greekparot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Για τηλέφωνο ρίξε μια ματια εδώ: https://www.rebtel.com/ 1
stefanosnik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια , θα παω και εγω τον νοεμβριου , και εχω καποιες ερωτησεις, 1)μεταφορα απο αεροδρομιο ( το καινουργιο) για κεντρο τι πρωτεινετε ? ειδα και καποιες εταιριες που κλεινεις απο τωρα για την μεταφορα με καλα σχολια, αξιζουν ... ? 2) θελω να κανω μια αγορα λιγο πανω απο 1500 ευρω , πως προτεινετε να γινει ? νομιζω ψιλο φοβαμαι να εχω τοσα λεφτα σε μετρητα μαζι μου .. αλλα παλι δεν θελω να φαινεται στο e-banκing μου ( ωστε να πληρωσω με καρτα ) μετα σκεφτικα με revolut ( δεν γνωριζω αν εχει οριο συνναλαγης ) 3) στο αεροδρομιο αν εχω αρκετα μετρητα παιζει να εχω θεμα ? 4) αυτο με τα κινητα που ειπατε με βοηθησε αρκετα.. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από stefanosnik
ManFromEarth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, stefanosnik είπε 3) στο αεροδρομιο αν εχω αρκετα μετρητα παιζει να εχω θεμα ? Define "αρκετα". Πάνω από 10Κ ευρώ;
stefanosnik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Define "αρκετα". Πάνω από 10Κ ευρώ; οχι περιπου 3-4-5
slk200gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, stefanosnik είπε οχι περιπου 3-4-5 οχι μεχρι 10000 ε δεν εχεις θεμα 1
bromiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stefanosnik είπε θελω να κανω μια αγορα λιγο πανω απο 1500 ευρω , πως προτεινετε να γινει ? νομιζω ψιλο φοβαμαι να εχω τοσα λεφτα σε μετρητα μαζι μου .. αλλα παλι δεν θελω να φαινεται στο ebanging μου ( ωστε να πληρωσω με καρτα ) Κουφαλίτσα… θα πας με το αμόρε και φοβάσαι μην δει το δώρο που θα τις αγοράσεις η σύζυγος;;;;; Είσαι ο Ήρωας μου! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από bromiaris
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, totem_lost είπε Από το e-'banging' το καταλάβες έτσι; 😂 Μάλλον θα πάει Κωνσταντινούπολη με το Bang Bus και θέλει μετρητά για τη "διαδρομή"...!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα Για φορτιση κινητων κλπ οι πριζες εκει ειναι συμβατες με ελληνικες συσκευες ?
Hawk_K Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλησπερα Για φορτιση κινητων κλπ οι πριζες εκει ειναι συμβατες με ελληνικες συσκευες ? Καλησπέρα, ναι έχουμε τις ίδιες πρίζες. 2
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Γενικά θυμίζει πολύ Ελλάδα, δεν πάνε στην Ταϊλάνδη ξέρω γω. Απλά είναι τεράστια και οι μετακινήσεις είναι και ψιλό ακριβές και χάος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 2:34 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Κάποια πρόταση για ταξιδιωτική ασφάλεια κυρίως σε θέματα υγείας; Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να ξέρει και η Τουρκία δεν είναι σε ΕΕ Είχα μπει νοσοκομείο (ιδιωτικό) πριν 2 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά τζάμπα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διεκδικήσω τα χρήματα από την ασφαλιστική
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Είχα μπει νοσοκομείο (ιδιωτικό) πριν 2 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά τζάμπα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διεκδικήσω τα χρήματα από την ασφαλιστική Οταν λες τζαμπα ?
bromiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν λες τζαμπα ? Το ΠΣΚΔ που πέρασε ήμουν πάλι στην Βασιλεύουσα… Βρήκα έναν 72χρονο Έλληνα Κωνσταντινουπολίτη και πιάσαμε κουβέντα… Συγκεκριμένα για ιατρούς μου είπε ότι μπορεί να πάει σε όποιον ιατρό θέλει χωρίς να πληρώσει ούτε μια λίρα ή να πληρώσει συμμετοχή στα φάρμακα που θα του γράψουν. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Οταν αξιωθω να βρω χρονο να παω μικρο εγκολπιο θα εχω κειμενα του Πιγκουινου 😁 https://pigkouinos.blogspot.com/search/label/Κωνσταντινούπολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις