Προς το περιεχόμενο

Η Samsung διέθεσε αναβάθμιση του λογισμικού για να διορθώσει τα ζητήματα με την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν το πιστευω!Αφού οι μηλοφιλοι μας έλεγαν ότι θα πάει 6μηνο και βαλε

Εδώ εσύ μας έλεγες ότι εμφανίστηκε μόνο σε ένα άτομο. 

Και έκατσε ολόκληρη samsung και έφτιαξε patch για ένα άτομο και τράπεζες απέκλεισαν την πρόσβαση στην ναυαρχίδα από τα ΕΛΟΜΑΣ. 

Κάτι παράξενα πράγματα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

18 λεπτά πριν, gthe είπε

Άστο όπου θες ή πάρτο και μαζί σου .... και ψάξε λίγο στα συστήματα ασφαλείας ποιο ειναι το βασικό και ευκολότερο στην υλοποίηση και στην επαλήθευση βιομετρικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται. Άσε μην ψάχνεις, θα σε βοηθήσω εγώ .... δαχτυλικό αποτύπωμα πρώτα και μετά σκανάρισμα ίριδας. Το face recognition είναι πολύπλοκο και απαιτητικό, για αυτό και τόσα χρόνια όλο και κάποια πράγματα διορθώνουν.

Κάτσε τώρα εσύ να δικαιολογήσεις γιατί η apple και η google ρίξανε τόσο χρήμα για να αφαιρέσουν ένα απλό σαρωτή. Και τσακωθείτε και μεταξύ σας ποιος το έκανε καλύτερα.
Το μόνο καλό είναι ότι τρώνε ζεστο ψωμάκι οι μηχανικοί στο Κουπερτίνο και στο Γκουγκλπλέξ με τόση δουλειά που έχει από πίσω.

Ας μην ήταν η Apple να βάλει αποτύπωμα σε κινητο, ακόμα θα ξεκλειδωνες το κινητό με ζωγραφιές και νούμερα. 

• Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 1

30 λεπτά πριν, gthe είπε

Άστο όπου θες ή πάρτο και μαζί σου .... και ψάξε λίγο στα συστήματα ασφαλείας ποιο ειναι το βασικό και ευκολότερο στην υλοποίηση και στην επαλήθευση βιομετρικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται. Άσε μην ψάχνεις, θα σε βοηθήσω εγώ .... δαχτυλικό αποτύπωμα πρώτα και μετά σκανάρισμα ίριδας. Το face recognition είναι πολύπλοκο και απαιτητικό, για αυτό και τόσα χρόνια όλο και κάποια πράγματα διορθώνουν.

Κάτσε τώρα εσύ να δικαιολογήσεις γιατί η apple και η google ρίξανε τόσο χρήμα για να αφαιρέσουν ένα απλό σαρωτή. Και τσακωθείτε και μεταξύ σας ποιος το έκανε καλύτερα.
Το μόνο καλό είναι ότι τρώνε ζεστο ψωμάκι οι μηχανικοί στο Κουπερτίνο και στο Γκουγκλπλέξ με τόση δουλειά που έχει από πίσω.

Τουλαχιστον η Google εβαλε ενα ανθρωπινο bezel στο 4 δεν εφτιαξε(αστο καλυτερα γιατι αν το πω θα πληγωσω κοσμο και δεν το θελω)

• Like 1
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, Jimmy08 είπε

Δεν είπα ότι το έκανε πρώτη. Είπα ότι το έκανε mainstream. 
Πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου;

Αν διάβαζες τι έγραψα ... εγώ έγραψα ότι οι φυσικοί fingerprint sensor δουλεύανε μια χαρά. Και εννοείτε ότι θα είναι πάντα οι πιο γρήγοροι. Μετά βαλθήκανε να τους κρύψουν κάτω από την οθόνη και μετα να τους αφαιρέσουν για χάρην του face recognition (που φυσικά υπερκοστολόγησε και άλλο τις συσκευές). 

• Like 1

2 λεπτά πριν, gthe είπε

Αν διάβαζες τι έγραψα ... εγώ έγραψα ότι οι φυσικοί fingerprint sensor δουλεύανε μια χαρά. Και εννοείτε ότι θα είναι πάντα οι πιο γρήγοροι. Μετά βαλθήκανε να τους κρύψουν κάτω από την οθόνη και μετα να τους αφαιρέσουν για χάρην του face recognition (που φυσικά υπερκοστολόγησε και άλλο τις συσκευές). 

Το διαβασα φίλε και συμφωνώ ότι δούλευαν μια χαρά και ίσως δεν υπήρχε λόγος να τους αλλάξουν. 

Πάντως νομίζω ότι οι τιμές θα ανέβαιναν έτσι και αλλιώς, ίσως με πιο αργό ρυθμο, με ή χωρίς αυτά. Τώρα πλέον βάζουν πάνω από 2 κάμερες, αδιαβροχοποιηση, 90Hz οθόνες...

• Super Moderators
51 minutes ago, ScorpioX777 said:

Αν δεν δω καταγγελια στη Samsung η στο ιντερνετ(πραγματικη) παγκοσμιως οτι καποιος σε αυτο το 3ημερο επωφεληθηκε θα ειναι σαν να μην υπηρξε...

Πως αλλάζουν οι καιροί και έρχεται η ώρα που χρησιμοποιούνται δικά μου επιχειρήματα σε υποτιθέμενα "σκάνδαλα" που αφορούσαν την Apple... :P

• Like 3
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Το διαβασα φίλε και συμφωνώ ότι δούλευαν μια χαρά και ίσως δεν υπήρχε λόγος να τους αλλάξουν. 

Πάντως νομίζω ότι οι τιμές θα ανέβαιναν έτσι και αλλιώς, ίσως με πιο αργό ρυθμο, με ή χωρίς αυτά. Τώρα πλέον βάζουν πάνω από 2 κάμερες, αδιαβροχοποιηση, 90Hz οθόνες...

Αυτά όλα, καλύτερες οθόνες, κάμερες κτλ, είναι καλοδεχούμενα από όλες τις εταιρίες ... δυστυχώς με έξτρα κόστος. Αλλά ο έρημος ο fingerprint scanner δεν είχε λόγω να αλλάξει. Επίσης βάλε στο μυαλό σου ότι όλοι οι developers και στα 2 οικοσυστήματα πρέπει να αλλάξουν και τις εφαρμογές να δουλεύουν τώρα με το face id κτλ

9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πως αλλάζουν οι καιροί και έρχεται η ώρα που χρησιμοποιούνται δικά μου επιχειρήματα σε υποτιθέμενα "σκάνδαλα" που αφορούσαν την Apple... :P

Ουτε δικο σου ουτε δικο μου ειναι, η κοινη λογικη λεει οτι χωρις πειστηρια δεν υπαρχει εγκλημα.

• Like 1

• Super Moderators
2 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ουτε δικο σου ουτε δικο μου ειναι, η κοινη λογικη λεει οτι χωρις πειστηρια δεν υπαρχει εγκλημα.

Να το θυμάσαι αυτό σε μελλοντικές συζητήσεις ε! :) 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Ας μην ήταν η Apple να βάλει αποτύπωμα σε κινητο, ακόμα θα ξεκλειδωνες το κινητό με ζωγραφιές και νούμερα. 

Όλα αυτή η apple τα έβγαλε.Παλι ονείρα βλέπετε και παραπληροφορείτε.Πρωτο κινητό με fingerprint scanner pantech GI100 2004 και στη συνέχεια toshiba G500.Το 2004 υπήρχαν iphone?

Επεξ/σία από Deadpool 1

• Super Moderators
1 minute ago, ScorpioX777 said:

Το ιδιο ισχυει και για εσενα.:)

Καταλαβαίνεις όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σα να μου λες: πλήρωσα για μια πόρτα ασφαλείας που η κλειδαριά είχε πρόβλημα και άνοιγε για πλάκα, αλλά δεν πειράζει ...γιατί ευτυχώς δεν μπήκαν κλέφτες μέχρι να το καταλάβω! ;) 

• Like 2

3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καταλαβαίνεις όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σα να μου λες: πλήρωσα για μια πόρτα ασφαλείας που η κλειδαριά είχε πρόβλημα και άνοιγε για πλάκα, αλλά δεν πειράζει ...γιατί ευτυχώς δεν μπήκαν κλέφτες μέχρι να το καταλάβω! ;) 

Εγω παντα μετραω το αποτελεσμα ποτε το αν...

55 λεπτά πριν, stafaf είπε

Εδώ εσύ μας έλεγες ότι εμφανίστηκε μόνο σε ένα άτομο. 

Και έκατσε ολόκληρη samsung και έφτιαξε patch για ένα άτομο και τράπεζες απέκλεισαν την πρόσβαση στην ναυαρχίδα από τα ΕΛΟΜΑΣ. 

Κάτι παράξενα πράγματα. 

Ποια η kokoabank?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...