stefanosnik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά πάω σε καμία 10αρια μέρες, για 4 βραδιά για πείτε τι πρέπει να δω όπωσδηποτε?? Χωρις να τρεχω σαν τον τρελο για να προλαβω όμως....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν λες τζαμπα ? Είχα πάθει δηλητηρίαση (Προύσα). Έκατσα 5-6 ώρες με ορό και έδωσα κατι μεταξύ 30-50€. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα ζητήσω από την ασφαλιστική. Για μέθη στη Βαρκελώνη εν έτη 2008, μου ζήτησαν γύρω στα 700-800€ σε κρατικό νοσοκομείο...τα οποία δεν πήρα πίσω από την ασφάλεια... Α... οπωσδήποτε για φαγητό εδώ: Hatay medeniyetler sofrasi Πολλοί διάσημοι πηγαίνουν εκεί...πολύ καλό μαγαζί...
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε Είχα πάθει δηλητηρίαση (Προύσα). Έκατσα 5-6 ώρες με ορό και έδωσα κατι μεταξύ 30-50€. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα ζητήσω από την ασφαλιστική. Για μέθη στη Βαρκελώνη εν έτη 2008, μου ζήτησαν γύρω στα 700-800€ σε κρατικό νοσοκομείο...τα οποία δεν πήρα πίσω από την ασφάλεια... Ουτε η Ελλαδα ειναι συγκριτικα ακριβη ομως: προσφατα σε εφημερια στο Γ.Ν.Α., τουριστας εκτος Ευρωπης / Usa, με τροφικη δηλητηριαση, κομπλε ολες οι εξετασεις -επι ωρες ωρων- συνολο 99 ευρω (πηραμε και 1 ευρω ρεστα!) 🤓 Καλα να ειναι ο ανθρωπος, κατοπιν αναλογιζοταν πως αυτο, ηταν το πιο...φθηνο check up, που ειχε κανει ποτε του!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, bromiaris είπε Το ΠΣΚΔ που πέρασε ήμουν πάλι στην Βασιλεύουσα… Βρήκα έναν 72χρονο Έλληνα Κωνσταντινουπολίτη και πιάσαμε κουβέντα… Συγκεκριμένα για ιατρούς μου είπε ότι μπορεί να πάει σε όποιον ιατρό θέλει χωρίς να πληρώσει ούτε μια λίρα ή να πληρώσει συμμετοχή στα φάρμακα που θα του γράψουν. Πως γινεται αυτο αφου δεν ειναι σε ΕΕ ? ΥΓ Μου αρεσε πολυ το Βασιλευουσα.
bromiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Παιδιά πάω σε καμία 10αρια μέρες, για 4 βραδιά για πείτε τι πρέπει να δω όπωσδηποτε?? Χωρις να τρεχω σαν τον τρελο για να προλαβω όμως.... Με τι θα πας? 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πως γινεται αυτο αφου δεν ειναι σε ΕΕ ? ΥΓ Μου αρεσε πολυ το Βασιλευουσα. "μπορεί να πάει μέσα στην Τουρκία σε όποιον ιατρό θέλει χωρίς να πληρώσει ούτε μια λίρα ή να πληρώσει συμμετοχή στα φάρμακα που θα του γράψουν." Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Παιδιά πάω σε καμία 10αρια μέρες, για 4 βραδιά για πείτε τι πρέπει να δω όπωσδηποτε?? Χωρις να τρεχω σαν τον τρελο για να προλαβω όμως....
stefanosnik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, bromiaris είπε Με τι θα πας? "μπορεί να πάει μέσα στην Τουρκία σε όποιον ιατρό θέλει χωρίς να πληρώσει ούτε μια λίρα ή να πληρώσει συμμετοχή στα φάρμακα που θα του γράψουν." Αεροπλάνο...
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι ασφαλής σαν πόλη. Επειδή φοβούνται επιθέσεις έχει πολύ undercover αστυνομία με πολιτικά. Όταν λες ότι είσαι Έλληνας σου κάνουν τεμεναδες Αν θέλουν οι κόρες σου αγορές ρούχων, σε outlet μπορούν να βρουν εξευτελιστικες τιμές σε επώνυμα brands. Είχα βρει κοντομανικη lacost αυθεντική 9 ευρώ τότε, σήμερα μην έχει και πιο κατω. Καμπαρντινα πολυτελείας ανώνυμη 30€ άριστη ποιότητα. Outlet έχει στο taxim, όλες οι μάρκες στην σειρά. Σαν την Ερμού Χ10. Νομίζω καλύτερες τιμές από shopping malls Αν θες κάτι άλλο που δεν απαντηθηκε ρωτα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13 1
bromiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Αεροπλάνο... Από τουριστικά τα κλασικά… Αγία Σοφία, υδραγωγείο, ιππόδρομο, ντολμά μπαχτσέ, τοπ καπί δεν αξίζει αυτή την εποχή γιατί έχει πολλά δωμάτια κλειστά λόγω εργασιών… Για ψώνια… αν θέλεις δερμάτινα μπουφάν ή τσάντες θα βρεις πολλά και φτηνά στο Καπαλί Τσαρσί (Kapalıçarşı) που βρίσκεται 1000 μέτρα από την Αγία Σοφία. Ότι τιμή σου πουν κάνε παζάρι τουλάχιστον ένα 30-50%, ανάλογα την ποιότητα πάντα… Για ποτό και για χορό: Leb-i Derya: κοντά στο Τουνέλ, παράδρομος της Ιστικλάλ, σχετικά κοντά στην Ταξίμ. Για καφέ, ποτό, με φοβερή θέα. 360: Ό,τι λέει και το όνομά του. 360 μοίρες θέα σε όλη την Πόλη, επάνω στον πεζόδρομο της Ιστικλάλ, είναι λίγο δηθενιά αλλά δεν θα το κάνεις και στέκι ρε αδερφέ! Ο πεζόδρομος Νεβιζαντέ (Nevizade): πεζόδρομος γεμάτος με μπυραρίες στο ισόγειο, αξίζει όμως να βρεις και να ανεβείς στο Γκιζλί Μπαχτσέ (Gizli Bahce), μπαροκλαμπάκι, με ωραία μουσική, electronica, dance, indie, pop! (σημείωση: σχεδόν όλα τα μπαράκια-κλαμπάκια είναι σε όροφο, σε παλιά κτήρια). Χαγιάλ (Hayal): μπαράκι με λάιβ μουσική, ντόπια συγκροτήματα που παίζουν απίστευτη μουσική, ποπ/ροκ, ωραίος κόσμος και ωραίο μαγαζί. Ακριβώς απέναντι από την εκκλησία που υπάρχει στην Ταξίμ. Για καφέ το πρωί ή μεσημέρι αλλά και για ποτό το απόγευμα, προτείνω την περιοχή Καράκιοι (Karakoy) και συγκεκριμένα τα μαγαζιά Fil και Karabatak. Όλη η περιοχή θεωρείται η εναλλακτική σκηνή με κρυμμένα μαγαζάκια! Φαγητό: Στο Pehlivan στη Ταξίμ, ολίγον τουριστικό αλλά πεντακάθαρο, για να δοκιμάσεις ένα αυθεντικό εσνάφ λοκαντασι, δηλαδή μαγειρειό με παραδοσιακά τούρκικα πιάτα. Balkan Lokanta κοντά στην Ταξίμ επίσης ίδια φάση, παραδοσιακό μαγειρείο, καθαρό και ωραίο. Για φαγητό, οι Τούρκοι έχουν πάρα πολύ το πρωινό, φαγητά που δεν τρώγονται απαραίτητα για πρωινό, μπορείς να τα απολαύσεις brunch! Οπότε, προτείνω τα εξής για πρωινό: Dede στο Μπεσίκτας! Φοβερή στραπατσάδα λέμε!!! Katmer Galata, στην περιοχή του πύργου του Γαλατά, εναλλακτική περιοχή, περιοχή με μαγαζιά σχεδιαστών μόδας. Να μη χάσεις να φας και κατμέρ, κουρδικό γλυκό με φύλλο και κρέμα, σιροπιασμένο. Γλυκό: Gulluoglu (Γκιουλούογλου) στο Καράκιοι ή στην Ταξίμ. Μπακλαβάς με φιστίκι, Σομπιγιέτ με κρέμα, Τελ Κανταγίφ, Ταβούκ Γκιοκσού και Κιουνεφέ με καϊμάκι παγωτό!!!!!! Και φυσικά αν είσαι λάτρης του προφιτερόλ μόνο στο Inci Pastanesi θα φας το πιο τέλειο! Αν έχω χρόνο αύριο θα σου προτείνω περισσότερα… Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 2 1
stefanosnik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, bromiaris είπε Από τουριστικά τα κλασικά… Αγία Σοφία, υδραγωγείο, ιππόδρομο, ντολμά μπαχτσέ, τοπ καπί δεν αξίζει αυτή την εποχή γιατί έχει πολλά δωμάτια κλειστά λόγω εργασιών… Για ψώνια… αν θέλεις δερμάτινα μπουφάν ή τσάντες θα βρεις πολλά και φτηνά στο Καπαλί Τσαρσί (Kapalıçarşı) που βρίσκεται 1000 μέτρα από την Αγία Σοφία. Ότι τιμή σου πουν κάνε παζάρι τουλάχιστον ένα 30-50%, ανάλογα την ποιότητα πάντα… Για ποτό και για χορό: Leb-i Derya: κοντά στο Τουνέλ, παράδρομος της Ιστικλάλ, σχετικά κοντά στην Ταξίμ. Για καφέ, ποτό, με φοβερή θέα. 360: Ό,τι λέει και το όνομά του. 360 μοίρες θέα σε όλη την Πόλη, επάνω στον πεζόδρομο της Ιστικλάλ, είναι λίγο δηθενιά αλλά δεν θα το κάνεις και στέκι ρε αδερφέ! Ο πεζόδρομος Νεβιζαντέ (Nevizade): πεζόδρομος γεμάτος με μπυραρίες στο ισόγειο, αξίζει όμως να βρεις και να ανεβείς στο Γκιζλί Μπαχτσέ (Gizli Bahce), μπαροκλαμπάκι, με ωραία μουσική, electronica, dance, indie, pop! (σημείωση: σχεδόν όλα τα μπαράκια-κλαμπάκια είναι σε όροφο, σε παλιά κτήρια). Χαγιάλ (Hayal): μπαράκι με λάιβ μουσική, ντόπια συγκροτήματα που παίζουν απίστευτη μουσική, ποπ/ροκ, ωραίος κόσμος και ωραίο μαγαζί. Ακριβώς απέναντι από την εκκλησία που υπάρχει στην Ταξίμ. Για καφέ το πρωί ή μεσημέρι αλλά και για ποτό το απόγευμα, προτείνω την περιοχή Καράκιοι (Karakoy) και συγκεκριμένα τα μαγαζιά Fil και Karabatak. Όλη η περιοχή θεωρείται η εναλλακτική σκηνή με κρυμμένα μαγαζάκια! Φαγητό: Στο Pehlivan στη Ταξίμ, ολίγον τουριστικό αλλά πεντακάθαρο, για να δοκιμάσεις ένα αυθεντικό εσνάφ λοκαντασι, δηλαδή μαγειρειό με παραδοσιακά τούρκικα πιάτα. Balkan Lokanta κοντά στην Ταξίμ επίσης ίδια φάση, παραδοσιακό μαγειρείο, καθαρό και ωραίο. Για φαγητό, οι Τούρκοι έχουν πάρα πολύ το πρωινό, φαγητά που δεν τρώγονται απαραίτητα για πρωινό, μπορείς να τα απολαύσεις brunch! Οπότε, προτείνω τα εξής για πρωινό: Dede στο Μπεσίκτας! Φοβερή στραπατσάδα λέμε!!! Katmer Galata, στην περιοχή του πύργου του Γαλατά, εναλλακτική περιοχή, περιοχή με μαγαζιά σχεδιαστών μόδας. Να μη χάσεις να φας και κατμέρ, κουρδικό γλυκό με φύλλο και κρέμα, σιροπιασμένο. Γλυκό: Gulluoglu (Γκιουλούογλου) στο Καράκιοι ή στην Ταξίμ. Μπακλαβάς με φιστίκι, Σομπιγιέτ με κρέμα, Τελ Κανταγίφ, Ταβούκ Γκιοκσού και Κιουνεφέ με καϊμάκι παγωτό!!!!!! Και φυσικά αν είσαι λάτρης του προφιτερόλ μόνο στο Inci Pastanesi θα φας το πιο τέλειο! Αν έχω χρόνο αύριο θα σου προτείνω περισσότερα… xaxax ωραιος!!! ποσα να μου πεις ακομα ??
sphinxgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 10:08 ΜΜ, stefanosnik είπε Παιδιά πάω σε καμία 10αρια μέρες, για 4 βραδιά για πείτε τι πρέπει να δω όπωσδηποτε?? Χωρις να τρεχω σαν τον τρελο για να προλαβω όμως.... Εγω όπου πάω στο εξωτερικό, δεν ρωτάω κανέναν. Απόλυτος οδηγός μου το tripadvisor. Με το tripadvisor λοιπόν βρήκα το αδιανόητο στην Κωνσταντινούπολη , ένα απο τα καλύτερα μουσεία αυτοκίνησης στον πλανήτη!!! Είχε μηχανές, αυτοκίνητα, τρένα μέχρι και υποβρύχιο https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g293974-d549828-Reviews-Rahmi_M_Koc_Museum-Istanbul.html 1
Menelaos83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγω όπου πάω στο εξωτερικό, δεν ρωτάω κανέναν. Απόλυτος οδηγός μου το tripadvisor. Με το tripadvisor λοιπόν βρήκα το αδιανόητο στην Κωνσταντινούπολη , ένα απο τα καλύτερα μουσεία αυτοκίνησης στον πλανήτη!!! Είχε μηχανές, αυτοκίνητα, τρένα μέχρι και υποβρύχιο https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g293974-d549828-Reviews-Rahmi_M_Koc_Museum-Istanbul.html Μια μικρη διορθωση μονο, δεν ειναι μονο μουσειο αυτοκινησης. Εχει και πολλα αλλα πραγματα που αξιζει να δει κανεις.
haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγω όπου πάω στο εξωτερικό, δεν ρωτάω κανέναν. Απόλυτος οδηγός μου το tripadvisor. Με το tripadvisor λοιπόν βρήκα το αδιανόητο στην Κωνσταντινούπολη , ένα απο τα καλύτερα μουσεία αυτοκίνησης στον πλανήτη!!! Είχε μηχανές, αυτοκίνητα, τρένα μέχρι και υποβρύχιο https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g293974-d549828-Reviews-Rahmi_M_Koc_Museum-Istanbul.html Λίγο αντιφατικό το υπογραμμισμένο αφού με το TripAdvisor στην ουσία "ρωτάς" τους πάντες
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγω όπου πάω στο εξωτερικό, δεν ρωτάω κανέναν. Απόλυτος οδηγός μου το tripadvisor. Με το tripadvisor λοιπόν βρήκα το αδιανόητο στην Κωνσταντινούπολη , ένα απο τα καλύτερα μουσεία αυτοκίνησης στον πλανήτη!!! Είχε μηχανές, αυτοκίνητα, τρένα μέχρι και υποβρύχιο https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g293974-d549828-Reviews-Rahmi_M_Koc_Museum-Istanbul.html με το TripAdvisor ρωτας βαρεμενους μεσηλικες αγγλοσαξονες με ενα ευσεβες budget που περασαν καλα. Αμα ευθυγραμμιζονται τα γουστα σας ειναι χρησιμο, αλλα απεχει παρασαγγας απο το τι αρεσει σε πολυ κοσμο
sphinxgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε με το TripAdvisor ρωτας βαρεμενους μεσηλικες αγγλοσαξονες με ενα ευσεβες budget που περασαν καλα. Αμα ευθυγραμμιζονται τα γουστα σας ειναι χρησιμο, αλλα απεχει παρασαγγας απο το τι αρεσει σε πολυ κοσμο Τι σχέση έχει το budget, με τις δραστηριότητες και μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, που τις περισσότερες φορές είναι τσάμπα?! Στην τελική αν έχεις κριτική σκέψη και αντίληψη, ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι και τα φιλτράρεις στο μυαλό σου. Δεν αποδέχεσαι την κάθε πρόταση ως σωστή και την ακολουθείς. Αν δεν ξέρεις τι θες, πας με ταξιδιωτικό γραφείο και ξεναγό και βολεύεσαι με ότι σου δώσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις