JTRGamer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Εχω τον ryzen 5 2600x και θα τον πουλήσω μεθαυριο .Το θέμα είναι οτι έχω χασει το κουτί του και την συσκευασία του Πώς να συσκευάσω τον επεξεργαστή για να τον πουλήσω; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από JTRGamer
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Καλημέρα. Εχω τον ryzen 5 2600x και θα τον πουλήσω μεθαυριο .Το θέμα είναι οτι έχω χασει το κουτί του και την συσκευασία του Πώς να συσκευάσω τον επεξεργαστή για να τον πουλήσω; Καλησπέρα, μπορείς να τον «καρφωσεις» σε ένα foam pad για να μην χαλάσουν τα πινάκια. Όχι με δύναμη όμως ετσι; Μην τα στραβώσει τότε. Και μετα από πάνω ταινία να μην κουνιέται. Και όλο μαζί σε φάκελο ή κουτάκι. 2 1
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Άλλη φορά να μην αγοράζεις AMD , να παίρνεις Intel που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα
JTRGamer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Άλλη φορά να μην αγοράζεις AMD , να παίρνεις Intel που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα Ιδιες επιδόσεις έχουν οι AMD με τους Intel
@kostis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Πριν 20 ημέρες πούλησα έναν i5 8600k. Δεν είχα το κουτί του. Χρησιμοποίησα το κουτί απο ενα παλιο iPhone4 και έβαλα bubbles Κατω κ πάνω. Είχα κρατήσει κ foam απο μαγνήτες ηλεκτρικής που είχα και όλα πήγαν μια χαρά
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, @kostis είπε Πριν 20 ημέρες πούλησα έναν i5 8600k. Δεν είχα το κουτί του. Χρησιμοποίησα το κουτί απο ενα παλιο iPhone4 και έβαλα bubbles Κατω κ πάνω. Είχα κρατήσει κ foam απο μαγνήτες ηλεκτρικής που είχα και όλα πήγαν μια χαρά Της Ιντελ είναι πιο απλό γιατί δεν έχουν πινάκια από κάτω. Της AMD είναι επικίνδυνο αν δεν ασφαλίσουν κάπως, στραβωνουν για πλάκα.
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά χωρίς κουτί που τον πουλάς σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια και εγγύηση, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον αγοραστή αν δεν το ξέρει. Φιλικα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
JTRGamer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Άσχετο αλλά χωρίς κουτί που τον πουλάς σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια και εγγύηση, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον αγοραστή αν δεν το ξέρει. Φιλικα Που κολλάει το κουτί ,με την εγγύηση? Εχω την αποδειξη Επίσης αν διάβαζες τι γράφει στο site της amd για την εγγύηση , θα έβλεπες αυτό...αλλαα https://www.amd.com/en/support/kb/warranty-information/pib Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από JTRGamer
panoskatos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δεν σου έκανε επίθεση το παιδί, είπε απλά να ενημερώσεις και έγραψε και φιλικά. Πάντως κ εγώ φιλικά θα σου πω ότι δεν πετάμε το κουτί του επεξεργαστή, εντάξει δεν πιάνει και πολύ χώρο. 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, JTRGamer είπε Που κολλάει το κουτί ,με την εγγύηση? Εχω την αποδειξη Επίσης αν διάβαζες τι γράφει στο site της amd για την εγγύηση , θα έβλεπες αυτό...αλλαα https://www.amd.com/en/support/kb/warranty-information/pib Μονος σου το εβαλες ,χωρις κουτι αντε συμπληρωσε το serial number που σου ζηταει η amd... Το μονο που δεν την ενδιαφερει την amd ειναι η αποδειξη. Eχω κανει 3 rma ξερω τι ζηταει η amd αδερφε μου . Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos 2
7nisiotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δεν νομίζω να έχει θέμα αφού τα νούμερα που γράφει πάνω το τσιπακι τα ίδια έχει και το κουτί ( σε 8700κ που κοιτάω τώρα ) Προσωπικά δεν πετάω εδώ και αρκετά χρόνια τα κουτιά και για λόγους εγγύησης αλλά κ επειδή μαρεσουν οι συσκευασίες + ντεκόρ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Εγώ κρατάω το κουτί του case που είναι και μεγάλο και μέσα εκεί όλα τα κουτιά και αποδείξεις από τα parts τακτοποιημένα για να είναι πάντα σαν καινούργια. Εντάξει τώρα δεν πειράζει που το πέταξε ο φίλος, έγινε τώρα. Αφού υπάρχει απόδειξη και το serial πάνω στο chip, κομπλέ..
leros2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 11:57 ΠΜ, JTRGamer είπε Καλημέρα. Εχω τον ryzen 5 2600x και θα τον πουλήσω μεθαυριο .Το θέμα είναι οτι έχω χασει το κουτί του και την συσκευασία του Πώς να συσκευάσω τον επεξεργαστή για να τον πουλήσω; Γιατί δεν τον βάζεις στο κουτί του καινούργιου επεξεργαστή σου ?
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Γιατί δεν τον βάζεις στο κουτί του καινούργιου επεξεργαστή σου ? Γιατί μεταθέτει το πρόβλημα στο μέλλον Δεν ξερω πως έβαλα υπογράμμιση από το κινητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα