Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον τελικά το Warrior Nun δεν είναι κακο. Σίγουρα είναι λιγο messed up αλλα βλεπεται ευχαριστα. Το τελειωσα άνετα. 

Στα θετικά του οτι δεν εχει teen drama, τουλάχιστον οχι πολυ. 

Ερωτηση: 

Spoiler

Καταλαβε κανεις τι φαση με τον πιτσιρικα τον γιο της Τζιλιαν?

Επισης τους αλλους τους οπορτουνες φίλους της Ειβα τι τους ειχε, αφου τελικά ήταν σεναριακα αχρείαστοι..

• Like 1
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stormrain είπε

Λοιπον τελικά το Warrior Nun δεν είναι κακο. Σίγουρα είναι λιγο messed up αλλα βλεπεται ευχαριστα. Το τελειωσα άνετα. 

Στα θετικά του οτι δεν εχει teen drama, τουλάχιστον οχι πολυ. 

Ερωτηση: 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καταλαβε κανεις τι φαση με τον πιτσιρικα τον γιο της Τζιλιαν?

Επισης τους αλλους τους οπορτουνες φίλους της Ειβα τι τους ειχε, αφου τελικά ήταν σεναριακα αχρείαστοι..

Στα λεγα εγω 😛

Δημοσ.

Είδα το Brotherhood του Netflix. Αν και από το θέμα περίμενα περισσότερα η σειρά ωστόσο είνσι αρκετά καλή. 

Δημοσ.

Το ξεκινησα και εγω το warrior nun και η αληθεια ειναι οτι δε με απογοητευσε και πιστευω οτι εχει αρκετα χαμηλη βαθμολογια, ενω πολλα σκουπιδια σαφως κατωτερα εχουν πανω απο 8. Βλεπε Lucifer π.χ.......

• Confused 1
Δημοσ.

Έχετε δει το Fear City: New York vs the mafia;

Το βρήκα στο netflix και μου θύμισε τα "καλά παιδιά" (good fellas) το οποίο μπορεί να το έχω 5 φορές, αλλά σε μορφή ντοκυμαντέρ.

Ξεκίνησα το πρώτο επεισόδιο και τα είδα όλα με τη μία. Μακάρι να βγάλουν κι άλλες τέτοιες σειρές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα τους υποψηφιους για τα emmys, 26 για το watchmen, πραγματικα απιστευτο. Το better call saul δεν εχει ουτε ενα για main actors, mr robot 0, δεν καταλαβαινω τι βραβεια δινουν. 

Επισης δε μπορω να καταλαβω τις τοσες υποψηφιοτητες του Morning show...

We live in a world where The Mandalorian and Stranger Things got drama noms over Mr. Robot....

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Επειδή Apple βρε @najinblue3.

Τα Emmys γενικά ήταν πάντα λίγο ΓΤΠ.

Δημοσ.

είδα το bitten στο netflix. 3 σεζον. πολύ ευχάριστη έκπληξη. δε βαρέθηκα σε κανένα επεισόδιο και ολοκληρώνεται κιόλας  στη 3η σεζόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, konnak είπε

Επειδή Apple βρε @najinblue3.

Τα Emmys γενικά ήταν πάντα λίγο ΓΤΠ.

Να μην δινουν μια υποψηφιοτητα στο βασικο καστ του Better Call Saul γινεται κομπλεξικο πλεον, δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δε δινουν στην Rhea Seehorn αυτο που αξιζει. Μην μιλησω για τον Malek,  για τον Tom Pelphrey του Ozark και ποσα αλλα. Παλι καλα βαλανε τον Bateman υποψηφιο...

Επεξ/σία από najinblue3
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ειδα τους υποψηφιους για τα emmys, 26 για το watchmen, πραγματικα απιστευτο. Το better call saul δεν εχει ουτε ενα για main actors, mr robot 0, δεν καταλαβαινω τι βραβεια δινουν. 

We live in a world where The Mandalorian and Stranger Things got drama noms over Mr. Robot....

Για το Morning Show θα διαφωνήσω. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία και αξίζει πέρα για πέρα τις υποψηφιότητές του. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Για το Morning Show θα διαφωνήσω. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία και αξίζει πέρα για πέρα τις υποψηφιότητές του. 

Ειναι καλη σειρα σιγουρα, αλλα δε δικαιολογει τα drama lead actress, drame lead actor, οταν δεν εχουν βαλει τον Malek, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk. Ειναι πραγματικα απιστευτο να δινουν στην Aninton υποψηφιοτητα και οχι στην Rhea, δεν γινεται πως να το πω πιο απλα.  Η Rhea Seehorn ειναι ο καλυτερος γυναικειος ρολος που εχει υπαρξει τελευταια, μαζι με την Ruth του Ozark

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ειναι καλη σειρα σιγουρα, αλλα δε δικαιολογει τα drama lead actress, drame lead actor, οταν δεν εχουν βαλει τον Malek, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk. Ειναι πραγματικα απιστευτο να δινουν στην Aninton υποψηφιοτητα και οχι στην Rhea, δεν γινεται πως να το πω πιο απλα.  Η Rhea Seehorn ειναι ο καλυτερος γυναικειος ρολος που εχει υπαρξει τελευταια, μαζι με την Ruth του Ozark

Ξέρεις πώς είναι αυτά, πάντα θα υπάρχουν αδικίες. Εξαιρετικές πάντως  καί οι δύο γυναίκες ηθοποιοί- ρόλοι που αναφέρεις και οι σειρές καταπληκτικές. Αλλά η Jennifer Aniston ήταν πάρα πολύ καλή, για πρώτη φορά με εξέπληξε ευχάριστα με την ερμηνεία της. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Ξέρεις πώς είναι αυτά, πάντα θα υπάρχουν αδικίες. Εξαιρετικές πάντως  καί οι δύο γυναίκες ηθοποιοί- ρόλοι που αναφέρεις και οι σειρές καταπληκτικές. Αλλά η Jennifer Aniston ήταν πάρα πολύ καλή, για πρώτη φορά με εξέπληξε ευχάριστα με την ερμηνεία της. 

Ισχυει ηταν πολυ καλη στο morning show, γενικα το καστ ηταν εξαιρετικο μεχρι και τους 2ους ρολους. Απλα τρελαθηκα με την "αδικια" που τρωει το better call saul και το mr robot.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να δω σειρές με περιεχόμενο για τα ναρκωτικά της κολομβίας 

να δω το narcos και το pablo escobar; και αν ναι με ποια σειρά? 

επίσης το narcos: mexico είναι η συνέχεια του narcos? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, p_under είπε

θέλω να δω σειρές με περιεχόμενο για τα ναρκωτικά της κολομβίας 

να δω το narcos και το pablo escobar; και αν ναι με ποια σειρά? 

επίσης το narcos: mexico είναι η συνέχεια του narcos? 

Ξεκινα το narcos.. 

Το narcos mexico ειναι η συνεχεια αλλα ειναι εντελως διαφορετικη ιστορία.. Ειναι στο Μεξικο.. 

Το Pablo esobar είναι αλλη σειρα άλλης παραγωγής, παρομοιας ιστορίας.. 

Δες κ το Ελ Τσαπο.. Εμενα μ αρεσε παρα πολυ!! 

Επεξ/σία από Πανος999
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...