-70 θα δεις και 1.6 180 χιλιομετρα να σε βγαζει το ντεποζιτο.. επισης τα μανησια λαστιχα ειναι για πατεμα γλυστρανε παρα πολυ βαλε michelin street pilot 60 Μπροστα 70 πισω.. αλλαγη λαδιων καθε 2000 -2500 χιλιομετρα οχι περισσοτερο και λαδι οτι ειπα πιο πανω το σασμαν με αυτα τα λαδια ειναι παρα πολυ μαλακο..επισης να προσεχεις τα πλαστικα τα γκρι μερη ειναι ψευτηκα οποτε μην τα πλενεις με πιεστικο.. εχω 28.000 χιλιομετρα ολα στο τερμα κοφτες σουζες 30 λεπτα κοφτη 4η δεν παθαινει τιποτα απλα παντα καλο ζεσταμα και μετα πιεστο το αιμα.. γνωμη ειναι οποιος το εχει να βαλει μια καμπανα x1r να εχει 6 ελατηρια ωστε να μην πατηναρι επειδη το μηχανακι βγαινει με χτενι και εχει μερικα προβληματα με το πατηναρισμα βεβαια εγω εβαλα συμπελκτη και καμπανα το πηγα σε αλλο επιπεδο..αυτα καταλλα μιαχαρα 115 χιλιομετρα στο κοντερ βαραει πραγματικα ειναι 103 χιλιομετρα μετρημενο απειρες φορες.. και κατι τελευταιο θα εχεις πολλα τρυξιματα στα πλαστικα αλλα εγω εβαλα ταινια διπλης οψεως και εγινε παλι πενα Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από FoizZ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα