Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello all, 

Θέλω λιγάκι την βοήθεια σας για το ζεστό αφρόγαλο για cappuccino, ξέρω ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο και έχω τα περισσότερα. 

Έχω 2 απορίες όμως, γιατί το γάλα δεν γίνεται κρέμα και το καίω.

1)παίζει ρόλο αν το γάλα είναι κρύο ή ζεστό

2)Χρησιμοποιώ το NOVO το οποίο από όσο γνωρίζω προορίζεται για αυτή την δουλειά, μήπως δεν είναι της προκοπής?

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

Hello all, 

Θέλω λιγάκι την βοήθεια σας για το ζεστό αφρόγαλο για cappuccino, ξέρω ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο και έχω τα περισσότερα. 

Έχω 2 απορίες όμως, γιατί το γάλα δεν γίνεται κρέμα και το καίω.

1)παίζει ρόλο αν το γάλα είναι κρύο ή ζεστό

2)Χρησιμοποιώ το NOVO το οποίο από όσο γνωρίζω προορίζεται για αυτή την δουλειά, μήπως δεν είναι της προκοπής?

 

1) Παίζει ρόλο ναι. Αν είναι κρύο το γάλα έχεις περισσότερο χρόνο ώστε να το φουσκώσεις από το να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. 

2) Χρησιμοποίησε γάλα πάνω από 3.5% λιπαρά και πάνω μόνο, νομίζω πως είναι και το πιο σημαντικό από ολα. Τώρα Κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα δεν είμαι σίγουρος.

Και κάτι τελευταίο που δεν μας είπες σε τι μηχανή προσπαθείς να κάνεις αφρογαλο;

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dkstopo είπε

θέλει τρόπο, έχει μυστικά, πανε σε ενα καφέ να σου δείξουν. (με το γάλα σου μαζί) 

Απλά να τους διευκρινίσει πως είναι γάλα πριν το χύσει κατα λάθος κάπου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...