lactate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καμιά καλή σειρά στο νετφλιξ; Γιατί φοβάμαι ότι μόνο βλακείες έχει. Από σειρές γενικά που έχω δει και μαρεσαν είναι το penny dreadful, ο witcher (δεν τρελάθηκα αλλά ήταν καλούτσικη η ιδέα του άλλο που δεν τους βγήκε) και από ανιμέ λατρεύω το full metal alchemist. Έχετε κάτι να προτείνετε;
xavier Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) metacritic εχει 66 που δεν ειναι τραγικο stateless? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από xavier
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 3/7/2020 στις 6:24 ΠΜ, xavier είπε warrior nun ειδε καποιος κανα επεισοδιο? το ξεκινησες τελικα? εγω εφτασα στη μεση και tbh δεν καταλαβαινω τις βαθμολογιες
xavier Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, najinblue3 είπε το ξεκινησες τελικα? εγω εφτασα στη μεση και tbh δεν καταλαβαινω τις βαθμολογιες το τελειωσα εχει χαζομαριτσες μεσα, με λιγο καλυτερο γραψιμο θα μπορουσε να απογειωθει(μιλαω για τους διαλογους, το σεναριο ειναι μια χαρα)...τη βαθμολογια στο μετακριτικ τη θεωρω δικαια...δεν ειναι κανα αριστουργημα αλλα εχει ωραιο κονσεπτ, εμενα με κρατησε. τελειωνει λιγο περιεργα παντως, οταν φτασεις θα καταλαβεις Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από xavier 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, xavier είπε το τελειωσα εχει χαζομαριτσες μεσα, με λιγο καλυτερο γραψιμο θα μπορουσε να απογειωθει(μιλαω για τους διαλογους, το σεναριο ειναι μια χαρα)...τη βαθμολογια στο μετακριτικ τη θεωρω δικαια...δεν ειναι κανα αριστουργημα αλλα εχει ωραιο κονσεπτ, εμενα με κρατησε. τελειωνει λιγο περιεργα παντως, οταν φτασεις θα καταλαβεις ποτε το τελειωσες ρε θηριο haha συμφωνω με οτι λες, το προβλημα ειναι οι διαλογοι περισσοτερο, και η γκρινια της Ειβα σε καθε επεισοδιο 😅Προσωπικα μεχρι τωρα ενα 7.5 το δινω
totalius Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 2:35 ΜΜ, lactate είπε Καμιά καλή σειρά στο νετφλιξ; Γιατί φοβάμαι ότι μόνο βλακείες έχει. Από σειρές γενικά που έχω δει και μαρεσαν είναι το penny dreadful, ο witcher (δεν τρελάθηκα αλλά ήταν καλούτσικη η ιδέα του άλλο που δεν τους βγήκε) και από ανιμέ λατρεύω το full metal alchemist. Έχετε κάτι να προτείνετε; Εξαρτάται αν έχεις δει καποια παλαιότερα πχ Narcos , Dark , Ozark κλπ Απο των τελευταίων μηνων δε βλέπεται τιποτα
HALF EVIL Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Ξεκινάω το πρώτο επεισόδιο , στα δέκα πέντε λεπτά , Spoiler χτυπάει ένα αυτοκίνητο την πρωταγωνίστρια μπροστά σε εκατό άτομα, εκτοξεύεται μέσα σε ένα μαγαζί με ρούχα, βγαίνει ντυμένη κυρία και κανένας δεν αναρωτήθηκε τι έγινε η κοπέλα που χτύπησε το βανακι. ε , εκεί επιτόπου τρώει άκυρο. Next. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ξεκινάω το πρώτο επεισόδιο , στα δέκα πέντε λεπτά , Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου χτυπάει ένα αυτοκίνητο την πρωταγωνίστρια μπροστά σε εκατό άτομα, εκτοξεύεται μέσα σε ένα μαγαζί με ρούχα, βγαίνει ντυμένη κυρία και κανένας δεν αναρωτήθηκε τι έγινε η κοπέλα που χτύπησε το βανακι. ε , εκεί επιτόπου τρώει άκυρο. Next. δωστου μια ευκαιρια, δεν ειναι τοπ σειρα αλλα βλεπεται ανετα τωρα το καλοκαιρακι
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Θα δούμε. Ξεκίνησα το ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ. Δείχνει υποσχόμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 το white lines δες απο τον σκηνοθετη του de papel .αξιζει
totalius Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Σκετη σαπίλα αυτη τη περιοδο το Netflix . Πραγματικα δεν υπάρχει το παραμικρό να δεις εκτος του Dark απο τα τελευταία. Ξεκίνησα το Little fires everywhere https://www.imdb.com/title/tt8089592/?ref_=nv_sr_srsg_0 φαινεται καλό στο 1ο επ. τουλαχιστον.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο Warrior Nun. Δεν ξερω αν μου αρεσει ή αν το σιχαινομαι πραγματικα.
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, stormrain είπε Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο Warrior Nun. Δεν ξερω αν μου αρεσει ή αν το σιχαινομαι πραγματικα. ακριβως το ιδιο επαθα και εγω. Imho αξιζει να το δεις, βλεπεται ανετα και το θεμα της σειρας ειναι πολυ ωραιο. Λιγο τη γκρινια της πρωταγωνιστριας να μην ειχε, θα ηταν super 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ακριβως το ιδιο επαθα και εγω. Imho αξιζει να το δεις, βλεπεται ανετα και το θεμα της σειρας ειναι πολυ ωραιο. Λιγο τη γκρινια της πρωταγωνιστριας να μην ειχε, θα ηταν super Ε τωρα θα το συνεχισω αφου το αρχισα και θα σου πω στο τελος. Ετσι κι αλλιως δεν εκτιμω τον χρονο μου οποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα