Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Κάνω μάθημα οδήγησης σε μια σχολή σήματα και πρακτικά. Είμαι στο 7ο μάθημα και ακόμα βρίσκω δυσκολίες με συμπλέκτη γκάζι σε ανηφόρες κύριως. Θέλω να ρωτήσω κάτι . Τι ισχύει με το λάδωμα το 2018-2019? Περνάει ακόμα το λάδι ; Με τι τρόπο δίνεται ; Ποιος το ζητάει ; Μόνη μου το προτείνω ; Ευχαριστώ 

• Sad 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Olgaki.blade είπε

Καλησπέρα ! Κάνω μάθημα οδήγησης σε μια σχολή σήματα και πρακτικά. Είμαι στο 7ο μάθημα και ακόμα βρίσκω δυσκολίες με συμπλέκτη γκάζι σε ανηφόρες κύριως. Θέλω να ρωτήσω κάτι . Τι ισχύει με το λάδωμα το 2018-2019? Περνάει ακόμα το λάδι ; Με τι τρόπο δίνεται ; Ποιος το ζητάει ; Μόνη μου το προτείνω ; Ευχαριστώ 

Καλησπέρα.

Ερώτησεις:

1-Γιατί θέλεις για το 2018-2019;

2-Ρωτάς γιατί θέλεις να λαδώσεις εσύ ή γιατί σκέφτεσαι μήπως σου ζητήσουν αυτοί;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα και ..μετραει ...Καπου στα 200 ευρω αλλα γιατι να τα δωσεις ?Το προβλημα σου ειναι πολυ κλασικο αλλα θα το συνηθισεις .

Εναλλακτικά πάρε αμάξι με αυτόματο κιβώτιο όπως η κόρη μου Πολύ καλό αν και θα έπρεπε να μάθεις και με χειροκίνητο όπως έμαθε. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, charilaos είπε

Καλησπέρα.

Ερώτησεις:

1-Γιατί θέλεις για το 2018-2019;

2-Ρωτάς γιατί θέλεις να λαδώσεις εσύ ή γιατί σκέφτεσαι μήπως σου ζητήσουν αυτοί;

Γιατί τώρα ετοιμάζομαι . 

ρωταω γιατί θέλω να περάσω ,αλλά δεν είμαι 100 % σίγουρη αν αυτό θα γίνει χωρίς να πληρώσω έξτρα . Όποτε ρωταω και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται 

37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και ..μετραει ...Καπου στα 200 ευρω αλλα γιατι να τα δωσεις ?Το προβλημα σου ειναι πολυ κλασικο αλλα θα το συνηθισεις .

Εναλλακτικά πάρε αμάξι με αυτόματο κιβώτιο όπως η κόρη μου Πολύ καλό αν και θα έπρεπε να μάθεις και με χειροκίνητο όπως έμαθε. 

Ρωταω γενικά για να ξέρω επειδή έχω ακούσει ότι και τέλειος να εισαι πάλι σε κόβουν αν δεν δώσεις . Ποσό μάλλον εγώ που δεν είμαι τέλεια και δυσκολεύομαι . Δεν θέλω να δώσω για αυτόματο γιατί έχω ξεκινήσει με ταχύτητες και έχω αυτοκίνητο με ταχύτητες.

• Confused 1
  • Sad 2
  • Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Olgaki.blade said:

Γιατί τώρα ετοιμάζομαι . 

ρωταω γιατί θέλω να περάσω ,αλλά δεν είμαι 100 % σίγουρη αν αυτό θα γίνει χωρίς να πληρώσω έξτρα . Όποτε ρωταω και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται 

Ρωταω γενικά για να ξέρω επειδή έχω ακούσει ότι και τέλειος να εισαι πάλι σε κόβουν αν δεν δώσεις . Ποσό μάλλον εγώ που δεν είμαι τέλεια και δυσκολεύομαι . Δεν θέλω να δώσω για αυτόματο γιατί έχω ξεκινήσει με ταχύτητες και έχω αυτοκίνητο με ταχύτητες.

Όχι αν οδηγήσεις σωστά δεν σε κόβουν. Το 2008 το λάδι ήταν 250 και η επανεξέταση 150. Προτίμησα να μη λαδώσω, κόπηκα (όντως, σε οπισθογωνία έβγαλαν τη μεζούρα και ήμουν πάνω από το όριο), ξαναέδωσα και το πήρα μια εβδομάδα μετά. Πείτε όχι στα συστήματα που μας κατάντησαν εδώ...

• Like 20
  • Thanks 6
Δημοσ.

...να βάλεις τον εγωισμό σου μπροστά, να γίνεις ικανή (εάν δεν είσαι ακόμα σε αυτό το επίπεδο) κ να το πάρεις με την αξία σου... Κάνε το στον εαυτό σου!

Ναι, κ τα τρία διπλώματα μου (αυτοκίνητο-μηχανη-ταχυπλοο) τα πήρα με μαθήματα κ διαβάζοντας, μόνο!

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πέσεις σε ''στραβή΄' επιτροπή εξεταστών....(θα το καταλάβεις αμέσως όταν θα πας να δώσεις) θα σου ''μιλήσει-κλείσει το μάτι'' ο δασκαλος που σου κάνει τα μαθήματα οδήγησης για το ''λαδόσημο''..αν θες να μην δώσεις τότε νομίζω πρέπει να κάνεις ξανά μαθήματα για να δώσεις και πάλι για την επόμενη εξέταση..άρα είναι στο χέρι σου τι θα αποφασίσεις.

Επεξ/σία από Reaper Lords
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Olgaki.blade είπε

Εχεις σκεφτεί ότι αν δεν τα καταφέρνεις τώρα τι θα σου προσφέρει το λάδωμα;:Αλλος ένας επικίνδυνος οδηγός στο δρόμο;

• Like 12
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Εχεις σκεφτεί ότι αν δεν τα καταφέρνεις τώρα τι θα σου προσφέρει το λάδωμα;:Αλλος ένας επικίνδυνος οδηγός στο δρόμο;

Ναι, ενώ όσοι δεν λαδώνουν δεν είναι το ίδιο επικίνδυνοι....Όλοι οι νέοι οδηγοί είναι έτσι, γιατί απλά τα μαθήματα έτσι όπως γίνονται στην Ελλάδα δεν σου εξασφαλίζουν ότι ξέρεις να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες και μαθαίνεις στου κασίδι το κεφάλι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, telis είπε

Ναι, ενώ όσοι δεν λαδώνουν δεν είναι το ίδιο επικίνδυνοι....Όλοι οι νέοι οδηγοί είναι έτσι, γιατί απλά τα μαθήματα έτσι όπως γίνονται στην Ελλάδα δεν σου εξασφαλίζουν ότι ξέρεις να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες και μαθαίνεις στου κασίδι το κεφάλι

Τοτε να τα χορηγούν τα διπλώματα μαζί με την ταυτότητα,χωρίς εξετάσεις ,τίποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Τοτε να τα χορηγούν τα διπλώματα μαζί με την ταυτότητα,χωρίς εξετάσεις ,τίποτα.

Έλα τώρα θέλεις να μιλάμε τι γίνεται στην πραγματικότητα ή θέλεις να κουνάς το δάχτυλο; Η πραγματικότητα είναι ότι ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί είναι επικίνδυνοι λόγω απειρίας, άγχους και έλλειψης σοβαρής πρακτικής εξάσκησης που τελικά γίνεται στον δρόμο και ανάμεσά μας. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, telis είπε

ότι ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί είναι επικίνδυνοι λόγω απειρίας, άγχους και έλλειψης σοβαρής πρακτικής εξάσκησης

Και οι παλιοί λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης, σταρχιδισμού και απροσεξίας.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 13
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολγάκι, απ' ότι καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σου για το θέμα πηγάζει από εδώ:

2 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε

Είμαι στο 7ο μάθημα και ακόμα βρίσκω δυσκολίες με συμπλέκτη γκάζι σε ανηφόρες κύριως.

Εγώ σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά που προορίζεις για λαδωμα ώστε με αυτά να κάνεις μερικά μαθήματα παραπάνω, μέχρι να είσαι και να νιώθεις άνετη. 

Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, το αμάξι σου και φυσικά τους γύρω σου. 

Το λάδωμα ίσως σου δώσει το χαρτί, αλλά δεν θα σου λύσει κανένα πρακτικό πρόβλημα. Αντίθετα, μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ περισσότερα (εύχομαι να μη σου συμβεί).

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 9
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...