Giorgos701 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω για έναν υπολογιστή που το θέλω κυρίως για searching και για να παίζω σε καλα γραφικά τα παιχνιδια LOL pubg fornite τι budget χρειαζεται για τον πύργο και τι ειναι προτιμότερο έτοιμο ή να τον φτιάξω;;;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 ετοιμος δεν είναι ποτε προτιμοτερο. Ετσι και αλλιως τα μαγαζια αν παραγγειλεις όλα τα κομματια στο μαγαζι τους θα στο συναρμολογησουν τσαμπα. Τωρα για αυτά που το θες με ένα 600αρι εισαι μια χαρα νομιζω. Υπαρχουν πραγματα που θα χρησιμοποιηθουν από αλλον υπολογιστη? ΓΕνικοτερα συμπληρωσε την φορμα για να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε τι θελεις και να παρεις τις κατάλληλες απαντησεις.
Giorgos701 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ετοιμος δεν είναι ποτε προτιμοτερο. Ετσι και αλλιως τα μαγαζια αν παραγγειλεις όλα τα κομματια στο μαγαζι τους θα στο συναρμολογησουν τσαμπα. Τωρα για αυτά που το θες με ένα 600αρι εισαι μια χαρα νομιζω. Υπαρχουν πραγματα που θα χρησιμοποιηθουν από αλλον υπολογιστη? ΓΕνικοτερα συμπληρωσε την φορμα για να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε τι θελεις και να παρεις τις κατάλληλες απαντησεις. Είναι πρώτη φορά που θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή πριν είχα ένα λάπτοπ και αυτήν την φορά θέλω υπολογιστή γτ ξέρω ότι μπορω αν θελω να τον αναβαθμισω ή αν παλιοσει να αλλάξω κάποια κομματια κυρίως είναι για πολλαπλή χρήση και για να δω ταινίες και για να παίξω παιχνιδια όπως αυτά που ανέφερα. Δεν έχω κομμάτια όποτε από άλλο υπολογιστή και μπορώ να διαθέσω μπάτζετ μόνο για το πύργο μέχρι 700€
mphxths Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 γκουχ γκουχ ειστε γκουχ σε γκουχ λαθος γκουχ κατηγορια γκουχ
Giorgos701 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 9:54 ΜΜ, mphxths είπε γκουχ γκουχ ειστε γκουχ σε γκουχ λαθος γκουχ κατηγορια γκουχ Και σε ποια κατηγορία να ανατρέξω για να κάνω την ερώτηση μου ;;;;
mphxths Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Giorgos701 είπε Και σε ποια κατηγορία να ανατρέξω για να κάνω την ερώτηση μου ;;;; Δεν ξερω , εδω ισως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις