skepasti21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Hello all, Θέλω λιγάκι την βοήθεια σας για το ζεστό αφρόγαλο για cappuccino, ξέρω ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο και έχω τα περισσότερα. Έχω 2 απορίες όμως, γιατί το γάλα δεν γίνεται κρέμα και το καίω. 1)παίζει ρόλο αν το γάλα είναι κρύο ή ζεστό 2)Χρησιμοποιώ το NOVO το οποίο από όσο γνωρίζω προορίζεται για αυτή την δουλειά, μήπως δεν είναι της προκοπής?
RedPriest Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Hello all, Θέλω λιγάκι την βοήθεια σας για το ζεστό αφρόγαλο για cappuccino, ξέρω ότι υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο και έχω τα περισσότερα. Έχω 2 απορίες όμως, γιατί το γάλα δεν γίνεται κρέμα και το καίω. 1)παίζει ρόλο αν το γάλα είναι κρύο ή ζεστό 2)Χρησιμοποιώ το NOVO το οποίο από όσο γνωρίζω προορίζεται για αυτή την δουλειά, μήπως δεν είναι της προκοπής? 1) Παίζει ρόλο ναι. Αν είναι κρύο το γάλα έχεις περισσότερο χρόνο ώστε να το φουσκώσεις από το να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. 2) Χρησιμοποίησε γάλα πάνω από 3.5% λιπαρά και πάνω μόνο, νομίζω πως είναι και το πιο σημαντικό από ολα. Τώρα Κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα δεν είμαι σίγουρος. Και κάτι τελευταίο που δεν μας είπες σε τι μηχανή προσπαθείς να κάνεις αφρογαλο; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από RedPriest
dkstopo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 θέλει τρόπο, έχει μυστικά, πανε σε ενα καφέ να σου δείξουν. (με το γάλα σου μαζί)
zx1234r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dkstopo είπε θέλει τρόπο, έχει μυστικά, πανε σε ενα καφέ να σου δείξουν. (με το γάλα σου μαζί) Απλά να τους διευκρινίσει πως είναι γάλα πριν το χύσει κατα λάθος κάπου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα