Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fylatos είπε

Οι πιο πολλοί έχουν όλο το cc γιατί οι πελάτες τους στέλνουν ότι να ναι αρχεία ή επειδή παρέχουν και τέτοιες υπηρεσίες (κάρτες, φυλλάδια, ημερολόγια κλπ).

Είναι πολύ πονεμένη ιστορία τα τυπογραφεία και το γιατί αμοίβονται τόσο και το τι κάνουν τελικά και με πόση γκρίνια.

Κατάλαβα, εάν ποτέ ασχοληθώ με το print θα περάσω καλά.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, filipN είπε

- Η έλλειψη ανταγωνισμού δημιουργήθηκε γιατί όλοι αγοράζουν φανατικά μόνο Adobe.

Σε ορισμένους κλάδους, όπως στον δικό σου, είπαν "αφήνομαι και ενδίδω" (στην Adobe) από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα προγράμματά της.

- Αλλοι κλάδοι, είναι λιγότερο εξαρτημένοι γιατί απλούστατα οι περισσότεροι απασχολούμενοι σε αυτούς αντιμετώπισαν από την αρχή το λογισμικό ως εργαλείο που εξουσιάζουν και δεν τους εξουσιάζει και υποστήριζαν συνεχώς όλες τις εναλλακτικές λύσεις, από τα σπάργανά τους ακόμα.

- Γνωρίζω κορυφαίους φωτογράφους, που βγάζουν περισσότερα από όσα βγάζουν μαζί 100 χειριστές λογισμικού και δεν χρησιμοποίησαν προγράμματα της Adobe μετά την έκδοση CS2.

Τα αποτελέσματα του "αφήνομαι και ενδίδω" στην ποιό ακραία τους μορφή!

Σωστά τα λες, το πρόγραμμα το εξουσιάζεις εσύ όχι αυτό εσένα, δεν με ενδιαφέρουν τα προγράμματα τούς πλέον κάνω την δουλειά μου με εναλλακτικά προγράμματα, σχέδιο η UI στο draw plus 5x, inkscape, ιστοσελίδες στο bootstrap HTML5, clipping path εικόνας τα καταφέρνει άνετα και το gimp, photoplus άντε και κανένα φυλλάδιο στο Page plus. Επειδή εμένα μου αρέσει το σχέδιο και περνάω την ώρα μου με αυτό πρέπει να δίνω 25 ευρώ στο illustrator δεν το κατάλαβα αυτό. Ποτέ δεν μου άρεσε η νοοτροπία της Adobe 800 ευρώ το πρόγραμμα έλεος....

28 λεπτά πριν, ps3bagg είπε

Σωστά τα λες, το πρόγραμμα το εξουσιάζεις εσύ όχι αυτό εσένα, δεν με ενδιαφέρουν τα προγράμματα τούς πλέον κάνω την δουλειά μου με εναλλακτικά προγράμματα, σχέδιο η UI στο draw plus 5x, inkscape, ιστοσελίδες στο bootstrap HTML5, clipping path εικόνας τα καταφέρνει άνετα και το gimp, photoplus άντε και κανένα φυλλάδιο στο Page plus. Επειδή εμένα μου αρέσει το σχέδιο και περνάω την ώρα μου με αυτό πρέπει να δίνω 25 ευρώ στο illustrator δεν το κατάλαβα αυτό. Ποτέ δεν μου άρεσε η νοοτροπία της Adobe 800 ευρώ το πρόγραμμα έλεος....

Το μόνο πράγμα που με στεναχωρεί από την serif είναι ότι δεν βγάζουν τα προγράμματα σε Linux. Ενώ χιλιάδες άλλες εφαρμογές τα έχουν unreal engine, unity και άλλα, περιμένω μπας! Άμα τα βγάλουν ποτέ από εμένα αριβερτενσι Microsoft 😎

Επεξ/σία από ps3bagg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...