skiabox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 4:53 ΜΜ, krakozia είπε Πρεμιερα σημερα. HBO οποτε...... Αξίζει;
star12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Αξίζει; με το παραπανω
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα...υπάρχει κάποιος που να εχει ασχοληθεί με το «the handmaid’s tale» να μου πει εντυπώσεις και αν αξιζει;;;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Καλησπέρα...υπάρχει κάποιος που να εχει ασχοληθεί με το «the handmaid’s tale» να μου πει εντυπώσεις και αν αξιζει;;; Εγώ φίλε έχω ασχοληθεί προσωπικά. Πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Σκοτεινό δυστοπικό environment, αργό pacing, εξαιρετικές ερμηνείες, υποβλητική μουσική. 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Βγηκε η 2η σεζον του Sex Education στο Neftlix 3
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βλεπει καποιος αλλος The morning show? Ειναι σειρα στο Apple TV με Jeniffer Aniston. Kαλη παραγωγη, και υποτιθεται ειναι δραμα αλλα δε θα το ελεγα. Γενικα βλεπεται ευχαριστα, οποιος θελει να δει κατι ελαφρυ. Εχει δυνατο καστ Βαζω και ενα τραιλερ για οποιον ενδιαφερεται Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από najinblue3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Το Newsroom ήταν κλάσης ανώτερο, αλλά και πάλι μια χαρά είναι κι αυτό. Βέβαια δεν θέλουν να το πάνε προς τα εκεί, δλδ το "how to" των ειδήσεων ή μια εκπομπής. 3
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το Newsroom ήταν κλάσης ανώτερο, αλλά και πάλι μια χαρά είναι κι αυτό. Βέβαια δεν θέλουν να το πάνε προς τα εκεί, δλδ το "how to" των ειδήσεων ή μια εκπομπής. Απιστευτη σειραρα πραγματικα το Newsroom, με πρωταγωνισταρα. Ειναι πιο ελαφρυ το Morning show αλλα βλεπεται πολυ ανετα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 E ναι, Aaron Sorkin + HBO ftw. Κρίμα που κόπηκε αν και δεν το έκλεισαν άσχημα, θα ήθελα όμως άλλη μια season. 1
xavier Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 και τα sports night, Studio 60 on the Sunset Strip επισης του sorkin παρομοια συνταγη
tzoxanias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 4:00 ΜΜ, kjtzemis είπε Καλησπέρα...υπάρχει κάποιος που να εχει ασχοληθεί με το «the handmaid’s tale» να μου πει εντυπώσεις και αν αξιζει;;; Φουτουριστικό χωρίς να είναι στο μακρυνό μέλλον, αλλά σκοτεινό και σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις "εγκλωβισμένος"... Αξίζει μια δοκιμή!
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Οποιος δεν εχει δει ακομα το Sex Education να ξεκινησει asap, πολυ καλυτερη η 2η σεζον οσο εχω δει απο την 1η, ο Οτις ειναι ενας Θελουλης. Βελτιωσανε και το soundtrack που ηταν ηδη παρα πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα