A10B Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εκτός από τους άλλους οδηγούς και τους πεζούς, σκεφτείτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Μη βγείτε στο δρόμο αν δεν είστε -και σε καμία περίπτωση δεν είστε- έτοιμη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Το θέμα δεν είναι αν λαδώσεις...αλλά να φροντίσεις το λάδι σου να είναι ποιοτικό με χαμηλά λιπαρά και οξέα για να κάνει και καλό στον οργανισμό.
pasxaliskar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Όχι αν οδηγήσεις σωστά δεν σε κόβουν. Το 2008 το λάδι ήταν 250 και η επανεξέταση 150. Προτίμησα να μη λαδώσω, κόπηκα (όντως, σε οπισθογωνία έβγαλαν τη μεζούρα και ήμουν πάνω από το όριο), ξαναέδωσα και το πήρα μια εβδομάδα μετά. Πείτε όχι στα συστήματα που μας κατάντησαν εδώ... Κοπηκα 3 φορεσ στην πορεια (οδηγουσα απο τα 12) .. οι λογοι που κοβομουν ηταν γελιοι.. δν πληρωσα ευρω εξτρα.. τα λεφτα ταπερνει ο δασκαλος τα 150 .. εαν θελει στα περνει εαν δν θελει οχι .. προσοχη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, pasxaliskar said: Κοπηκα 3 φορεσ στην πορεια (οδηγουσα απο τα 12) .. οι λογοι που κοβομουν ηταν γελιοι.. δν πληρωσα ευρω εξτρα.. τα λεφτα ταπερνει ο δασκαλος τα 150 .. εαν θελει στα περνει εαν δν θελει οχι .. προσοχη Πλέον έχει αλλάξει και άλλο η κατάσταση. Βέβαια εξαρτάται από τι εννοείς "γελοίοι".
BlueBlade Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε Καλησπέρα ! Κάνω μάθημα οδήγησης σε μια σχολή σήματα και πρακτικά. Είμαι στο 7ο μάθημα και ακόμα βρίσκω δυσκολίες με συμπλέκτη γκάζι σε ανηφόρες κύριως. Θέλω να ρωτήσω κάτι . Τι ισχύει με το λάδωμα το 2018-2019? Περνάει ακόμα το λάδι ; Με τι τρόπο δίνεται ; Ποιος το ζητάει ; Μόνη μου το προτείνω ; Ευχαριστώ Δυστυχώς όσο υπάρχουν νέα παιδιά με μυαλά του 1970, μην περιμένετε να πάει αυτή η χώρα μπροστά. Δώσε τα 200€ χαρτζιλίκι ρε κοπελιά, βοήθησε και εσύ στο να συντηρηθεί ένας ακόμα καρκίνος που ταλαιπωρεί τόσους υποψήφιους οδηγούς τόσες δεκαετίες. Βοήθησε και εσύ στο να συνεχίσουν τα λαμόγια να πλουτίζουν για να κάνουν την δουλειά για την οποία έτσι και αλλιώς πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. Αν έρθει όμως η ώρα (δεν στο εύχομαι) ενας γιατρός να ζητήσει φακελάκι στο μέλλον για να κάνει καλά κάποιο δικό σου άνθρωπο, μην σου φανεί περίεργο και μην αντιδράσεις. Γιατί θα έχεις βάλει και εσύ το λιθαράκι σου για να υπάρχει ακόμα αυτή η νοοτροπία. Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να δώσεις τα μισά από τα λεφτά του λαδώματος για να κάνεις μαθήματα αφιερωμένα εκεί που δυσκολεύεσαι περισσότερο. Σε διαφορετική περίπτωση εύχομαι πραγματικά να πέσεις πάνω σε καθαρούς εξεταστές και να σε κόψουν μόνο από αντίδραση. 3
pasxaliskar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πλέον έχει αλλάξει και άλλο η κατάσταση. Βέβαια εξαρτάται από τι εννοείς "γελοίοι". ε τωρα πρεπει να σου πω λαιβ για να καταλαβεις αλλα οχι ηταν γελιοι , τουλαχιστον για μενα δν κρινεις ετσι εαν ξερει ν οδηγαει καποιος προφανως δν εννοω στοπ, μονοδρομους κλπ τα χοντρα.. εγω ειχα βγαλει το 2013 και το 2014 για μοτο 5 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε Καλησπέρα ! Κάνω μάθημα οδήγησης σε μια σχολή σήματα και πρακτικά. Είμαι στο 7ο μάθημα και ακόμα βρίσκω δυσκολίες με συμπλέκτη γκάζι σε ανηφόρες κύριως. Θέλω να ρωτήσω κάτι . Τι ισχύει με το λάδωμα το 2018-2019? Περνάει ακόμα το λάδι ; Με τι τρόπο δίνεται ; Ποιος το ζητάει ; Μόνη μου το προτείνω ; Ευχαριστώ το καλυτερο π εχεις ν κανεις ειναι βρες εναν φιλο η γονιο η γκομενο η οτιδηποτε να ξεκινησεις να κανετε βολτες να μαθεις το συμπλεκτη σε ανηφορα κατηφορα.. δν ειναι τιποτα ειναι καθαρα συνηθεια 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 δεν είναι του στυλ μου να τρολαρω στο φόρουμ αλλά τα θέλεις κοπέλια.Σαν να σε βλέπω ένα πραμα στο βίντεο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Το δίπλωμα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα δημόσιο αγαθό και τα μαθήματα να ξεκινάν από το λύκειο. Όπως είναι τώρα είναι πολύ ακριβό και φοβίζει/αγχώνει του εκπαιδευόμενους. Πολλοί εξεταστές δεν έχουν καν δίπλωμα (και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται). Στην Ιταλία και στην Αυστραλία βγάζεις δίπλωμα με 120€, στις ΗΠΑ από 20$.
kr0m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 ελλαδα οπως λεμε μπανανισταν. 7ο μαθημα και ΑΚΟΜΑ δεν μπορει να ξεκιναει με συμπλεκτη-γκαζι σε ανηφορες, σου λεει τι θα κανω μετα το 25...θα δωσω τα λεφτα για εξτρα μαθηματα; οχι φυσικα, θα τα δωσω για λαδι! yolo να πεσει το λαδι, και να χω το διπλωματακι ετοιμο. τοσο απλα! που να μπαινω σε κοπο τωρα εγω να κανω εξτρα μαθηματα μεχρι να μαθω να οδηγω καλυτερα, εξαλλου χρειαζομαι το διπλωμα το συντομοτερο, δε θελω να περιμενω! παμε να οργωσουμε τους δρομους μετα, εξαλλου εγω προσεχω σου λεει, δεν τρεχω, κοιταω τον δρομο και αλλα τετοια ωραια... καληνυχτα κεμαλ... 2
svartevarg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Κοπελια μαθε τα κ@λοσηματα / συμπλέκτη γκάζι και ασε τα λαδωματα γιατι ολο και καποιον θα σκοτωσεις και θα σκοτωθείς . Ειναι χαρακτηριστικο τελευταια ποσο επιθετικα και ατσαλα χωνονται ΚΑΙ νεοι οδηγοι τρεχουν και οποιον παρει ο χαρος . Πες τα ρε φίλε μου!!! Να πάρει η ευχή να πάρει!!! 5 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε Γιατί τώρα ετοιμάζομαι . ρωταω γιατί θέλω να περάσω ,αλλά δεν είμαι 100 % σίγουρη αν αυτό θα γίνει χωρίς να πληρώσω έξτρα . Όποτε ρωταω και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται Ρωταω γενικά για να ξέρω επειδή έχω ακούσει ότι και τέλειος να εισαι πάλι σε κόβουν αν δεν δώσεις . Ποσό μάλλον εγώ που δεν είμαι τέλεια και δυσκολεύομαι . Δεν θέλω να δώσω για αυτόματο γιατί έχω ξεκινήσει με ταχύτητες και έχω αυτοκίνητο με ταχύτητες. Κάνε προπόνηση στην οδήγηση μέσα στην πόλη για τουλάχιστον ένα χρόνο τακτικά. Αν σε κόψουν την πρώτη φορά, ξαναπροσπάθησε. Αν σε κόψουν και τη δεύτερη, ξαναπροσπάθησε... Χρησιμοποίησε τη θέλησή σου και μάθε από τα λάθη σου... Επίσης, μην πιστεύεις πάντα όσα ακούς. Δεν υπάρχουν τέλειοι οδηγοί, μόνο έμπειροι και με καλά αντανακλαστικά οδηγοί. Η αυτογνωσία σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι το όπλο σου για να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερη οδηγός. Βρες τον δικό σου μηχανισμό αναπλαισίωσης της θεωρητικής γνώσης σε πράξη. 24 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Το δίπλωμα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα δημόσιο αγαθό και τα μαθήματα να ξεκινάν από το λύκειο. Έτσι, έπρεπε. Αλλά κάποιοι έχουν συμφέροντα να μην γίνει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από svartevarg
MTX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Όχι αν οδηγήσεις σωστά δεν σε κόβουν. Το 2008 το λάδι ήταν 250 και η επανεξέταση 150. Προτίμησα να μη λαδώσω, κόπηκα (όντως, σε οπισθογωνία έβγαλαν τη μεζούρα και ήμουν πάνω από το όριο), ξαναέδωσα και το πήρα μια εβδομάδα μετά. Πείτε όχι στα συστήματα που μας κατάντησαν εδώ... το θέμα είναι ότι το σύστημα λέει όχι σε σένα ενώ είσαι άψογος αυτό είναι το πρόβλημα , το σύστημα το συμφέρει να σε κόψει ο παπάρας επειδή δεν λάδωσες γιατί θα πάρει τα 150 για επανεξέταση , άμα ήτανε τζάμπα η επανεξέταση δεν θα υπήρχε λάδωμα , γιατί λες αν κοπώ θα τα δώσω έτσι και αλλιώς σε παράβολα οποτε ας τα δώσω να ξεμπλέξω με τι πρώτη , άμα σου πω για τι λόγο με έκοψε εμενα τι πρώτη φορα θα πεθάνεις από τα γέλια , δεν έκανες λάθος αλλα ήσουνα λέει πολύ γρήγορος και σίγουρος , ενώ θα έπρεπε να είμαι ψαρωμένος και επιφυλακτικός σε κάθε κίνηση σαν νέος οδηγός που ήμουν , αφού δεν του έσπασα τα δόντια εκείνη τι μέρα να με χώσουνε και μέσα πάλι καλά , και μου λέει ο δάσκαλος αφού σου είπα άμα δεν λαδώσουμε δεν το παίρνεις και ο Σουμάχερ να είσαι .επειδή εγώ οδηγούσα χρονια πριν πάρω το δίπλωμα δεν περίμενα να με κόψουνε για κανένα λόγο..του είπα εγώ φιλε δεν λαδώνω 10 φορες θα πληρώσω επανεξέταση να τα πάρει το κράτος σε εσάς δεν τα δίνω , ευτυχώς με τι δεύτερη έπεσα σε πιο σοβαρό άτομο και ξεμπέρδεψα , ίσως να τους είπε και ο δάσκαλος αυτός δεν πρόκεται να δώσει , στο κόλπο σε όλο αυτό είναι ο δάσκαλος στο 99.9% τον περιπτώσεων , αυτός τα κανονίζει όλα γιατί είναι μέσα στο λάδωμα και αυτός με το μερίδιο του, εγώ αυτό κατάλαβα όχι ότι τον πείρε ο πόνος για σένα 1
korakios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Σε εμένα ήταν νόμιμα έξτρα μαθήματα . Ρωτά τον μήπως χρειάζεσαι επιπλέον . Τα λεφτά τα μοιράζονται μετά . Αν έχεις την καλοσύνη να ποστάρεις να μας πεις τι έγινε Ασχετο , θυμήθηκα πως από το άγχος μου πήγαιναν τα πόδια ,αφού με ρώτησαν γιατί δεν ξεκινώ και τους απάντησα προσπαθώ ! Στην πραγματικότητα με το ένα πόδι ξεπερνούσα
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Ανοιχτηκε θεμα προς συζητηση για λαδωμα εξεταστων για διπλωμα οδηγησης εν ετει 2019.... ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΛΕΜΕ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις