Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2019 στις 11:17 ΠΜ, shooterg είπε

Χαιρετώ τα μέλη του insomnia. Εδώ και μέρες ψάχνω τον διάδοχο του galaxy s9 μου. Είμαι ευχαριστημένος με το κινητό το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η κακή μπαταρία του. 2 φορές την ημέρα το φορτίζω σίγουρα. Με ενδιαφέρει να έχει εξίσου Καλή κάμερα όπως το s9 με βολεύει που παίρνει micro sd Αλλά αν βρούμε κάτι καλό χωρίς δεν με πειράζει .  παιχνίδια δεν παίζω μονο surfing στα social και καμία ταινία. Πλέον τα περισσότερα κινητά βγαίνουν χωρίς headfone Jack δεν με πειράζει. Σκέφτηκα για το mi 9t pro από Κίνα αλλά με προβληματίζει η κάμερα του. Γενικά επειδή κάνω ταξίδια μου αρέσουν τα πορτρέτα. Το budget μου δεν θέλω να υπερβαίνει τα 500 ευρώ. Σκέφτηκα και το mate 20 pro αλλα δεν μου αρέσει καθόλου το notch. Βοηθήστε με 😀

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μεχρι 500 
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; και τα 2
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουρια
5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι καλύτερη η ίση με galaxy s9
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι

Βασικά δεν έχω δει τα post πιο κατω γιατί βαριέμαι. Εφόσον θες καλο κινητο με 500 euro. Κατ εμέ με 500 euro δεν υπάρχει καλύτερο από το one plus 7. Επίσης αν περιμένεις το black friday μπορείς να παρεις το one plus 7pro που και τα 2 είναι καλύτερα και από τα αντίστοιχα huawei αλλα και από τα αντίστοιχα samsung. Και ίσος να βρείς και πολύ καλή τιμή στο official site τις one plus το black friday και να παριες κάνα pro. Επίσης έχει πολλά modes στο xda. Και εχει support για gcam που είναι η καλύτερη κάμερα εκεί έξω. Ούτε knox και ένα κινητό γεμάτο άχρηστα service και drainer θα εχεις όπως έχουν καταντήσει τα samsung s10 και note 10. Kαι ούτε θα ψάχνεις για playstore και google service όπως τα huawei.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Confused 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Επίσης αν περιμένεις το black friday μπορείς να παρεις το one plus 7pro 

Αυτο παλι απο που ακριβως προκυπτει,οτι δηλαδη θα πεσει το 7pro το black friday στα 500ευρω που διαθετει ο συμφορουμιτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο παλι απο που ακριβως προκυπτει,οτι δηλαδη θα πεσει το 7pro το black friday στα 500ευρω που διαθετει ο συμφορουμιτη?

Το 7 pro δεν θα πέσει στα 500 euro με τιποτα. Aλλα ίσος να το βρει στα 600 euro και με 1-2 θήκες δώρο + μεταφορα. Eπίσης το 7 είναι ήδη στα 500. Aρα η πας σε 7 τώρα. Η στοχεύεις να βάλεις κάνα 100 euro extra να παρεις το pro. Το badget είναι 500 euro αλλα άμα μπορεί να ξεφύγει 100 euro για το pro. Δεν είναι κακια επένδυση στο pro μοντέλο. Επίσης ούτε το απλό το 7 είναι κακια επένδυση. Ισα ισα είναι πολύ καλή τιμή. Και θα το προτιμούσα από huawei αλλα και από note 9. Επίσης άμα θέλει μπορεί να του βάζεις roms kernels άφοβα τα οποια θα το κάνουν ακόμα καλύτερο. Αν δεν μπορεί να ξεφύγει ας πάει στο 7 είναι πολύ καλο. Και είναι ότι πιο παραμετροποιήσιμο σε κινητό υπάρχει. Το κανεις πραγματικά ότι θες χωρίς φόβο για knox και για βλακείες. Τα specs του είναι ήδη παρα πολύ καλά του 7. Είναι ήδη debloated από drainer service όπως τις samsung που οργιάζουν. Εχει gcam support και πολύ καλή μπαταρία. Η one plus μια χαρά αξιόλογη είναι. Εχει και service στην Πολονια.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Το 7 pro δεν θα πέσει στα 500 euro με τιποτα. Aλλα ίσος να το βρει στα 600 euro και με 1-2 θήκες δώρο + μεταφορα. Eπίσης το 7 είναι ήδη στα 500. Aρα η πας σε 7 τώρα. 

Επειδη μαλλον εισαι νεος στα της Oneplus ας σε ενημερωσω λιγο τι παιζει.

Οταν βγαινουν τα Τ μοντελα τελος του χρονου,τα προηγουμενα καταργουνται.

Αυτη την στιγμη λοιπον απο το επισημο site της εταιρειας,το φθηνοτερο διαθεσιμο Oneplus ειναι το Oneplus 7T στα 600ευρω και το 7T Pro ακολουθει στα 760ευρω.

Ο συμφορουμιτης λεει ξεκαθαρα οτι μεχρι 500ευρω δινει,αρα τα Oneplus βγαινουν εκτος χρηματων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδη μαλλον εισαι νεος στα της Oneplus ας σε ενημερωσω λιγο τι παιζει.

Οταν βγαινουν τα Τ μοντελα τελος του χρονου,τα προηγουμενα καταργουνται.

Αυτη την στιγμη λοιπον απο το επισημο site της εταιρειας,το φθηνοτερο διαθεσιμο Oneplus ειναι το Oneplus 7T στα 600ευρω και το 7T Pro ακολουθει στα 760ευρω.

Ο συμφορουμιτης λεει ξεκαθαρα οτι μεχρι 500ευρω δινει,αρα τα Oneplus βγαινουν εκτος χρηματων.

Εχεις κάνα one plus κινητό? το ότι καταργούνται δεν σημαίνει πως δεν τα πουλάνε. Το ότι δεν τα έχει στο official site τις one plus δεν σημαίνει κάτι. Η one plus εφοδιάζει όλες τις αποθήκες πριν τα κλίση σε ευρωπη. Το 7 είναι στο skroutz μια χαρά και θα παραμείνει ακόμα για παρα πολυ. Αμα θέλει να το πάει στην τελευταίας λέξης τις τεχνολογίας ας πάρει το note 10 τότε. Οχι το 7t pro.  Αμα δεν το έχει στο official site το 7 το παίρνει από skroutz  η το παίρνει από amazon. Εγώ δεν μιλάω για T version ειναι πολυ πανω απο τα 500 euro.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα μεχρι και το 5Τ ναι.

Περαν τουτου απο skroutz ειναι αγνωστο απο που τα φερνουν(βλεπω και τα μασανε στα των εγγυησεων με 1χρονο που συνηθως τοσο εχουν απο Κινα).

Επισης απο αγγλικο amazon εχει το 7 8/256 στις 550λιρες με πωλητη το Amazon,αρα παλι εκτος budget βγαινει.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ειχα μεχρι και το 5Τ ναι.

Περαν τουτου απο skroutz ειναι αγνωστο απο που τα φερνουν(βλεπω και τα μασανε στα των εγγυησεων με 1χρονο που συνηθως τοσο εχουν απο Κινα).

Επισης απο αγγλικο amazon εχει το 7 8/256 στις 550λιρες με πωλητη το Amazon,αρα παλι εκτος budget βγαινει.

Τα one plus τις ευρώπης έρχονται όλα από πολωνια και από γερμανία. Εκεί είναι η official αποθήκη τις one plus. Από πολωνια έρχονται στην ελλάδα και όλα έχουν 2 χρονια εγγύηση γιατί αν δεν δόσης 2 χρονια εγγύηση δεν παίρνεις έγκριση από την ευρώπη να πουλήσεις κινητό στην ευρώπη. Aν παρεις από κινεζικα sites τότε είσαι άξιος τις μοίρας σου και καλο είναι να μην παίρνουμε εφόσον υπάρχει και στην ευρώπη η One plus. Εκτος και αν έχουμε master στα κινεζικα sites και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να προσέξουμε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα άρα δεν προτείνω ποτε από κινεζικα. Tο γερμανικό amazon και το ιταλικo ημερες γιορτών βάζουν πολύ ωραίες προσφορες σε κινητά και σε τηλεόρασης. Aν δεν έχει όρεξη να αγοράσει απο black friday η από εξωτερικό. Εγώ θα του πω να πάει στο 7 από skroutz και θα είναι πολύ ευχαριστημένος. Ακόμα και στο 7 pro άμα θέλει να ξεφύγει λίγο από το budget.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Τα one plus τις ευρώπης έρχονται όλα από πολωνια και από γερμανία. Εκεί είναι η official αποθήκη τις one plus. Από πολωνια έρχονται στην ελλάδα και όλα έχουν 2 χρονια εγγύηση γιατί αν δεν δόσης 2 χρονια εγγύηση δεν παίρνεις έγκριση από την ευρώπη να πουλήσεις κινητό στην ευρώπη. Aν παρεις από κινεζικα sites τότε είσαι άξιος τις μοίρας σου και καλο είναι να μην παίρνουμε εφόσον υπάρχει και στην ευρώπη η One plus. Εκτος και αν έχουμε master στα κινεζικα sites και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να προσέξουμε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα άρα δεν προτείνω ποτε από κινεζικα. Tο γερμανικό amazon και το ιταλικo ημερες γιορτών βάζουν πολύ ωραίες προσφορες σε κινητά και σε τηλεόρασης. Aν δεν έχει όρεξη να αγοράσει απο black friday η από εξωτερικό. Εγώ θα του πω να πάει στο 7 από skroutz και θα είναι πολύ ευχαριστημένος. Ακόμα και στο 7 pro άμα θέλει να ξεφύγει λίγο από το budget.

Βρήκα το oneplus 7 380 ευρώ να το πάρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, shooterg είπε

Βρήκα το oneplus 7 380 ευρώ να το πάρω;

Αν είναι από Amazon ναι να το πάρεις.

Εγώ πάντως με την επιλογή σου στο P30 pro δεν συμφωνώ αλλά δικά σου είναι τα λεφτά και εσύ ξέρεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, αν μπορείς να αντέξεις την σχετικά μικρή μπαταρία την μέρα θα την βγάζει, την απουσία θύρας ακουστικών και sd που είχες στο s9, είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν είναι από Amazon ναι να το πάρεις.

Εγώ πάντως με την επιλογή σου στο P30 pro δεν συμφωνώ αλλά δικά σου είναι τα λεφτά και εσύ ξέρεις.

Σκέφτηκα και λέω ας δώσω λιγότερα για το oneplus και να το βάλω μια gcam είναι από banggood

Επεξ/σία από shooterg
Δημοσ.
Μόλις τώρα, shooterg είπε

Σκέφτηκα και λέω ας δώσω λιγότερα για το oneplus και να το βάλω μια gcam

Μια καλή επιλογή και κίνηση για μένα.

Σύν ότι το OnePlus παίρνει την Gcam χωρίς ξεκλείδωμα και ρουταρησματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το p30 pro είναι τρομερό κινητό. Aλλα δεν ξέρω τι κάνει η huawei με τα service. Eπίσης νομίζω κάνει πάνω από 550 euro. Kαι αν είναι να δόσης 600 euro για p30 pro τότε εγώ θα επερνα το one plus 7 pro. Kαθαρά λόγο "clean android" και root support και modes support. Μια χαρά θα είσαι με one plus. Είναι πολύ balance κινητό. Και αν θες να περνάς modes και root. Μιας που η εταιρία σε ωθεί επειδή τα επιτρέπει. Στέλνεις pm και περνάμε ότι θες.

Gcam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Λογικα η Version: Gcam_6.2.030_Advanced

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chios είπε

Πολύ καλή τιμή, αν μπορείς να αντέξεις την σχετικά μικρή μπαταρία την μέρα θα την βγάζει, την απουσία θύρας ακουστικών και sd που είχες στο s9, είναι πολύ καλή επιλογή.

Εε όχι και σχετικά μικρή μπαταρία τα 3700....

Τη να πω και γω με 3300 και πάλι την μέρα την βγάζω.

Η sd παλεύεται.

Η θύρα ακουστικών παίρνει αντάπτορα.

5 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Και το p30 pro είναι τρομερό κινητό. Aλλα δεν ξέρω τι κάνει η huawei με τα service. Eπίσης νομίζω κάνει πάνω από 550 euro. Kαι αν είναι να δόσης 600 euro για p30 pro τότε εγώ θα επερνα το one plus 7 pro. Kαθαρά λόγο "clean android" και root support και modes support. Μια χαρά θα είσαι με one plus. Είναι πολύ balance κινητό. Και αν θες να περνάς modes και root. Μιας που η εταιρία σε ωθεί επειδή τα επιτρέπει. Στέλνεις pm και περνάμε ότι θες.

Πλέον τα root support και modes support είναι ξεπερασμένα για μερικούς.

Παλιά στην εποχή τον Samsung S ήταν καλή φάση.

Όταν έχεις τέτοιο κινητό δεν το πολύ πειράζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...