lostgravity Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια με την εξής περίπτωση, Εχω ενα νεο laptop στο οποίο εχω περάσει windows 10, παράλληλα εχω και έναν δεύτερο ανεξάρτητο σκληρό δίσκο τον οποιο χρησιμοποιούσα σε αλλο laptop παλιότερα. Στον δεύτερο αυτον δίσκο (που ηταν αυτός απο τον οποίο εκανε boot το παλιο laptop) εχω περασμένα windows 7. Αυτο που θελω ειναι να αποκτήσω πρόσβαση παλι στα αρχεία που ειχα στον παλιο δίσκο μέσω του καινούριου laptop. Ωστόσο το προβλημα είναι οτι συνδέοντάς τον παλιό δίσκο στο καινουριο laptop (με sata-usb καλωδιο σαν external) δεν εχω πρόσβαση καθόλου στα αρχεία που υπάρχουν εκει, ναι μεν εμφανίζεται οτι εχει συνδεθεί ενας νεος δίσκος αλλα visible ειναι μονο ενα recovery folder και τιποτα αλλο... Κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να αποκτήσω πρόσβαση πάλι σε αυτα τα αρχεία? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μήπως τον είχες κλειδώσει τον δίσκο; Σύνδεσε τον δίσκο και κάνε δεξί κλικ->Διαχείριση στον εικονίδιο Υπολογιστής και πήγαινε στη διαχείριση δίσκων. Το σου εμφανίζει εκεί για τον 2ο δίσκο; Μήπως για κάποιον λόγο δεν πήρε γράμμα δίσκου; Αν μπορείς ένα screenshot από την διαχείριση (ALT+PrtScr για να πάρεις μόνο το παράθυρο αυτό).
lostgravity Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως τον είχες κλειδώσει τον δίσκο; Σύνδεσε τον δίσκο και κάνε δεξί κλικ->Διαχείριση στον εικονίδιο Υπολογιστής και πήγαινε στη διαχείριση δίσκων. Το σου εμφανίζει εκεί για τον 2ο δίσκο; Μήπως για κάποιον λόγο δεν πήρε γράμμα δίσκου; Αν μπορείς ένα screenshot από την διαχείριση (ALT+PrtScr για να πάρεις μόνο το παράθυρο αυτό). Τελικα δοκιμασα με ενα άλλο sata καλωδιο και τον είδε κανονικά...ευχαριστώ πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα